- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyikaaa
csendes tag
A kérdés jó, sajnos nálam is ez van mióta kiadták az utolsó szuper frissítést.
Ami létezhet kb mindent elrontottak az mw multiplayerbe. A menüsor is grafikailag hibás, a visszakerült operátor missziókat se számolja, illetve ismerőstől tudom hogy a fegyver szintje se fejlődik arra sem ad xp-t, illetve a lejátszott meccsek után se ad semmit.
Ha valakinek van infója hogy mikor kerül javításra a hibák sokasága?
-
Laraxior
titán
Néha felmegyek multiba is, de ott hamar lezsibbad az agyam.
Plunderben érdemes a repülőgép vonalától jó messzire elvitorlázni, közben lehet nézni, hogy megy-e még arrafelé valaki, vagy nem kell számítani senkire.
Vannak most már a kóddal nyitható bunkerek, azokra érdemes koncentrálni, főleg a 10-esre. Ott elég sok láda van.
De ott van pl a központi bank, Downtownban, és mindegyik városrészen általában vannak kisebb bankok. Azokat érdemes meglátogatni.
Promenade East és West még jó hely. 1-1 bankkal, és sorban álló házakkal. Ergo jól lehet rejtőzködni.
Én nem is használok rejtő perket, helyette van két nagy fegyverem, az egyik távolra jó, a másik közelre. De jobban teszed, ha csak futsz, mert ugye a játékban vannak hibák, és olyan lövéseket is bead, amit nem kellene. Így ki tudod küszöbölni a hibát.
Ha sok pénzt akarsz gyűjteni akkor ládákat kell keresni, ha XP-t akkor contractokat.
..és igen, jobb ha mindenki másfelé kóvályog, sokkal többet lehet úgy gyűjteni, mint ha mind a 4 ember egy kupacban kóvályog. -
MasterMind
tag
Plundert mi a haverokkal úgy szoktuk játszani, hogy mindenki máshova ugrik és őrült tempóban csak a ládákat nyitogatjuk. Double Time, Ghost perk szerintem javasolt. Feladni a pénzt mi nem szoktuk, mert az időveszteség, amíg pénzt is gyűjthetnél. Esetleg ha szembejön egykét ballon, vagy veszel ha úgy van...
szerk: nem árt betanulni is egy utat a ládákkal, ha tovább akarod fokozni
-
-
omfgk
veterán
Rytec-nek van robbanó és termit lőszere is.
És vannak olyan packok amikben a fegyvereknek dismemberment effektjük van.
De van lila, rózsaszín, piros meg a franc se tudja már milyen színű rohamosztagos lőszer is.
Látható sajnos ,hogy miből jön nekik a pénz manapság. Brutál gyorsasággal frissítik a Store-t...
Közben a Rytec még mindig egy bughalmaz. -
DiamondBack
senior tag
Ameddig páran meg nem unják, és el nem sunyulnak oldalt A-t vagy F-t fogalni és utána hátbatámadni a középen kempelőket. De ez egy embernek esélytelen
Más: jártatok már úgy (biztosan) hogy mikor goldoztok egy fegyvert és már csak pár dolog van hátra amit már tudtok fejből és már számoltok vissza killenként, pontosan tudva mikor lesz készen? Mostanába akkora csúszás van a skinek kioldásában hogy van amikor a következő mecs azzal indul hogy beadja az előző meccsen megszerzett skineket, elindult a meccs még nem léptem kettőt se és jött egy mounted kill skin... ez azért nem picit zavar össze
Aki használ galilt tudna valami életképes általában futkosós setupot mutatni?
Csak én érzem úgy hogy nehéz mobilityre beállítani? -
BandiHUN
veterán
Sajna még mindig nem arany,hiába öltem sokat,de nehéz vele fejest lőni(evidensen nem közelharcolok vele),mert máshová is rögtön öl HC-n középtávon,és azért nem túl pontos.AK-nál is ezzel küzdöttem.Nomeg kellene még vagy 20 kihajolós kill is,és kész,de már nem volt kedvem,fejes is ennyi,és ez is arany.De 1000 felett öltem vele már.Fennec felhúzva sokkal jobb élmény.Főleg hogy most mindenki azzal megy,meg MP7-Uzi az új mapon.Ráadásul az új mapon alig lehet értelmesen valahol kihajolni,vagy nem jó területet lát be az ember,vagy megb..ák a rusherek hátulról a CR-el reagálni se lehet.Viszont átlőni a mapot hosszában 1 hit killel,elég pontosan optika nélkül,az jóóó... -
Acheron
őstag
A következő menüpontokon menj végig:
Weapons/Edit Loadouts
Itt válaszd ki azt a loadoutot, ait használsz
A goldozni kívánt fegyvernél menj be a Gunsmith/Customize/Camouflage menüpontokba.
Alul látni fogsz tíz ikont, különböző nevekkel. Ezek a camo csoportok. A nyitottakon láthatod, hogy az adott csoporttal hogyan állsz (pl 6/10)
Egy olyanba belekattintva, ami már elérhető számodra, látni fogod a feladatokat (pl: Kill enemies with headshot) és azt, hogy hol állsz pontosan a feloldásban a következő (vagy utolsó) szintig. (pl: 15/75).
Ha mind a 10 camo csoport 10/10, no akkor gold az adott fegyó -
Nekem 2szer dobta fel hogy megszereztem valamilyen Intel-t , de fogalmam sincs hogy mit csináltam érte.
Szerk , találtam ezt a vidit róla :
https://www.youtube.com/watch?v=VPaD6vRCz5U&feature=emb_title
-
prokxy
veterán
Nem veri itt senki a KD-ra, sztem nem is érdekli a többséget, a skinek megléte annál inkább. Sokszor engem is az húz be egy este, hogy na most meglesz ez a fegyver, az a skin, stb.
Csapatjáték van, nem olyan borús a helyzet, ahogy kiolvasható, bocsánat, ha félreérthetően írtam, de erősen játékmód függő. Pl. én Domination-ben nem vettem észre, de S&D-ban meg jobb, mint a BF-ben.szerk: hipfire, igen. Lősz, majd célzol, nekem ez jött be a legjobban kisebb mapokon. Azaz ráviszed a célkeresztet, lősz, majd felemeled a fegyvert célzáshoz. De van, amikor már ez utóbbi nem is kell.
Merc grip és azt rakod fel, meg azt a markolatot, ami sprint to fire-t ad, főleg ha a tactical automatikusra van belőve. -
prokxy
veterán
Gondold el, ez még a core, a HC az még durvább TTK szempontból, egy tárral szétkapod a csapatot kb. 2x voltam, kisebb mapon, na az nem nekem való. Arra olyan agytekervények kellenek, amik acélsodronyból vannak.
Shipmentet nem szerettem, egyik kedvenc mapon lett mióta összeraktam 1-2 setup-ot ide.
Amit én nagyon sokszor elrontottam és még most is belefutok: nem tolok prefire-t, na az itt kb kötelező. De ha rosszul gondolom, majd a srácok kijavítanak.
BF-ben megszokás volt, hogy meglátom, becélzom, magyarul fel a fegyver, kukk a célzóba és lő, na itt erre nincs idő. Legjobb kisebb mapkon hipfire-re gyúrni azt menni mint a bolond, ugye run n' gun. -
-
prokxy
veterán
Dettó, BF2 óta csak a BF, szerinted hogy reagáltam az első COD multi meccseken? Azt sem tudtam merre van előre
Azóta egész jól megy, bár a KD-m csak 1.3, de az SBMM azért keményen dolgozik néha...
BF-ben 4 alatt volt az inf KD, már szarul játszottam, itt meg néha megfeszülök sem megy 1-2 fölé. Tegnap 8-10 spawnhalálom volt shipmenten, sorban, remegett a kezem az uninstallon, megy a gyufán, h felgyújtom. -
omfgk
veterán
AR
Grau 5.56 a teljes neve.
A legújabb AR ami
a mostania f@sz tudja melyik Battlepass-al jött.Xaels : Jogos. Kicsit összefolytak már a fejemben a Season-ök.
-
stilo18
addikt
Most érkezik a héten a Season 4.
Minden szezon 900 CP-ba kerül, ha ezzel benevezel a közel 2 hónapos etapra, akkor különböző dolgokat tudsz kifarmolni (fegyver blueprintek, charmok, karakterek stb)Submachine gunoknál :MP5, MP7, Bizon, P90.
Assault :Grau, M4, M13, Kilo.
Ak47, Fal, Famas is nagyon erősek, de kezdőnek nem ajánlanám...TDM - ben tudsz szerintem legjobban megismerkedni a mapokkal, fegyverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest