- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
BerserkGuts #25566 üzenetére
Ez Cold Warban is meg van és sokszor játék közben is történnek ilyen érdekes dolgok .
Normal mód TDM 10kill 1 dead és hirtelen mindenki sokkal jobban lő majd meghalok 2*3* és megint aratás van.
Olyan mintha ritmust váltanának a játékosok vagy nálam történne valami. -
Roland861010
veterán
Hát én amióta meg vettem a Cold Wart mással sem játszok.
Szerintem sokkal jobban adja mint az mw. Pedig abba is bele dobtam nem kevés órát a warzone meg ma mindegy.De ízlések és pofonok.
Ha akarod még ma ved meg ha pc-es vagy mert akciós az mw.Ha Xbox vagy PS akkor pedig vannak legálisan olcsóbb megoldások mint a hivatalos Store legalábbis az EU-s-nál.
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Helló,
Ha a sima BPt veszem meg utána meg tudom venni még a 20+ szintet és ha igen mennyi CP?
Hiányzik még 300... a 2400 hoz. -
Roland861010
veterán
válasz
CptAdamica #25170 üzenetére
Próbáld ki low grafikán ami kell hogy maradjon magason azt hagyhatod úgy de a csillám póni effekteket kapcsold ki.
Az fpst fixald a monitorod képfrissítéséhez.
Sokkal jobb lesz.Lehet nem csillog a fegyver de cserébe te is észre fogod venni az ellenfélt.
FPS játékot csakis low grafikán érdemes játszani.
Itt egy beállítás hogy kellene ki néznie igaz MW-hez van de én így játszok Warzoneban is.
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #25081 üzenetére
Most 48euro a humblen.
-
Roland861010
veterán
válasz
venom8888 #25031 üzenetére
Semmi kiakadás nincs
Így van monitor nélkül 330volt ezt lehetett kihozni belőle.
Multit világ életemben "butított" grafikával toltam (már a cod2ben is hogy meg legyen a 333 fps a jump mappokra...)
Az egyszemélyes játékokat pedig nekem elég ha 60fpsel meg high ultran el viszi mert csak fullHD monitorom van.Jelenleg tesztek alapján nincs olyan játék ami megéri nekem az 500ezres kategóriát.
shifty! Ha időm lesz rá nézek arra is. Ott eddig 70-90 volt az átlag kíváncsi leszek ez mit ad.
-
Roland861010
veterán
Midnenki azon sír, hogy nem éri meg játszani a beállításokkal mert 1-2% fps töblet van ..azért nekem nagyon nem mindegy, hogy csicsa 70fps vagy nem csicsa 120+ fps.
Egy nem kezdő gamer gép alsó hangon fél milla jelenleg egy nagyon nenm kezdő gamer 6-700ezer .. egy 4k ulta 144fps gép pedig 1milla körül jár most. -
-
Roland861010
veterán
válasz
CptAdamica #25005 üzenetére
Nem jelzi?
Én inkább szeretném ha kikapcsolhato lenne ez a hangefekt.
Sokszor csak a nagy csattanásokat lehet hallani rohadt idegesítő. -
Roland861010
veterán
Helló,
Anno meg vettem ezt a csodát Xbox -ra most pc-re is külön meg kell venni gondolom .
Nem lehet valami okosságot erre kitalálni ne kelljen megint 15ezret adni érte akciósan? -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom ma.
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Helló,
Pc-re nem lehet valahogy át hozni a profilomat x-röl?
Hiába van ezer éve össze kapcsolva a battlenet - xbox - Activision semmi haszna. -
Roland861010
veterán
Hogy van az hogy az egyik ember 1kill AX- 50-el míg a másikba legalább két golyó kell?
Az a legszebb amikor ilyenkor észre vesz és ő egy lövésből kiszed egy m4el a map végéből....!!! -
Roland861010
veterán
Tuti nem engedi a játék hogy "mindig nyerj".
2 körben 3+ kdr majd egy 0.2 :D
Kizárt hogy ennyire nagy legyen a szórás... -
Roland861010
veterán
Nálam most kétszer ki akasztotta az X-et kép meg áll majd gép magától újra indul....
-
Roland861010
veterán
Van valami mód upgradelni az alap verziót szerintetek!?
-
Roland861010
veterán
115 kill !?
Wtf -
Roland861010
veterán
válasz
prokxy #12428 üzenetére
Végülis ja ! :)
Ha cros platformot használ az ember akkor képbe kerülnek a csalók pc-n!
Ha csak konzolt akkor pedig érdekes célzásokat lát az ember!
Az aim assist miatt még a másik füstön át tökéletesen célozva ki lő akár 3 embert is addig(én) örülök ha egy tár célba ér.
Amúgy vannak körök amikor tök jól megy sőt top3 de ha bekerül egy olyan aki 20-30 killel többet csinál a másik csapatban akkor kuka a kör. -
Roland861010
veterán
válasz
danilla #12416 üzenetére
Köszi!
És az aim assist beállítások!?
Ki van kapcsolva vagy standard ?!Csináltam tegnap egy videót azon pont nem látszik jól de az egyik srác ahogy célzott és a távcsőben látta az ellenfélt ahogy mozgott úgy mozgott vele a célkereszt is....
Megsem kellett mozdulnia!
Ezt hogy!?
Csak X-esekkel játszok most!Nem panaszkodás amúgy már lassan jobban megy mint billentyűzetet és egér kombinációval!
Amúgy direkt vették ki a solot br-ből!?
-
Roland861010
veterán
Aki X-en játszik vagy PS-en segítene PLS.
Mi a helyes beállítása az aim assisthoz !?
Csomó kill camot vissza nézek és némelyiknek szinte át ugrik egyik emberről a másikra...
Nekem meg körbe lövi az embert...
Főleg amikor fejre célzok éppen fölé csúszik és egy tár nem találja el! -
Roland861010
veterán
Az hogy van hogy a srácnak a célkeresz olyan gyorsan ugrált egyik playerről a másikra, hogy azt képtelenség meg csinálni!?
Rendesen át ugrott egyikről a másikra és persze mindenki kill!?
-
Roland861010
veterán
Gusztustalan lag van X-en!
1Gbit-es net , mérés tökéletes . -
Roland861010
veterán
Azért itt járványidejében nézegetem a setupokat éhen senki sem fog halniMax el adja a vga-t vagy valamelyik pár százezres alkatrészt !
Viccet félretéve egy 2070-en ne akadjon már a játék mert komolyan falnak megyek, lassan nincs olyan játék amit normálisan fejlesztetettek volna az adott hardverekre.
Régen is volt pár cím ami fektette a gépeket de most már lassan egy pasziánszhoz is atomreaktor kell... -
Roland861010
veterán
Ja és a lag !!!
Hát az annyira csodás volt,hogy inkább kikapcsoltam a játékot.Én is össze vissza mozogtam meg akiket próbáltam ölni is .
Csodás érzés így játszani. -
Roland861010
veterán
Tegnap közel 4 órát játszottam elég siralmas volt.
Olyan volt az érzés mintha dobókocka szerint jönnének be a killek.Volt kör ahol 3-at öltem szinte minden sarkon meghaltam.
Majd a következő körében mind a két csapatban első lettem 20-os killel kb 2-es KD-vel.Ezeket nem tudom hová rakni...
A másik elég sok embert látok most Mp5-el rohangálni olyan könnyen öl vele mintha valami nagy smg lenne.
Nekem meg mindegy hogy M4 vagy AK .
Kipróbáltam a Kart egész jó de érdekes az is egyik mecset simán hoztam vele, következőben pedig lövőm fejbe telibe és semmi... Vagy csak csattan és meghalok.. -
Roland861010
veterán
Az hogy van amúgy , hogy akad néha olyan meccs amikor van 1-2 ember aki akar 30killel is el tud húzni a 2ik -tól!?
-
Roland861010
veterán
Hali
Az írja a NAT type : Moderate
Eddig open volt...Mi változhatott?
-
Roland861010
veterán
Egér sebesség vagy hasonlók !
Van egy csomó "professzionális" be állítás igaz az lehet csak kontrollernél van értelme babrálni.
Rog monitort használók a válaszidő nem lehet gond...
Csak az fránya pc-s + FPS...
Abban se vagyok biztos , hogy 30fps-nél többet tudna a játék 1080p-ben.. -
Roland861010
veterán
Valahogy nem értem ezt a játékot...
Kar98k one shot kill... atya ég.. és még jóformán célozni se célzott a srác csak csípőből tolta..
Olyan érzésem van mintha 70 éves lennék van egy drága 3 kerekű cangám majd jön Pisti ugyan azzal tolja és köröket rám ver..
Lomha a játék nem tudok jobb szót rá.Ha valaki X + bill + egér kombinációt tol légyszíves küldje át a beállításait mert lehet csak béna vagyok hozzá..
Inkább lehet dominóznom kellene ! -
Roland861010
veterán
Valamit nagyon el kúrtak a srácok a frissítéssel!
X-en tiszta lassú a játék... meg akad szinte olyan mintha vagy 20fps-el futna...
A másik része 1 óra alatt 4 kör 4 lose... össze rak 100+ emberekkel és ölnek 3-at... lő a gyerek a ház sarkába a társam ott áll szinte mellette és el fut
Ki csinál...
A másik meg kur...a sokszor le követnek.. vissza nézem a kill camot és rendesen látszik hogy falon keresztül le követ + be lépek az ajtón ő már le guggolva lő engem..
Vagy nagyon be érzödik az fps és Hz különbség.. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Köszi,
Mindenkinek azt az AK-t ki p próbálom.
Az Oden-t én is használom de nekem lassú...Most az M13-at használom de ki akaszt az hogy hol pár golyó és meg hal a player van hogy egy társam elég.
Én pedig két lövésből ki fekszem. -
Roland861010
veterán
Ki milyen fegyvert használ multiban és milyen setup-ban?
-
Roland861010
veterán
válasz
LucentTwo #11648 üzenetére
Én M13 / RPG-t használók most jelenleg.
Van, hogy az RPG menti meg a seggemet mert jelenleg az M13-ban kezdésnek 60 lőszer van ami normál játékmódban vagy free for all-ban semmi nem elég.
4-5 kill és el megy ha szarul helyezkedek meg nincs lehetőségem fegyver cserére.
Így marad a végére az RPG majd rush fegyver fell és meg halokHa jönne velem RPG-t csapatni!
RollerHuN#8729678 -
Roland861010
veterán
Közel 15 éve is ez volt a gondolkodás mód ami most!
Nem változik a játékosok agya semmit !
Szerintem jelentsétek a fejlesztőknek, hogy nem már ne legyen rpg, clay, gránát, semmi csak kés meg pisztoly.
Anno voltak módok amivel a cemperek 10s után sebződtek most is ez kellene és legyen rpg-re is ilyen 1 lövés 25% önsebzés 2 lövés 50% !
Vagy mindenki maradjon csendbe és ne akarja már meg szabni ki mivel játszik..
Pár napja a késre voltam rá kattanva több killem volt vele mint a csapat 90%-nak..
1 szúrás instant halál mi az már ?
Nincs semmi realitás benne... mindegy milyen irányból vágsz vele..
Szóval lehet itt sok mindent írogatni meg sírni mint valami 12 éves de felesleges.. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Ki milyen fülest használ Xbox-hoz.
Van egy jó kis AKG fülesem de az integrált mikrofon nem működik! :(Nekem jól számolja sőt a Warzone éri meg ha szintezni akar az ember .
Top 10-ben szinte két színt még 75-felett is. -
Roland861010
veterán
Ha X-en jönne valaki majd játszani vegyen fel!
RollerHuN
Hétköznap főleg délután vagyok fent.
Pár nap és van normális mikrofonos fülesem is ! -
Roland861010
veterán
válasz
tothjozsi96 #11531 üzenetére
2017?
Az eredetihez kell hasonlítani!Jelenleg ver mindent multiban főleg hogy nem vagy perifériához kötve.
A BR része meg simán ott van a nagyok kötött!
Nekem eszembe nem jutott hogy nem érte meg.
Igaz én is akciósan vettem de csak azért mert az X-et is most vettem (újra). -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
DrTechnoid #11506 üzenetére
Arra gondoltam hogy ha jön az S3 akkor újra kell mindent farmolni!?
S1 és S2 váltásnál nem voltam még itt! -
Roland861010
veterán
Ha lejár a S2 mi lessz a megszerzett fegyver festéssel és kiegészítőkkel!?
-
Roland861010
veterán
Meg van a tuti tipp Warzonera :D
1. Próbálj meg minél előbb olyan pontot keresni ami a kör közepén van.
2. Shop láda legyen a közelben látható (campelés)
3. Ha van rá mód egy járművet is oda tenni csapdának!
4. 20 embernél járműbe és körözni a területen5. Reménykedni hogy a játék nem dob ki vagy éppen valaki nem csal :D
Rpg-vel egy teli tárat kapot az ember már a páncél is le esett róla...Majd simán elütött úgy hogy a szikla mögött voltam... Rá szalad és ahogy átugratta rám zuhant
Eddig ez nekem top 3-ig bevált.
No.1 nak meg mák kell! -
Roland861010
veterán
válasz
- = Zk = - #11484 üzenetére
Tárazás!
-
Roland861010
veterán
Tuti hogy vannak csalók pc-n!
A srác mp-ben mind a két csapatból kiemelkedett killben és alig halt meg .
Mindig pontosan tudta honnan jövök ki vagy melyik ablakból akarok ki ugrani.Ráadásul MR-el osztotta a killeket normál játékmódban ...ahol néha egy tár is kevés ő meg egy lövés egy kill.
Ami idegesítő hogy kezdőket össze rak tapasztalt játékosokkal és van hogy ezért vesztünk mert akár 3-4 low szintes bent van az ellenfél csapatában pedig 100+os mindenki.
Tudom az nem azt jelenti hogy jó is!Azt amúgy nem lehet be állítani hogy tartozás közbe levegye a scopot!?
-
Roland861010
veterán
Találtam egy ilyen össze állítást a legjobb fegyverekre!
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #11449 üzenetére
Erre?!
-
Roland861010
veterán
Helló,
Hosszabb minőségben csak külső HDD- re lehet rögzíteni?
Kell formázni vagy nem gond hogy van már rajta tartalom? -
Roland861010
veterán
válasz
Csoffadalom #11415 üzenetére
Nekem inkább az egérrel van bajom.
Sokszor nem reagál!
Előtte pc-n CS-t toltam ott nem volt gondom vele.
Főleg akkor van amikor szinte egymás arcába vagyunk és nem reagál.
Ez késelés esetén elég idegesítő! -
Roland861010
veterán
válasz
CptAdamica #11412 üzenetére
Nem tudom pc-n mi van de X-en is lagolte meg is untam!
Netet ellenőriztem nincs gond! -
Roland861010
veterán
válasz
craftsman01 #11400 üzenetére
Nem akartam sértegetni, de pont nem én voltam a lekezelő! Vagy inkább degradáló!
-
Roland861010
veterán
válasz
craftsman01 #11389 üzenetére
34 leszek lassan pont leszarom a felnőtt dumákat!
Ennyi erővel mondhatnám hogy öreg vagy már ehhez a játékhoz.
Olvass barkács magazint vagy keresztrejtvényt kell fejteni az olyan 40+-os! -
Roland861010
veterán
válasz
DrTechnoid #11393 üzenetére
Meg vettem én is de én csak az 1k-ásat!
Szépen rá érték még 2 hétig szintezni!
De mivel mind a ketten itthon vagyunk az asszonnyal nincs annyi időm játszani!13 órám van benne eddig!
Amíg minden rendben volt a világban és ő szombaton dolgozót simán toltam a wowba ennyit egy nap alatt.Ehhez meg most kellett 1.5 hét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest