- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Mi ez az új 222 Gb telepítés???
-
dudu5130
őstag
EGy ks WZ-t valaki? k1vsol#2764 vegyen fel aki szeretne.
-
dudu5130
őstag
Nekem a Holger nagyon adja. Barrel és tár nem kell rá így mehet rá más ami gyorsítja az ADS-t. Warzone-ban a legjobb köröm mentem most vele.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Ryzen 2600 és Rx580-hoz tudnátok javasolni grafikai beállításokat, amik a láthatóságot javítják de az FPS-t se zabálják? Full HD a felbontás. -
dudu5130
őstag
válasz
Csokishurka #8392 üzenetére
De ps-sel és xbox-szal, hogyan lehet így rántani? Ez nem fér a fejembe.
-
dudu5130
őstag
válasz
Csokishurka #8376 üzenetére
Ha megjön a rizsa, tükör sima lesz
-
dudu5130
őstag
Na végre meg van za első Gold fegyóm nekem is
-
dudu5130
őstag
Tényleg nerfelték az M4-et meg az MP5-t?
-
dudu5130
őstag
Hol tudom megnézni, hogy hány órát toltam a game-mel?
-
dudu5130
őstag
Szerintem akkor ment el rossz irányba mikor jöttek ezek a jövő béli dolgok, meg az otlettelenseg de minden évben legyen cod. Én a ghost-ot sajnálom a legjobban mert ha nem csapjak össze és lett volna bug halmaz jó kis game lehetett volna. De annak a folytatásában is lenne ráció szerintem.
-
dudu5130
őstag
válasz
BusinessGuy #7582 üzenetére
Azért közel se olyan jó a lépések hangja. Pl pubg-ben megmondom pontosan hol van az ellen, de ebben nem tudom. Pedig a cod4 is jó volt ebből a szempontból.
-
dudu5130
őstag
Esetleg tudnátok PC-hez adni pár tanácsot, hogy érdemes beállítani a grafikát, hogy a lehető legtöbb fps-t ki tudjam nyerni de aránylag szép is maradjon a játék?
-
dudu5130
őstag
válasz
nagylaci6417 #7197 üzenetére
Jó lenne mert szerintem videójáték szinten a vietnami háború nagyon nincs kiaknázva. Én csípném nagyon.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
A fegyverek felszerelésében mik azok a szempontok amiket jó figyelembe venni? Nyilván az alap, hogy minél gyorsabban célozzon és minél kisebb kilengéssel. Nektek mik azok az attachmentek amik az AR-eken bejöttek? Iron sightot használtok? -
dudu5130
őstag
Megjelenés után szeritnetek felmegy az ára? Most 60 EUR-ért meg lehet venni. VAgy van olcsóbban is?
-
dudu5130
őstag
SZiasztok!
Lesz a régi search and destroy játék mód is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest