- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor remélem, hogy ez tetszeni fog:
Elhagyott szovjet katonai lakótelep, Sármellék, 2008 -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, azon túl, kocsival mi pl. ott álltunk meg, ahol az út elágazik, és lehet menni a Shaolin faluba ill. Dobogókő felé tovább. Innen indul felfelé az erdőbe egy betonozott út, azon végigcammogva lehet eljutni ide pl. (Ill. az erdőn keresztül is természetesen, de azt még ennyire értelmesen sem tudnám elmesélni
)
-
Rakeem
aktív tag
johnjohn: Köszi a gratulációt. Saját szemmel is úgy vélem hogy talán az lett a legegyedibb. (Meg a totem "nevű" képem, de a legelsőnek linkelt képem is számomra kedves kép)
runner125: az ég nincs beégve. Ha az lenne akkor abból a szárnyasból nem sokat látnál... Vagy ha igen akkor biztosan nem lehetne látni a madár "kontúrját". Ócskásnak van igaza.
Az utált téli égbolt. (én sem szeretem, ezért igyekszem a lehető legtöbbet fotózni ilyen fényviszony mellett, mert szerintem kell gyakorlat ilyen helyzetekhez.)
Viszont vágni valóban kellene őket. Majd erre is sor kerül 1x.Köszönöm az eddigi hszeket, véleményeket.
-
Hydra SR
addikt
Én is így látom, és elképzelésem sincs, mi ez. Hot pixelnek ekkora záridőknél nem szabadna ilyen durván előjönni, pláne nem mindig máshol. Így, hogy attól függ a sűrűségük, hogy milyen részletgazdag a terület, inkább tűnik szoftveresnek a probléma mert a hardver ehhez buta, annak mindegy, mi van épp a képen. De hogy szoftveresen hogyan és miért ...
-
Hydra SR
addikt
Hím szajkó valóban. Pár hozzászólással korábban 2 kép is volt linkelve róluk. Egyre gyakrabban látom őket Bp. sűrűn lakott területein is, ahol van egy kisebb fás terület ahova nem mászkálnak be emberek. Én is a Szépvölgyi Business Park melletti domboldalon fotóztam szajkót, él ott egy pár és van egy fiókájuk. A faágra kitett szalonnadarabokat, szalámit, meg mindenféle húsokat megeszik de nem akkor, amikor látják, hogy figyelik őket.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest