Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
-
Hydra SR
addikt
Werk fotókhoz jó lesz, meg olyanokhoz ahol nem számít a képminőség és ráérek beállítgatni meg fókuszálni. És elfér a zsebemben (valamint a 300-as Pentacon napellenzőjében is elfér
). Mostanában már nincs meg az a korai lelkesedésem ami ahhoz kéne, hogy minden nap mindenhova magammal hurcoljam a 6 kilós fotóstáskát. De mondjuk pénzért nem ilyet vettem volna
-
orbano
félisten
az a baj, hogy szakadt az eső, és a lábam alatt egy óriási rottweiler meg egy 3 hónapos puli ugrált. a macska meg folyamatosan hátrált. a gépet meg féltettem
majd jóidőben csinálok róluk rendes képeket, akkor jól eljátszogatnak egymással és higgadtság van. most csak egy ismerősöm kedvéért lőttem párat.
de köszi, erre nem is gondoltam (bár tény hogy telón is jobban mutattak a földközelben készített képek). -
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest