- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
-
csibe1
addikt
válasz
Trebron09 #24890 üzenetére
Alex Zedra, jó válogatást.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Trebron09 #22909 üzenetére
"Ez" az SBMM csak a COD 2019 óta része a játéknak. Mindig volt matchmaking, ez tény, de ilyen agresszív algoritmust még nem engedtek a játékos társadalomra. Nem véletlenül született erről több cikk már a játék indulásakor - és utána rengeteg panasz.
Az, hogy a fegyverek finomabbra hangolhatók, hogyan jön ide? Igen, most számtalan hangolási lehetőség van - neked, és az ellenfélnek egyaránt. A régebbi részekben ilyen részletességgel nem volt finomhangolás - neked, és az ellenfélnek egyaránt. Az esélyek most is ugyanazok - más változott a háttérben. Amit én látok: MW2: 45 fokban csökkenő meredekségű D minusz K érték, MW 2019: 45 fokban növekvő meredekségű K minusz D érték, és míg az első esetben a K/D arány 28% -al javult egy év alatt, addig az MW2019 esetében 2 tized(!) százalékon belül van majd egy év alatt - sem javulás, sem romlás. Most akkor mi van? Nincs algoritmus? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Trebron09 #21766 üzenetére
Gyanítom az ingyenes Warzonban több a csaló mint a multiban ,de akárhogy is ez elég kevés . Lényegesen több csaló lehet sajnos , arról nem is beszélve , hogy bármekkora számot odaböföghetnek
A kezdetek óta a társaságunk jó része ( 8-10 fő ) minden este játszik és soha senki nem kapott visszajelzést , hogy a reportolt alanyt kirakták volna . Itt a fórumon is 1 ember kapott ilyet .
Érdemes benézni más Multi játékok topikjába , hogy ott tele van a fórum bannolt printscreen képekkel , itt ilyenekkel nem foglalkoznak .
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Trebron09 #17400 üzenetére
egy screenshotot dobhatnál róla xD
védikéki mobilnetet volt balszerencsém kipróbálni nagyon rossz volt
és ugye az is baj hogy szervert nem lehet keresni vagy én nem tudom hogy kell mert akkor valami közelit választanék magyart xD
mondjuk ezt a megoldást talán a szerverheckelések miatt már nem csinálják
-
válasz
Trebron09 #17333 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de a Hyperx-emel 500 cpi jött be és játékon belüli 7-es érzékenység. Ugyanis ez egy nem pontos egér. Kipróbáltam 500 és 1000-res pollingratet.Nem volt változás. Én csukló és alkar kombóval játszom egy nagy egérpadon, így nekem ez jött be.
Az említett barátom gépén kipróbáltam a G902-jét és azzal oda lőttem ahová valóban akartam. Ég és föld a két egér és nem csak az árában.Ez egy pontatlan vacak alap egér az enyém. Mivel az egész gépemet cserélni fogom nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme.
A FOV meg nálam 120 annak ellenére, hogy egy 27 colos fhd monitorom van, ami meg 60hz, progresszíven max 70hz. -
-
ЯΞD
senior tag
-
DonMedve
addikt
válasz
Trebron09 #15485 üzenetére
Gondold végig. Természetesen segít. Mi a célzás mechanizmusa?
Agy-izom kapcsolat és az izommemória.
Itt gyakorolhatsz anélkül, hogy játékban rontanád a statodat. A különbség annyi, hogy itt nem lőnek vissza, de segít kialakítani az agy-izom kapcsolatot. A valóságban is először sörösüvegekra, vagy céltáblára lőnek általában, vagy nem?Itt van minden, pontlövés, rántás, célratartás, reakcióidő, mindenre tudsz gyakorolni. Nekem pl a célratartás a leggyengébb mozgó célpontnál. De steamen is van egy valag, de akár CS:GO-ban, Valorantban, stb, nem véletlen.
-
Acheron
őstag
válasz
Trebron09 #14628 üzenetére
Kíváncsiságból benéztem, dettó ugyanez. Remélem, játékidőre helyreáll a rend (általában éjfél körül van időm leülni, mikor a család végre elcsendesedik. Addigra többnyire Vérpistikééket is ágyba inti anyu, úgyhogy normálisabb meccsekre van kilátás)
Off, de rendes topikja még nincs: Az MW2CR igazán jó eddig, roppant élvezetes újra játszani friss köntösben a játékot. Szép a grafika, durván látványosak pl a légicsapás robbanásai, és a zenék, hát azt nagyon jó újra hallani. Megbolondítottam magamnak a játékot azzal, hogy eldöntöttem, kontrollerrel viszem végig (PC -n) - pelenkás kezdőként érzem magam néha, de totál kihívás így leszedni az elleneket - nem csak egyszerű hentelés, igazán élvezetes ez az új "cselendzs"Aztán a végére meglátom, van -e (számomra) jövő a kontrollerben, vagy maradok az egér-biil kombónál.
Jah, csak margóra: az eddigiek alapján ez az aim -assist sz@rt sem ér, pont ugyanúgy telibe kell lőnöm az ellent, mint egérrel, hogy kifeküdjön. Méghogy aimbot, pfff.
Azért a 2019 -et továbbra is a jó kis G502 -vel aprítom, a fenti módon nem kicsit nulláznám a KD arányt egy nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest