- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha sarkosan vágtad volna, talán jobb lenne, /a sarkokba futnának ki a vonalak/, de igazából az a baj, hogy így csak egy házfal ablakkal... Kéne esetleg valami ellenpont, ami mozgalmassá teszi a képet, bármilyen kis elem...
Itt például megvan a szabályosság, de megtöri az ablakon átlátszó másik ablak, ami szabálytalan. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Steve-0 #34720 üzenetére
Igazából lehet, hogy csak egy meg nem értett zseni vagy, de nem túl nagy ügy egy pár fókusztalan fénypont a képen, bárki elő tudja állítani manuálfókuszban szinte bármilyen kamerával....
Mit ábrázol a kép? Mi a mondanivalója? Mert technikailag semmi különös.....
A linked meg már nem megy, pedig a többi kép közt voltak szvsz jók is.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Pár hozzászólást töröltem, maradjatok legyetek szívesek a témánál és a saját fotóknál!
Aki képet tesz be viselje el a kritikát, aki véleményez, fontolja meg és indokoljon.... -
-
philoxenia
MODERÁTOR
Felhívom a figyelmet, hogy ez a topik a képek bemutatására való, a képek véleményezésére, nem az értékelésére és főleg nem a fotós értékelésére.
A továbbiakban a személyeskedést legyetek szívesek mellőzni !
Ez a legutóbbi 100 hsz. átnézése alapján különösen szól ez BLOODSHOT fórumtársunknak. Akit ezúton figyelmeztetek is. Töröltem a személyeskedő részeket és hozzászólásokat, legközelebb keményebb szankciót kell alkalmaznunk... A többiek se vegyék föl a kesztyűt, ha nem megfelelő szóhasználat fordul elő a topikban,. linkeljétek a modkerbe .
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #24985 üzenetére
Az nem igazán ad jó eredményt, mert nagyon "lapos" lesz a kép, a zöld és a vörös a színkivonat után majdnem ugyanaz, gyakorlatilag mindkettő ugyanazt a szürkét adja szinte....
PhotoFiltre-ben én még a merített papír effektet is hozzá szoktam adni, a régiesség utánzására.Fektetett kép...
[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kasza08 #20854 üzenetére
Saját Google webhely például a megoldás. Akkor nem kell várni a letöltésnél egyenként is könnyen linkelhetőek a képek, vissza is keresheted, akár hetek múlva.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #19900 üzenetére
Itt elég lett volna közelebb menni, de biztosan még lámpalázas az ifjú kameramann ...
Esetleg szégyenlős.....
Anno iskoláskoromban meséltek egy rendőrségi fotósról: Az első gyilkosságánál fotózva előhívás után derült ki, hogy a képeken minden szerepel, csak a hulla nem.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #19581 üzenetére
Nekem így sokkal jobb, a háttér sem zavaró itt, esetleg, ha már a szemüveg úgyis tükröz, eljátszanék vele kicsit, kis élesítés, gamma+, csak a szemüveges tükröződésre, érdekes hatás lenne... Esetleg egy olyan portré, ahol a szemüvegben a modellre jellemző dolgok tükröződnek, persze akkor újra kellene fotózni...
Szerk.: Sőt, a háttér tükröződésével is el lehet játszani, kiegészíthetné a szemüvegét...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #19575 üzenetére
Sok a háttér. Így inkább az az érzésem, hogy a bokeh a téma.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
jorden06 #18827 üzenetére
Ha megsértődsz a kritikán, ne tegyél fel inkább képet....
Nekem a linkelt képeden kicsit soknak tűnik az utómunka, az ég már foltos...
Jártam úgy én is, hogy másik monitoron nézve túl harsánynak láttam a saját képem színeit, próbálj több monitoron is megnézni pár képet. -
philoxenia
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, hogy olyan jelzőket használjon csak a fórumon, amit saját magára nézve sem tartana sértőnek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #17997 üzenetére
Gyors vagy.
Éjfél után fotózol egy ilyet, leveszed a gépről, feltöltöd és erre elég 50 másodperc....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
post.mader #17019 üzenetére
Szerintem pont fordítva. Ha sötét területen mérsz fényt, akkor még jobban kiég....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem így az igazi szimmetrikusan.
Így nagyjából a szem látóterének is megfelel...Papichulo panorámát is megért volna
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából a hegyek gyakorlatilag szabad szemmel nem látszottak a pára miatt, csak poláros napszemüvegben és a polárszűrőn keresztül. Gondolom Viszlát szelektíven módosított, a horizont fölött más értékekkel mint a kép többi részén...
Azért látszik olyan világosnak az a csík, mert alatta a tenger szegélye viszont túl sötét. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Eredeti , átalakított ; melyik a jobb?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Javaslat mindenkinek. A Google lehetőséget ad saját webhely létrehozására, ha van Google-fiókod, ami szintén ingyenes, egy ideje oda töltöm fel a képeimet, ez a legegyszerűbb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Chapel #15184 üzenetére
A 145 ezres linken egy 70-200 van valójában. A linkek vége...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezen a képen milyen hibákat láttok?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az első mindenképpen darázs, de gyanús, hogy az utolsó is.....
A mélységélesség, /DOF/ lehetne tágabb ekkora nagyításnál, egyébként jók.
Esetleg érdemes lett volna vakuzni kicsit.Pisti: nekem éppen szűk egy kicsit a DOF, a téma nem végig éles, a háttér homályos persze, de jobb háttérmosást ilyen optikával nem tudom lehet-e csinálni, esetleg utómunka.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Eredeti Sötétített Világosított
Persze ennél a képnél pont nem volt értelme, de a mintaképek között találtam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #12659 üzenetére
Köszi.
A kettesnél nem bírtam ellenállni a kötél textúrájának, csak ilyen nagyítás mellett látszik jól, nekem nagyon bejön a mintázata , részletei. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #12657 üzenetére
Köszi.
Utólag vágtam meg ennyire, igazából a kikötőt egészében szerettem volna akkor fotózni, a kötelet/bakot csak a helyszínen vettem észre. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
berniemaci #12598 üzenetére
A kepfeltolto.hu -ra könnyen tehetsz fel képeket. Tallózás-kiválasztod a feltöltendő képet-feltöltés.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Pilács #12231 üzenetére
A legnagyobb baj az a képpel, hogy erősen a napon van, árnyékos is lett így az arca. Jobb lett volna árnyékba vonulnia, úgy, hogy a napos terület mögötte legyen, pici vakuval, de inkább lappal deríteni szemből, úgy is kijött volna a vörös haj, hátulról meg az erős nap szépen átsejlene a haján.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest