- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ha csak a Warzone érdekel, van bármi értelme megvenni a teljes játékot, vagyis adna bármi értékelhető extrát a Warzone játékmódban?
-
Na, így pár hónap kihagyás után újból nyomatom. Teli lett fegyverekkel a játék, vagy rosszul emlékszem, de mintha nem lett volna régen ez a fegyvertenger. Vagy a millió kiegészítőjük, díszítéseik zavarnak meg? Nem tudok köztük eligazodni se, tegnap 5 kill után váltottam egy ismeretlenre, én lőttem előbb, és én haltam meg.
De ma legalább:Ehhez kapcsolódóan: nem működik a framerate-limit! Beírom, hogy 75 legyen, és 77-en áll meg mégis a játékban.
Laraxior: Mi az a stim? Ja, oké, megvan. Egyszer használtam azt a beszúrós öngyógyítót. Ő itt a végén szerintem szintén megpróbálta, csak hiába.
-
-
válasz
csibe1 #22010 üzenetére
Köszi! Ezek szerint ha nem érdekel az alapjáték, csak a battle royale, még sokáig jó lehetek. De ugye PC-ről beszélsz? Gondolom igen, de mintha konzolon kicsit más lenne. Úgy néztem be most ide, hogy semmi infóm a játék jelenlegi helyzetéről, csak pár napja olvastam a megnőtt helyigényről. Gyorsan neki is állok az elmúlt 250-300 hozzászólásnak.
-
Tényleg nem fér el most a battle royale játék 240-es SSD-n? Csak a Warzone érdekelne, régebben játszottam vele, és bejött, most néznék vissza, de maximum egy 240-es NVMe SSD-t tudok szabaddá tenni neki (de azt teljesen). Ez most elég, vagy sem? Olvastam pár napja, hogy valami durván sok hely kell most neki...
-
válasz
Roland861010 #11483 üzenetére
Érdekes kérdés, hogy valóban vannak -e csalók, én eddig 1x tapasztaltam csak olyat, ami nagyon furcsa volt (egy teli tárat engedtem valakibe, aki nem halt meg, viszont neki meg elég volt 1 lövés, hogy utána én feküdjek), minden másra találok magyarázatot. Például Gulágon sokszor megjátszom, hogy megtippelem, hol van, hogyan mozog az ellenfél, aztán futásból becsúszok oda, és lövök. Volt pár nagyon sikeres ilyen esetem, és bizony az ellenfél helyében simán lehet, hogy eszembe jutna csalót látni magamban utólag.
-
válasz
phoenix1989 #11433 üzenetére
-
Elkezdtem a solo játékot, tetszik. Játék közben elindítottam az MSI Afterburnert, csak rápillantottam, és rá 3 mp-re már halott is voltam.
-
Most olvasom a Warzone összefoglalóját: "Az alapértelmezett játékmód a Trios (3 fős squad), és egyelőre a játékban nem lesz solo és duo mód". Ez még áll? Engem a solo mód érdekelne ugyanis.
Kentaur82: Köszi, és akkor viszont jó lenne javítani az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged