-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
hombre[EU] #27788 üzenetére
Nekem is ezt csinálta tegnap, de a játékban a Game Installs menü (account alatt) , ott kiválasztottam, ami nem volt telepítva, majd visszamentem a store - ba a játékra, és ott a bővítmények között megjelent, kipipáltam, mentés, és telepítette.
-
sith7
félisten
válasz
Sanyikaaa #24962 üzenetére
Csodás
Nekem amúgy volt olyan, hogy első meccs, asval, azt húzom most, és nem adott xp -t
2. meccs kezdéskor asval, majd respawn - kor váltottam másik fegyverre, aztán 1-2 respawn után vissza asval, és úgy már számolta itt is, meg a következő meccsen is.Azóta mondjuk nem volt időm játszani, nem tudom most számolná - e
Esetleg próbáljátok ki, hátha ...
-
sith7
félisten
Az mitől lehet, hogy nem számolja az xp -t ?
3 TDM - et mentem, jelenleg ASVAL lvl 3 , 317/500 xp - n állt a meccsek előtt, és után is
Tegnap is ezt csinálta, és ma is ... -
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
-
sith7
félisten
Sziasztok
Haver egy ideje játszik a játékkal , és úgy gondolta, most megvenné a Battle Pass - t.
Jelenleg 27 -es szinten van a BP - ben, és az a kérdés, ha most megveszi, akkor visszamenőleg megkapja a cuccokat 1-27 - ig ?
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #18651 üzenetére
Mert a Wz rész ingyenes, és hiába teszi ki, holnap visszajön egy másik acc - al.
-
sith7
félisten
Csak effekt/skin , vagy tényleg van olyan fegyver, aminek robbanó lőszere van ?
-
sith7
félisten
Kar 98 - at próbálgatom, de nem igazán értem néha ... van, hogy 2 lövés kell egy emberbe, de volt olyan is, hogy egy lövéssel 2 ember is meghalt, igaz közelről, és egymás mögött voltak
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
M13 ?
Azt nem is néztem még ...szerk.,
Más
Meglett a "szezonos" uzi, nem is rossz, mentem 1-2 kört vele, a kérdésem, van , ahol azt írja egy unlock - hoz, hogy öljek xy mennyiséget az 50 - es tárral, de én nem látok hozzá 50 - es tárat -
sith7
félisten
válasz
DiamondBack #17431 üzenetére
Hát ... ez egy városi pálya volt, itt oldalt senki nem megy sehova az tuti
, kidugtam a fejem, szerintem 3 sniper fejest kaptam egyszerre
na, mindegy, még mennem kell, mert az egyik challenge az, hogy foglaljak 15x Ground War - on
-
sith7
félisten
Komplett hülyének nézett mindenki, hogy a kill streak - ért járó cuccokat nem tudtam bekapcsolni, de azt senki nem mondta, hogy "hülyegyerek a spec cuccokat - 3 zöld - kapcsold ki, és akkor nem azt fogod látni a képernyő jobb oldalán
Más
Bementem most először egy Ground War - ra
Minden pálya ilyen csőszerű ?Egyik csapat ABC, másik DEF, és a félúton állóháború + thermal optikás sniper war ?
-
sith7
félisten
köszönöm a választ mindenkinek, így már menni fog
-
sith7
félisten
Biztosan én vagyok a vak, de többször is percekig néztem, kerestem a menüpontokban, de sehol nem találom, hogy hol van az leírva, mi kell ahhoz, hogy egy fegyver gold legyen.
Xbox - n van meg a játék -
sith7
félisten
Hogyan lehet gold skin - t szerezni egy fegyverhez ?
-
sith7
félisten
válasz
losangeles #17210 üzenetére
kocka
-
sith7
félisten
Xbox - n játszom, és nektek lett igazatok, sajnos tegnap találkoztam egy csalóval
Only sniper fegyver volt a Skyscraper map - n , a kill cam is mutatta futás közben osztotta a fejeseket, 70 kill - nél reportoltam, a vége felé 95 - nél járt, de mire vége lett a körnek , kilépett. -
sith7
félisten
válasz
DrTechnoid #17068 üzenetére
köszönöm a választ, és a linket
szerk
ja, hogy ez Warzone - ban van ...
-
sith7
félisten
Ezt az intel - es küldetéssorozatot hol és hogyan lehet megcsinálni ?
-
sith7
félisten
Ha jól látom a képek alapján , akkor egyszer az xp szintlépésekért is jár reward, és vannak még küldetések is - intel mission ?
Azért is xp - t ad "csak" ?Mennyi a "beugró" ?
Mennyi ideig tart a szezon ?
-
sith7
félisten
Miért várja mindenki annyira ezt a Season 4 -t ?
ez ennyire jó szokott lenni ? -
sith7
félisten
Xbox - n melyik gombbal lehet aktiválni a killekért kapott cuccokat ?
Options - ben nem találom, amikor meg játék közben keresem, mire megtalálnám lelőnek -
sith7
félisten
jaaajjjjjjjj ... a "Vagy itt is mindenki...." kezdetű mondatot nem a Ph közösségre értettem, hanem úgy globál az egész Cod - ot játszó emberekre, hogy nem foglalnak stb.
na, ezt a hipfire - t este kipróbálom
főleg ha a tactical automatikusra van belőve.
khm .. micsoda ? -
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
BerserkGuts neked külön köszi ...
de kb minden játékmód egy TDM
hm .. .lehet vásárlás előtt kérdeznem kellett volna
Ha nem foglal, akkor minek játszik ilyen módot ?
Vagy itt is mindenki a K/D - ra veri ?
Csapatjáték az 0 gondolom ...BF-ben megszokás volt, hogy meglátom, becélzom, magyarul fel a fegyver, kukk a célzóba és lő, na itt erre nincs idő.
Hanem ?hipfire = célzás nélkül lősz ?
nincs úgy nagy szórás ?
-
sith7
félisten
válasz
prokxy #16728 üzenetére
Azt sem tudtam merre van előre
Szintén zenész, a térképre nézek halott vagyok, tárazok halott vagyok, fel akarok venni egy fegyvert, halott vagyok, megállok, megfordulok szintén ...
Nagyon szokni kell még, bár free hétvégéken is játszottam, kell egy kis idő, mire felpörög az ember , miután elindul a pálya. /1-2 halál/Bf - hez képest, mintha minden meccs, pálya HC lenne, aki előbb lő az nyer 99% - ban, bár volt olyan is, hogy lőttem hátulról, megfordult, és lelőtt, mondjuk ezt nem értem hogyan
Ez a shipment, egy agyhalál, aki ezt leprogramozta, kitalálta
Volt, hogy együtt születtem le egy enemy - vel, egymnás mellett voltunk, de ez csak akkor tűnt fel, amikor a csapattársam lőtt felém, a mellettem lévő meg vissza -
sith7
félisten
válasz
xprsgd #16726 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy nagyon rapszódikus a játék, jó kör - rossz kör, persze az se mindegy ki van a csapatodban, illetve az ellenfél csapatában.
Nekem mondjuk ez az első Cod játékom, Xbox - ra vettem meg, elvileg itt nincs csaló, de néha olyanok, olyan helyről lelőnek, hogy csak pislogok ... a BF - k nem ennyire pörgősek, ezt meg kell még szokni ... legalábbis nekem
-
sith7
félisten
Tegnap meglett a Grau, 25x kellett 5 kill - t csinálni 1 perc alatt volt a feltétel, bementem a Shipment módba talán - hajókonténerek között kellett harcolni - , hát nem semmi, milyen dara ment ott
, meg is lett 6-7 kör alatt
Kérdés:
Ez követhető ? Ez így jó lehet ? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest