Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
De sokan írják, hogy nincs tuning és így is szarakodik, kilép etc..
Ma direkt elkezdtem tovább rángatni a cpu/gpu/mem teljesítményét, hogy elérjem az ilyen jellegű hibákat, eddig semmi.
Pubg alatt már halott lenne a konfigom, legalább is ahol jelenleg tartok tuningban jelentkeznie kellene az eddig felsorolt hibák valamelyikének.
Az motoszkál a fejemben, hogy memória vagy bios setup lehet a gond...de igazából annak örülök, hogy itt legalább működik rendesen.
De ezt a pubg-s szívást nehezen tudom elfelejteni, mert nagyon tetszett akkoriban és egyszerűen nem tudtam rájönni mi okozza, más gammák, tesztek meg simán lefutottak rajta.Mikor indítom a játékot és főmenüből indul ott nekem is akadozik, megáll pár másodpercre de megy is tovább gond nélkül. Eddig ez nem volt, nemrég jelent meg ez az akadozásos tudomisénmi. Szerintem semmi komoly, majd javítják mert s4 alatt ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest