- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mi is mindig azt ittunk végzősként a suliba gyakorlat alatt
Jó fejek voltak az oktatók is, a szekrényük tli volt minden földi jóval, szilva, barack, körte pálesz, meg sör. Mindig vettünk egy ilyen 6db-os kőbányait, kettőt adtunk az oktatónak, az meg adott rövidet.
Jó azt tegyük hozzá, hogy azért tehettük meg mert nem nagyon volt mit csinálni gyakorlaton -
SAdamm
csendes tag
Az tuti
MegnéztemXD legalábbis a múltkor még megvolt
Amúgy semmi gáz látja mind a 2-t az Ati overdrive szal no para
Meg a Crysis nem menne sztem "maxon" ,ha nem látná minda 2-t.
Amúgy minden High-on van (Very Highra nem engedi állítani ,nem tom miért,valszeg csak DX10-nél engedi)
A felbontás az 1800*1440 és a 8*AA rajta van és gond nélkül fut -
KiriK
tag
-
-
putti
aktív tag
-
CimbiX
aktív tag
-
-
katt777
félisten
Jó neked, hogy csak azt a kettőt.
Alsó sávban csöndesség kedvéért nyugodtan le lehet venni 25-30%-ra a hűtőt,, az is 50 fok alatt tartja, csak kíméletesebb.
Most már tényleg kijöhetne valami új AT, ATT, de még egy RT is elfogadható lenne, hogy normálisan lehessen szabályozni minden tartományban a ventit.25% 45°C
30% 55°C
40% 60°C
50% 65°C
60% 70°C
70% 75°C
80% 80°C
90% 85°C
100% 85+°CÍgy sem ment 60% fölé még 900/1250-es beállítással sem.
-
CimbiX
aktív tag
Igen, valoban leirtad mar, de nem egeszen erre gondoltam, es ha egy kicsit jobban utanaolvas az ameber, akkor kiderül, hogy mi is az a Hybrid Crossfire: az integralt videokari es egy "rendes" videokari munkamegosztasarol van szo, de ez nem azt jelenti, hogy ettöl egy game is akar gyorsabban futna. Ergo 2D-ben pl. a többet fogyaszto kari ki is kapcsolhato.
-
westlake
félisten
gondoltam eleg egyertelmu, hogy veletlenul rosszul irtam (gtx-em van otthon, ezert rontottam el).. eleg vicces, hogy egy egyszeru atlagszamitasra rakerdeztek
en azt hittem, hogy egy osszehasonlitasnal ez az elso muvelet, amit ket termek eredmenyeivel elvegeznek
ha meg igy sem lenne tiszta:
minden ati es nvidia erteket osszeadtam (kulon-kulon, nem egyutt), majd eloszottam 9-el.. (3dmark-nal beleszamoltam ezeket az eredmenyeket is, es nem 9-el, hanem 10-el oszottam a kapott eredmenyt)
mod: termeszetesen ha hibasan szamoltam, vagy szar a szamologepem, akkor bocsanat
mod2: PPSH-nak egy pottyos labda jar a megoldasert -
-
aginor
veterán
Na visszatértem, tegnap sajnos kinyiffant az alaplapom hálókártyája úgy néz ki.
Én az Ipon-os tesztekre nem szoktam adni, de ez most egész elviselhető lett. Abu már korábban is megmondta, hogy ar r600 a ringbus miatt nem hiányolja a plusz memót 1280-ig.
A 256mb-os 8800gt meg olyan 50k körül mozog, míg a 3850-et már 35k-ért is lehet kapni, hol itt a kérdés? Én inkább a 8800gs vs 3850-re leszek kíváncs, ill majd a 9600 vs 3850.re. -
-
Sárpac
nagyúr
-
-
Bundás22
őstag
Fejlettebb. Hosszútávra jobban megériezt már hallhattunk a 2900XT kapcsán is
bejött? nem.
Kevesebbet eszik. 55nm és PowerPlay energiamenedzsmentez igaz, de sokakat nem érdekel
. Már most is erősebb CF-ben, mint a 8800GT SLI-ben. ez igaz, de sokakat nem érdekel
DX 10.1ez igaz, de sokakat nem érdekel, pláne h 2009 elején lesz ennek valami haszna csak, akkor jelennek meg ilyen játékok, és akkor sem lesz egetverő különbség
jó kisebb áron megéri de azonoson nemsteve: a kis 9600XT milyen f@sza kari volt, bátyám most is azt használja
-
athomi
veterán
1. Rendben, bár engem ez nem érdekel
2. Nem nagyon érdekel, hogy 1 év múlva melyik lesz a jobb, videókártyát kicsit vicces 1 évre előre vásárolni.
3. Nem hiszem, hogy sokmindenkit érdekel a CF és az SLI, akit pedig igen az nyilván abban gondolkodik, itt viszont szó sem esett róla. Bár kétségtelenül igaz.Egyébként HD3850-et készülök venni.
-
MaciG
addikt
-
törölt tag
Ez nem egészen így van. A nagy helyzet az, hogy a szép és új technikai megoldás egy kissé
visszaütött. Nem erre számított szerintem az Ati. Az R600 csúszás is erre utalt. Hiába az ultramodern technika, ha nem működik. És ez már egyszer sajnos előjött, az Xbox VGA részénél, ami ugye szintén ugyanez a technika.
Az miért baj, ha az NV biztosítja a fejlesztői hátteret egy játékhoz? Az Ati-nak is ugyanezt kellene. Akkor talán nem indulnának 100 méter hátrányból.
A példád nagyon rossz. Ha az Ati a Ferrari (mert piros), akkor az Nvidia egy '76-os Shelby Mustang, muscle car edition. A Ferrarinál a technikai fölény, a Mustang-nál meg az erő.
Nem kellett volna belemenni a felvásárlási bizniszbe az Ati-nak. Rohadtul nem tett nekik jót. -
Dikk
tag
lehet neked akkor se kéne ha 2x-er gyorsabb lenne de van aki ad a sebességre is... nem csak a "szép" piros színre...
Mellesleg ebben a tesztbe látszik hogy AA és AF hatására a 3870 sokkal gyengébb 88GT-hez szembe... (3dmark 03) azért ezt is be lehet látni... 05-be alapból gyorsabb... 2xAA és 8xAF hatására 1000 pont minusz... aztán egyre nagyobb a rés... 06-ban alapon egész baráti a 3870 cask bő 200 pont de aztán nagyobb felbontáson meghal a 3870... hát ki lehet magyarázni hogy driver nincs hozzá normális... Ati hiába használja az új tecnology-t mégis levan maradva mint a tavalyi borra való...
-
törölt tag
Valódi DX10? Olyan játék még nincs. Addig csak találgatások folynak.
A fejletlen és elavult kártya így is gyorsabb...Még a még fejletlenebb előd a GTX is. Pedig a GTX az előző évben jött ki...
A RAM, és a GPU órajel is sokkal alacsonyabb, és csak sima Gddr3-as RAM van rajtuk.Az a fura, ahogy olvasgatom a topikokat, egyformán beszerezhetetlen a GT, és a HD38xx is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest