-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Jött most egy 5.789 GB frissítés PS4-re (version 1.64). Remélem a hiányzó Ground War mapokat rakják vissza...
-
Shadowfax
addikt
Kb. egy hete a Ground War map rotációban csak 4 map pörög: Aniyah Palace, Karst River Quarry, Verdansk Riverside, Zhokov Boneyard. A többi map hova tűnt?
-
Shadowfax
addikt
Ez most komoly, hogy a tegnapi frissítéssel kivették a Ground War-t a playlist-ből?
Szinte csak azzal játszottam, erre se szó, se beszéd, eltüntetik. A Quick play-nél se lehet kiválasztani.
-
Shadowfax
addikt
Jelentem, dupla XP van és a "liftek" végre hiba nélkül működnek Ground War-ban!
-
Shadowfax
addikt
43.152 GB update... (PS4)
Klassz, mikor egy órám lenne játszani, erre ez a közel három éves játék elkezd letölteni és kopizgatni órákig egy brutál adatmennyiséget.
-
Shadowfax
addikt
Csoda történt, mert a tegnapi frissítéssel ismét "működnek" Ground War-ban a kihelyezett lőszercsomagok, lehet ammot felvenni. Viszont a lifteket még nem javították, továbbra is lefagy a karakter a végén, ha használod.
-
Shadowfax
addikt
PS4-re kijött az 1.52 frissítés. Kíváncsi vagyok, most mi nem fog működni...
-
Shadowfax
addikt
PS4-re jött valami frissítés (4,815GB). Kíváncsi vagyok, használhatóbb lesz-e a játék...
-
Shadowfax
addikt
válasz
viperabácsi #27669 üzenetére
Nálam ugyanez.
Lejött a frissítés, azóta nem indul a játék "Servers are undergoing maintenance..." felirattal.
-
Shadowfax
addikt
PS4-re megérkezett a version 1.28 update, 6.958 GB. Ha jól sejtem, csak holnap lehet installálni (még másol vagy félórát, akkor tudom majd biztosan megmondani...).
Időközben frissül a Cold War Beta verzió is 1.02-re.
-
Shadowfax
addikt
20.413 GB update (Version 1.27) - most csorog lefelé (PS4).
-
Shadowfax
addikt
Most beengedett (PS4).
-
Shadowfax
addikt
válasz
DrTechnoid #12786 üzenetére
A 100 Tierből a 20 free tier nem az első 20! Szerintem sokan ezt értitek félre. A lakat csak akkor kerül le egy tier-ről, ha szintben eljutottál odáig. Ami fölött Free felirat van, az lesz a tiéd a Battle pass megvásárlása nélkül is, pl. az első, a hatodik, stb.
-
Shadowfax
addikt
válasz
zoltannagy #10153 üzenetére
Shipmenten shotgunnal lehetséges a longshot, kb. két-három konténernyi távolságból, ha sikerül eltalálni. Pl. az Origin egész jó ehhez.
-
Shadowfax
addikt
Srácok, nálam a Season one moshpit-nél 10 esetből kb. 8-szor van Vacant pálya és csak 2-szer Shipment. Nálatok ez hogy alakul?
Oké, szeretem a Vacant-ot is, de a Shipment sokkal eszelősebb. -
Shadowfax
addikt
Srácok, nálatok most megy a Ground war?
Nálam az update óta a lobbiban várakozik... A Quick play az megy.
-
Shadowfax
addikt
PS4-en most frissült a játéklista: Ground war és Free for all elérhető!
-
Shadowfax
addikt
Ez most komoly, hogy nincs Ground war?
Erre vártam a Beta óta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest