- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
j.bravo #49962 üzenetére
Tényleg jó az a futós! Látod mindig írod hogy nem is tudod hogy idevalók-e a képeid, tessék nekem nincs ex.-om mégis rakok...
Amúgy a koncert képek között is van sok jó!Furkoo: Az lehet hogy sok kép van róla, de nem self-ek, szóval Bravo kolléga inkább fényképeztetni szereti magát, ami mondjuk sok fotós ismerős révén, nem is olyan meglepő
-
Balinov
titán
válasz
j.bravo #48978 üzenetére
koszonom,j.bravo. Ha lesz idom, belebujok az LR-be es utomunkazok rajtuk egy kicsit
szerk: #48980-re: szerinted engem nem? most talaltam 7$-ert egy jo kis 125 oldalas LR4 develope modulhoz valo ebookot egy raktat presettel...mar csak idot kene ra szakitani...lehet kevesebb cod4 multi kene?
-
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #48801 üzenetére
amugy errol jut eszembe, nem veletlen jo a fotozz.hu rendszere. kepelni akarsz? kommentelned kell. mukodik is, nincs az mint itt, hogy hebe-hoba jon par komment a kepekre. kreativ topic is azert megy, mert kotelezo kommentelni kb
miert lett szetszedve amugy a ket tema?(#48800) Gorbesz: mar lehet is sorolni, hogy melyikek azok es miert, de tenyleg
ugy is keves a komment, tessek mondani
-
j.bravo
addikt
válasz
j.bravo #48697 üzenetére
(amúgy időhiány/fáradtság/tele hócipő miatt adtam fel a szelektív megvilágítást is, rájöttem hogy már baromi késő van és aludni is kéne mert másnap meló és akkor már nem álltam neki szűkítőt farigcsálni meg még egy állványt precízen felállítani amivel szelektíven meg tudtam volna meleg fénnyel világítani a modellt.)
-
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #48693 üzenetére
nem jo keppel "kezdtel" erre azert nem fog jonni komment mert nehez belekotni
most ertettem csak meg, hogy milyen foliarol beszelsz, azt hittem azzal vertel vissza valami fenyt, de most latom hogy az ott nem is viz, hanem foliatisztara viznek neztem, azert is kerdeztem ezt, olyan volt mintha alulrol egy kek atmenetes szurot rahuztal volna utolag.
sztem nagyon jo kep amugy, hangulata, szinek, kompo, minden. mik azok a fenyek a hatterben?
milyen obival lotted?tisztelt halado fotos temaba postolgatok, ha idotok/kedvetek ugy engedi jo lenne tobb velemenyt/kritikat/kommentet kapnanak a kepek, sokan azert sem postolgatnak ide, mert semmi velemeny nem erkezik a kepekre...amit meg is lehet erteni. kepbol sincs tul sok, tessek kepelni, kommentelni
szerk: meleg wb vagy kis szelektiv tigris kenegetes tenyleg jo otlet.
-
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #48673 üzenetére
koszi. a 3. meg 6. kepen nyultam a szinekhez, tobbin nem igazan.
igen a 2. kep kicsit sotet, probaltam ilyen hangulatura hagyni. de lehet kaphatna meg egy kis +expot. az a baj, hogy amugy sem volt tul jo a latotavolsag a kodos ido miatt, igy kevesbe latni hogy "zavaros". nekem mondjuk ennel a kepnel inkabb a nap elhelyezese zavar... -
válasz
j.bravo #48380 üzenetére
Munkácsira és Ricsire emlékszem, de Rád?
Naná, akkor még "friss" hús voltam...(#48381) Real_Necro
Az FB rejtelmeiről ódákat lehetne zengeni... miket hogyan generál fizetős hirdetés esetén kamu nézettséget az fb robot... meg mikor nincs hirdetésed, akkor töredék rajongóhoz juttatja csak el a felvitt tartalmat... lehet van erre totyik, úghogy kár itt ezen rágódni.Az én képeimet? Nemár! Nem vettem észre.
(#48383) gab.m
Mindenki ismeri a kiskaput... csak a játékszabályokat úgy kell leírni... és nem tehetnek semmit.... -
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #48377 üzenetére
jah pont ezt akartam en is irni gabnak, hogy ennel azert a nemvagyfotos kepek durvabbak
szerintem vannak koztuk egesz jok. azt meg hogy miert lajkoljak ennyien chapel megvalaszolta...nezd meg fotozz.hu-n is a nezettsegeket. amelyik kepen no van 4x annyian nezik meg. amelyik kepen meg meztelen no van...
ez a Ricsi nem tudom ki, de amugy vannak ezek kozott sztem nagyon jo kepek is. mondjuk ilyenkor mindig az jut eszembe, ha vki igy pozol kamera elott mint pl emma watson...meg en is jo kepeket lonek rolariccio milyen a dicapac? bejott? ebben is ilyen kis zsebszeru belenyulos dolog van, amibe bele tudod tenni az ujjad? es par perc alatt vegulis korbe tudod tekerni a zoomgyurut?
liveviewt lehet latni rendesen viz alatt, vagy keresoztel?
-
válasz
j.bravo #48377 üzenetére
A marketing nem attól hatékony, hogy kismillió lájk van az oldalán... hanem hogy fel is tudja használni és a javára fordítani az "ismertséget"...
Rengeteg profi fotós FB oldalán pár száz ember teng leng... és még is mindenki ismeri... aki valaha fotóst keres... és jól meg is él belőle...
Amúgy sem lehet tudni, mikor dől be ez az egész közösségi portálozás... vagy merre lép tovább... nem szabad arra alapozni.Ricsi teljesen jó fej... kár, hogy mostanában nem látni erre...
Amúgy meg ha mindig megosztanátok a belinkelt képeimet, én is nővekednék!
-
Santiagain
őstag
válasz
j.bravo #48330 üzenetére
Köszönöm.
Zajra: Nem akartam, hogy teljesen sötét legyen a hegy, ezért a +30 shadows, blacks és clarity okozhatta. Van rajta 10 luminance. Többet nem akartam.
Tábla: Sajnos a PS tudásom még a fotósnál is gyengébb, de rajta vagyok az ügyön.
Becsillanás: Ha jól sejtem, a híd alatti reflektor okozza, minden képemen rajta van. Nem tudom, szűrővel eltüntethető-e.
Időpont: Szándékosan éjszakjai. A hosszabb záridőket próbálgatom. Meg azt sem tudom, mi van most a közvilágítás bekapcsolásával. Vissza álltak már a régi rendszerre?
Vágás: Ha tágabbra hagyom, akkor a peremre odakerült volna a kereszt. Itt az eredeti. Te hogyan vágtad volna? -
Chapel
addikt
válasz
j.bravo #47642 üzenetére
Én kész vagyok ezektől az egy helyben remegő, félkilós kis izéktől (nem akarom leírni mit gondolok) de hogy ezek nem kutyák az tuti. Magától egy napig nem maradna életben; borzalmas gén módosított ...izék.
A corgy, beagle stb. már teljesen jók, de nálam spec az igazi kutya németjuhász méretnél kezdődikA kertes házban majd újfundlandi a terv, na az kérem már stimmel méretben...csak győzzem etetni majd
-
m3ss
veterán
válasz
j.bravo #47556 üzenetére
van szines is, bar ez lehet mar kicsit sok glow, feny meg minden...
csinaltam en ebbol annyi felet, hogy tobbet nem nyulok ehhez a kephez az biztos
baratnomnek meg egy highcontrast ff verzio tetszik jobban, azon amugy a cseppek eleg jo hangsulyosak. en meg most a feltolottnel maradtam.
-
Sucuka
senior tag
válasz
j.bravo #46392 üzenetére
Átolvastam az említett topikból néhány oldalnyi hsz-t, sajnos a legelső képek már nem elérhetőek, de én maximálisan támogatom, és benne lennék a folytatásban. Aki szerint szintén újra kéne éleszteni, az szerintem íron ebbe a topikba egy hszt, amiben egy "szavazatot" is lead a leendő új játékmester nevével... Én már írtam is.
-
Chapel
addikt
válasz
j.bravo #46339 üzenetére
Ajjjajj ha már unszoltunk akkor most nem kussolhatunk, jogos
Koncert fotókhoz én sem tudok szólni, nem vagyok otthon a témában, meghát annyira nem változatos számomra, a legtöbb képen döntve áll valaki
No ez nem a te hibád,ez azt jelzi hogy mennyire nem vagyok otthon a témában
Ellenben a hátsó tömeges képeid, között vannak jók, sikerült 1-2-ön elkapni a hangulatot, átjön aminek át kell.
Az ff képeid nekem túlságosan kontrasztalanok, rájuk férne egy kis lr csiszolgatás talán, én jobban szeretem a kontrasztosabb és szép tómusos ff képeket.Nekem sajnos jó okom van arra miért most írok, a múlt hétvégi viharnak hála elszált a modem, router és a gépemben a hálókártya, így most párom gépéhez kuncsorgok, illetve melóból lesem félszemmel a topicot.
(#46359) VIPowER: amennyiben a téma a méh akkor az nagyon kevés, jó ha a teljes kép 5%-át ha kiteszi, ez témának nem elég. A felső vignette nem illik a képre, így ebben a formában nem erőltetném. Nem kell félni ezektől a lényektől, nyugodtan menj oda 15-20cm-re, nem bánt, ellenben ha őt szeretnéd fotózni, sokkal látványosabb lesz
Utómunkára használj lightroom-ot. Kezdőtől a profigi mindenki megtalálja benne a magánakvalót és egyszerü mint a tök a használata, hiszen rögtön látod mi történik ahogy húzogatod a csúszkákat. (összeségében még nagyon-nagyon az elején vagy, nem ez a megfelelő topic számodra, de tudom hogy az amatőr meg túl híg szóval okosat így nem tudok mondani.) -
kiskornel
addikt
-
spanyoll
addikt
-
válasz
j.bravo #46139 üzenetére
Nincs benne zoom, ez "csak" svenk, f16 körüli rekesszel, hogy legalább valami benne legyen abba a minimális élességi tartományban!
Olyan 50-55km/h-ás tempóval jöhettek, mert emelkedős szakasz volt a cél előtt, ha minden igaz, akkor ez a 40km-es szakasz egyik beérkező raja.
-
nesa
veterán
válasz
j.bravo #45831 üzenetére
Koszi, ilyen volt az a szakasz.
#45818) kiskornel
Koszi, igen sajnos, viszont van kep a masik 037 esrol is.
-
Fejo
őstag
válasz
j.bravo #45831 üzenetére
Juni 24.-ig vagyok Saint Andrews-ban, utána költözünk be Edinburgh-ba (akkortól béreltük ki a lakást), addig itt lakunk a barátomnál.
Ricsi: ízlések és pofonok, ez a sorozat most szándékosan lett ilyen sötét, kicsit talán nyomasztó feelingű.
Ha van rá érdeklödés késöbb feltölthetem az eredeti verziókat is.
-
válasz
j.bravo #44981 üzenetére
Minden építő véleményt érdemes megfontolni, az meg hogy ki mit fogad meg úgy is emberfüggő. Igen elég egyedi ízlésvilág, ezt mutatná pár kép amit nem publikálhatok esküvő előtt. Szerintem ez az esküvő minden szempontból egy kuriózum, jövő hétvégén lesz, én már nagyon várom. Ilyet még Sanyi se pipált szerintem.
-
Horbal
őstag
válasz
j.bravo #44786 üzenetére
Azért teszik rá a viaszt főleg a jobb borokra/évjáratokra hogy ne kapjon levegőt mert az nem tesz jót bizonyos boroknak, és így el lehet sokáig tárolni - asszem néha napján feltörik, szellőztetik aztán vissza vagy valami hasonló - annyira nem vágom én inni szoktam a bort nem tárolni meg nézegetni
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
j.bravo #44576 üzenetére
Köszi a reagálást... valami ilyesmire gondolok én is, hogy tök átlagos képek, pedig tudom, hogy valami több is lehetne belőlük, csak éppen valamiért nem jön meg az ihlet, ha a sorozatot [link] átnézem, hogy melyik képnek feküdjek neki, és próbáljam valamilyen irányba kimozdítani a semleges zónából, hogy ne semmitmondó turista képek legyenek.
-
spanyoll
addikt
válasz
j.bravo #44573 üzenetére
Persze, én is kínosan figyelek rá, hogy odategyek valami jelzőt, ami kifejezi, hogy a véleményem csak egy a sok közül, nem a végső igazság, csak egy gondolat
Igazából én nem is azért rakom fel ide a képeket, hogy jól megmondjátok, hogy béna vagy jó, mert tudom, hogy nekem tetszik. Maximum azért, hogy a technikai részében akarattal, vagy anélkül ejtett hibákra rávilágítsatok, plusz jó esetben simogassátok az egómat némi dicsérettel@forceberg : Igazad van, nem is kicsit
-
válasz
j.bravo #44568 üzenetére
Minden szubjektív. Sőt, sokszor már az másít az emberek puszta véleményén, hogy ki töltötte fel az adott képet.
De ha már Parlament. Én itt még nem láttam(lehet, hogy csak elsiklottam felette), olyan Margit híd szigeti bekötője alól készült képet, amin ne lenne félbevágva a Parlament. Igen, ha középről akarod, akkor az ártér féloldalára kell felmászni egy képért. -
spanyoll
addikt
válasz
j.bravo #44568 üzenetére
Mindenből lehet érzelmet előcsikarni, vagy érdekessé tenni, ha máshogy nem is, akkor egy különleges környezettel vagy a környezetbe belehelyezett oda nem illő mondanóval.
De erről fölösleges vitázni, én teljesen megértem a ti véleményeteket is, de számomra attól még ha egy kép nem ad különlegességet, vagy érzelmet (a szépségérzet is egy érzelem), akkor az nekem nem tetszik.
Viszont mint azt leírtam párszor ez csak egy véleményRészemről az offnak vége, nem kell velem egyet érteni, nem is várom el
Csak a fórum témájából adódóan leírtam egy saját gondolatot. Ánnyi
@Fejo: megnéztem a képeid és nem értek veled egyet. Szerintem félreértitek amit írok, de mondom mindegy, kár ezért koptatni a billt imo.
-
spanyoll
addikt
válasz
j.bravo #44566 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet lefotózni, mert én is szoktam olyat fotózni amit már előttem millióan és ugyanolyan szögből, hogy "nekem is meglegyen".
Én azt mondtam, hogy ha van egy téma, amit mindenki lefotózott (teszem azt a Parlament), akkor a "budai oldalon lerakok egy állványt és bumm" megvalósítás számomra unalmas, mindaddig amíg nem ad valami pluszt. A plusz lehet egy új fajta megvalósítás, vagy egy extra érzelem, persze az sem hátrány ha a megörökített akármi különleges.
Az más kérdés ha munka szempontjából fotózol valamit így, mert akkor ugye ez a dolgod. De amikor magadnak csinálod, akkor szerintem vagy az érzelem előhívása a lényeges, vagy pedig a különlegessége. -
törölt tag
válasz
j.bravo #41747 üzenetére
Valojaban total nem jott le senkinek mi lenne a foto lenyege, mert senki nem tudja itt valoszinuleg, hogy kicsoda Salvador Dalí es, hogy milyen motivumokbol ismerheto fel a festeszete...
-
_seth_
veterán
válasz
j.bravo #41748 üzenetére
Köszi és a többieknek is a véleményt!
Na igen, ez is nem egy falevélre vagy fűszállra szállt hanem a kezemreMajd ha lesz még képem beteszem bár mostanában egyáltalán nincs időm fotózni ezzel együtt fejlődni sincs esély sajnos + régóta foglalkoztat a dslr, kompakttal kedvem sincs fotózni, na majd lesz valahogy
-
bubi92
őstag
válasz
j.bravo #36041 üzenetére
akkor először kellene valami toborzás, hogy egyáltalán van-e vevő a dologra mondjuk akit érdekel az írjon a megfelelő topikba vagy nem tudom. mondjuk mostanában eléggé megszaporodtak itt az emberek és szerintem lenne rá.
kricsi81: hangulatos kép, azt hittem első ránézésre, hogy valami tunézia vagy egyiptom.
-
Kazimír
őstag
válasz
j.bravo #36041 üzenetére
Azért azt ne felejtsük, hogy nem, vagy nem csak a létszám hiányzott a folytatáshoz, - szerintem - hanem az új ötlet, az értékelések,... és egyfajta megújulás, amit per pillanat én sem tudnék pontosabban megfogalmazni...
makraipeter1
1. A dolgo nem vicces..
2. Aki hóvirágot akar fotózni, az igenis vegye a fáradságot - mint ahogy erre itt nem egy példát láthattál már - és menjen ki a növényhez, vigye a készségét, tudását és ott alkosson, állványról, a földön hasalva, vagy ahogy éppen.. - és most tűnjek ezért a szemedben elvakult sötétzöld természetvédőnek, még ha nem is vagyok - vállalom.
Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest