- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Nekem az a véleményem, hogy egy 5850-nek is el kell vernie bármely nvidiát! Ha ez nem történik meg nem nagyon beszélhetünk sikeres HD 5000-es szériáról. Az 5870-ről nem is beszélve. Meg ugye az árak sem éppen pénztárca barátok lesznek, szóval csak azért mert állítólag támogatnak egy directx11 nevű újdonságot, amit jelenleg semmi nem használ még egy jó darabig, azért igen borsosak lennének az árak.
-
válasz
Ricco_hun #8118 üzenetére
Lehet ezen rágódni, de lássuk be egy vállalat sem arról szól, hogy jótékonykodjanak az emberekkel hanem minden az üzletről szól! A HD4000 széria azért volt viszonylag jó árban mert előtte tulajdonképpen az ősrégi 9600/9700/9800 as radeonok óta a geforce-ok voltak a jobb teljesítményű kártyák. Akadtak jóféle radeonok de azért lássuk be mégiscsak a geforce volt a nyerő! Tulajdonképpen a HD4000-el tért vissza az ati, nem lehetett egyből kapzsinak lenni az árakkal. Most meg egyszerűen nincs ellenfele. És bátran árazhat magasabban úgy is szépen fogynak majd az 5000 szériás kártyái. Ugyan ez van az intelnél is, az i7-nek nincs ellenfele. Én személy szerint örülnék annak ha az nvidia kicsit összeszedné magát és az amd orra alá durrantana valami jó kis kártyát, mindjárt mennének az árak lefelé radeon oldalról ,hogy kompenzáljon. Az AMD processzorok kezdenek kicsit felélénkülni a phenom II vel, remélem ezt még további erősödés követi. Szóval lehet ezt ragozni, de amíg csak egy-egy cégnek vannak ütős termékei ellenfél híján ne várjunk felhasználóbarát árakat! Az lenne az ideális állapot ha legalább 3 hasonlóan ütős processzorgyártó és szintén 3 hasonlóan ütős vga gyártó versenyezne remek termékekkel, akkor lennének jó árak addig meg csak néha néha amikor kialakul egy kis verseny.
-
-
-
Akkor most holnap lehull a lepel vagy még várni kell? Már összeraknám az új gépet, de nem mertem bevásárolni a HD5000 széria megjelenése előtt. Remélem megérte a várakozást.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest