- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Shadowfax #27859 üzenetére
Szarabb lett. WZ Most gyakrabban indul újra, meg legalább ki is fagy. Még több textura bug, olajfestmény grafika sniper scope-al. Még mindig olyan mint egy beta kiadás, vagy még rosszabb. Fegyver nerf is volt. Mire kimaxolok egy fegyvert, addigra leselejtezik. Már azt csinálom, hogy szar fegyvert húzok, hogy hátha egyszer kap buffot és tudom használni.
-
Acheron
őstag
válasz
Shadowfax #6202 üzenetére
Tegnap ugyanez volt HC -n, 5xVacant és egy Shipment. Már azt hittem, new map weekend van, de utána elkezdte beadni a többit is.
(#6203) boogie84: Rá kell érezni. Tegnap már sikerült egy 56-45 K/D kört hozni, sajnos a choppert már nem tudtam behozni (egyel előtte szedtek ki...), de a Wheelsonnal nagy dara volt az ellenfél zászlójánál. Fegyver upgrade - re tényleg kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest