- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
priusz
aktív tag
válasz
kovaripeti #47971 üzenetére
-
priusz
aktív tag
válasz
kovaripeti #47969 üzenetére
Én pl. chrome alatt Exif Viewer bővítménnyel.
-
priusz
aktív tag
Nekem kicsit erős a vaku hatása. A póz tetszik viszont pont a csuklónál vágtál, ez sem túl előnyös. Ja, és a bal szeme félig árnyékban van, és az ereket retusálgatnám a szemében.
Nekem mint full-amatőrnek ezek tűntek fel, de majd a profik megírják, hogy hogyan tudnál javítani rajta.
-
priusz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #46145 üzenetére
A képek nagyon jók és a lány nagyon fotogén. Ez a sorozat nagyon egyben van!
-
priusz
aktív tag
Mindegyik vállalható és mindig van hova fejlődni. Bár van pár kép ami inkább olyan mintha tesztelted volna az obit autófókuszát, a technikát tudod használni szerintem a témakeresésben kell fejlődni.
Mondjuk én a saját fotóimmal is úgy vagyok, hogy amire két éve azt mondtam: ez elég jó lett és vállalnám a "nagyközönség" előtt, azt ma maximum a családi albumba tenném be.
Nem a fotós tudásom fejlődött, csak az ízlésem. Ezen szerintem mindenki átmegy akinek ez a hobbija. -
priusz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #45778 üzenetére
Király sorozat! Jó ez a színvilág, a modell is gyönyörű!
-
priusz
aktív tag
A másodikba van fantázia de kicsit kontrasztosabban sokkal jobban mutatna szerintem.
(#45354) m3ss Az előzőek jobbak voltak. Az utolsó lenne talán a legjobb ha benne lenne teljesen a lepke. A többin látszik, hogy nagyon erős kemény fényben készültek, ez rányomja a bélyegét a minőségre.
-
priusz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #45283 üzenetére
Mind jó de az utolsó nagyon brutál
-
priusz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #45224 üzenetére
A nyakba ülős kivételével tetszenek a képek, nagyon kellmesek
-
priusz
aktív tag
válasz
kiskornel #44913 üzenetére
Köszönöm! Kipróbálom melegebb színekkel is ahogy mondtad. Sajna itt érdekesebb részletek nem voltak, ez egy horgásztó egy kis büfével. A nagyobb előteret a tükröződés és az aranymetszés miatt hagytam meg, meg nekem így tetszett.
CA biztos van rajta, de nem olyan borzasztó szerintem. -
priusz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #44163 üzenetére
Egyetértek gab.m-mel nekem is a galérianyitó fotó tetszik a legjobban. A képből kinézős-templomos nekem sem jön be túlságosan, bár a fények jók de az arckifejezés illetve a fejből "kinövő" templom agyonvágja a képet.
A falnál felnyúlós képnél egyszerűen természetellenes a testtartás. Ami viszont nagyon tetszik a borító kép és a "kapaszkodós nem becsillanós". -
priusz
aktív tag
Tudom, hogy nagyon OFF, de erről a művészet dologról mindig ez jut eszembe: Imádom Dengelengi Boldizsárt
Bocsánat az OFF-ért mégegyszer -
priusz
aktív tag
Ne vedd bántásnak a kritikát, a negatívat is el kell tudni fogadni. Nekem is van régi képem ami hasonló módon készült. Akkor nagyon tetszett, most akkori fotóim közül egyik sem tetszik. Nem azért mert jobb lettem, csak túl sok jó és nagyon jó képet láttam ahhoz, hogy tudjam hol tartok.
Nagyjából sehol -
priusz
aktív tag
válasz
ROBOTER #37946 üzenetére
Mind jó lett, tőled megszokott minőség! Nekem az első az ami a jók közül kiemelkedik, ez amolyan ultra-brutál-jó
Minden elem hozzáad a képhez és klassz térérzetet ad. Grat hozzá!v2izzy: A teki az olyan hétköznapi lett. A babás kép jó lett, nagyon aranyos bébi. Hálás téma, lehet azért itt is kreatívkodni. Itt elleshetsz néhány ötletet:[link] Nem reklám, nem ismerem a fotóst!
Az utolsó képben van a legtöbb fantázia a hibái ellenére pl.belenyestél az ujjaiba, az ablak szépen kiégett( más kivágással orvosolható lett volna), a polc belemegy a fejbe
Ezekkel együtt ebben a képben van fantázia!üdv
[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
válasz
szaby_gyerek #37836 üzenetére
Jók, van bennük dinamika! Pici hiba: egy-két képnél hagyhattál volna több helyet a haladás irányába.
-
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #37549 üzenetére
Bringások nagyon jók lettek! Portréból a Timi tetszik, a másik lánynál nekem az árnyékok nem igazán jönnek be. Amúgy mindkét modell nagyon csinos!
-
-
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #36694 üzenetére
Elég tucat kép, nem voltak túl szépek a fények. A vágással sem sokat tudsz dobni rajta. Ha flickr-re válogatsz akkor ezt ne tedd bele... Szerintem
-
priusz
aktív tag
válasz
lorcsi #36668 üzenetére
Esetleg: Digiretus.hu
-
priusz
aktív tag
válasz
kiskornel #36650 üzenetére
bigmasterg a képeinél egyszerűen a kereszthívást próbálta szimulálni, ha nem így volt majd megcáfol. Ez kinek tetszik kinek nem. Nekem ez nagyon témafüggő, inkább egész alakos portréknál alkalmaznám valami modern környezetben. Kinek a pap kinek a papné...
[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
válasz
Picturemaker #36438 üzenetére
Mindkettő nagyon szuper! Szép letisztult képek! Grat mindkettőhöz!
[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #36014 üzenetére
Az ice és a valentin napra nagyon tetszik! A kutya meg nagyon vagány.
-
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #35865 üzenetére
Semmi nem kötelező
, a magunk örömére fotózunk. Ha másnak is tetszik az már csak plusz, nekem ez volt a véleményem.
-
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #35844 üzenetére
Nem nagyon tudni mi a fő téma: a sínek vagy a kanális. Az egyiket kiszedhetted volna a kompozícióból!
Szenzortisztítás javallott!
-
priusz
aktív tag
Na jó: Sétálok a réten egy pohár tejjel a kezemben, bambulgatok. Egyszer csak kiugrik egy mamut segge a bokorból, megijedek és leejtem a tejcsit a talajra.
Így okés a kerettörténet? -
priusz
aktív tag
válasz
ClintEastwoo #35579 üzenetére
Szerintem szép a lány, a koncepció sem rossz. Viszont szerintem lehet kevés volt az 1,8-as rekesz. A szemet külön utóélesítetted? Mert elég fura, illetve a kifacsart tartás tényleg nem túl előnyös.
-
priusz
aktív tag
#34171-re valaki esetleg valaki mondana véleményt?
-
priusz
aktív tag
Akkor hogy kép is legyen: Lámpasor Pécs belvárosában
[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
válasz
filózoli #33730 üzenetére
Igazad van. Azért a hobbi szintű fotózáshoz nem kell isten áldotta tehetségnek lenni. Viszont tanulni nem árt, és amíg ilyen témátlanok a képeid addig nem fogsz mást kapni, mint ilyen kritikát.
Nézz sok képet, meríts ötleteket. Ha egy hétköznapi dolgot meg akarsz örökíteni akkor igyekezz úgy bemutatni ahogy azt még nem láthattuk.
A könyv vásárlás nem rossz tanács, ha tényleg érdekel a fotózás akkor érdemes beruházni.
üdv -
priusz
aktív tag
válasz
forceberg #31174 üzenetére
Így van. Nem baj az ilyeneket mindenki csinál, nekem is van egy rakattal. Csak nem teszem be ide, mert teljesen hétköznapi a téma és a körítés sem dob rajta. Sajna így csak tucatfotó és nem a jobbikból(nem politikai értelemben
).
T-Nagyon: Az első kettőben van fantázia.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...