- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
De sokan írják, hogy nincs tuning és így is szarakodik, kilép etc..
Ma direkt elkezdtem tovább rángatni a cpu/gpu/mem teljesítményét, hogy elérjem az ilyen jellegű hibákat, eddig semmi.
Pubg alatt már halott lenne a konfigom, legalább is ahol jelenleg tartok tuningban jelentkeznie kellene az eddig felsorolt hibák valamelyikének.
Az motoszkál a fejemben, hogy memória vagy bios setup lehet a gond...de igazából annak örülök, hogy itt legalább működik rendesen.
De ezt a pubg-s szívást nehezen tudom elfelejteni, mert nagyon tetszett akkoriban és egyszerűen nem tudtam rájönni mi okozza, más gammák, tesztek meg simán lefutottak rajta.Mikor indítom a játékot és főmenüből indul ott nekem is akadozik, megáll pár másodpercre de megy is tovább gond nélkül. Eddig ez nem volt, nemrég jelent meg ez az akadozásos tudomisénmi. Szerintem semmi komoly, majd javítják mert s4 alatt ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videószerkesztés
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Delphi programozás
- LG LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest