- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Warzone alatt, ha rámegyek egy loadout drop-ra, akkor alapból egy default laodout fül jön elő, nem az, ahol a különböző custom loadout-ok közül tudok válogatni. Ez mitől van? Elég frusztráló, amikor sietnék kiválasztani a megfelelő loadout-ot, akkor előbb fület kell váltsak. -
ballington
addikt
Én azt nem értem, hogy ha falnál mount-al várom az ellenfelet, úgy kiszednek, hogy nem is látom. A killcam-ből meg azt veszem észre, hogy szinte teljesen kinn állok.
A másik, hogy ha elkezdenek lőni és fedezékbe megyek, akkor úgy érzem, mintha már a fedezék mögött lennék. Persze a killcam megint mást mutat, az egész testem kinn van. Nekem ez nagyon magas -
ballington
addikt
Hello,
mostanában grindolom a gold camo-t néhány fegyverre, és amíg az MM-et keresi, a weapon layout böngészése közben (checkolom a camo-nál a folyamatot) szaggat a menü, kifagy másodpercekre. Lehetséges, hogy az MM keresés miatt? Vagy kevés a ram (16GB)?
Ezt főleg a season 5 óta tapasztalom.
Más is találkozott ilyennel? -
ballington
addikt
Oil Rig-en összefutok néhány objektum megjelenítési buggal: csak akkor rajzolódik ki, amikor nagyon közel állok hozzá.
Más is tapasztalt ilyet?
Volt, hogy lőttem egy ellent egy fal mellett, de tiszta célpont volt. Fura volt, hogy nem vitt be találatot, de ő megölt. Killcam-ből már láttam, hogy egy láda mögött állt, amit nekem nem rajzolt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS Plus előfizetések
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest