- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
nah wazzeg összedőltem
nem tom mit vegyek meg. ph-s teszt mennyire vehető biztos alapnak? mert x2 szerinte itt jól szerepelt. itt gtx-et is veri. de x2-es tulaj volt aki azt mondta x2 gtx alatt van szerinte. ha a gtx szintet üti és jobb akkor x2. ha nem üti akkor inkább egy gts lesz csak
-
TomBoy1986
veterán
-
Foglalt név
addikt
Atitoollal szoktam nézni, hogy mennyinél hibázik. 2020 talán a vége, tudom, hogy a márk nem sír érte, de... Esetleg kipróbálhatom, ha van rá igény.
Grafit és bios is van rajta, azt hiszem 1,4et kap most.
Egyébként 935ön a havasban fagyott ki, aztán 920on rögtön az elsőnél, nem értem a logikáját -
-
pisti
őstag
A saját VGAm bios-át szerkesztettem kézzel (HxDen nevezetű progival, egy xtremesystems fórumain talált leírás alapján).
Konkrétan a 3Ds terheléshez tartozó feszültség értékeket cseréltem ki az 1,21V-os értékről az 1,33V-osra, meg a checksumot javítottam (ehhez is találtam leírást). Így kaptam meg a fentebb már említett 1,27V-t 3D-s terhelés alatt.
A default 1,21V-s GPU fesszel ~740Mhz-ig volt stabil a mag, a megemelt 1,27V-s GPU fesszel pedig ez ~770Mhz-re módosult. A többi dolog nem változott, 2D-ben továbbra is 1,01V-on és 300Mhz-en megy a GPU és működőképes maradt a powerplay is, így kellemesen nagyon keveset fogyaszt ez a kártya, úgyhogy ezen nem is akarok változtatni.
Jah és az Accelero S1+venti kombinációval a terhelés melletti hőmérséklet sokat nem változott, valami 1-2 fokkal lett csak magasabb, ~43 helyett 44-45 fok a maximum. -
pisti
őstag
Én pl. itt olvastam erről, énis kimértem és nálam is csak 1,27V-t mutatott a multiméter terhelés mellett az 1,33V-ra állított biossal.
Szerintem ennyire képesek fizikailag a referencia 3850-ek, ezért ezen semmilyen bios nem fog változtatni meglátásom szerint; marad a vmod. Egyébként szerintem a HIS ICEQ modellek eleve ezen az emelt 1,27V-on mennek. Nálam a default 3D GPU fesz 1,21V volt.Akkor ezért nem volt meg tegnap a biosban beállított 1,327V?!
A fentiek alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy igen. -
Kártya alapon van, csak a processzor van húzva 3,2-re, memóriák 800-on.Nekem 7.12-es driver van fönt, patch pedig csak a 3dmark(ok)-hoz. Nekem Crysis 1024*768-ban minden magason élsimítás nélkül ment normálisan, patch nélkül(mert azzal mindig rosszul töltötte be a játékállásokat). Nekem a 8.1 nagyon szar volt, bár lehet én rontottam el valamit, ez nem kizárt!
-
rumkola
nagyúr
Ahogy bármit is módosítok a BIOS-ban, az ATI automata override-ja inaktívvá válik, megsazűnik a 2D/3D órajel és fesz váltás. SAJNOS
(((
Mindegy, ha ma hazaérek egész este ezzel fogok próbálkozni. Mellesleg korrigálnom kell magam, mert 3870-es VCorejával besütött BIOS-al a 3850-es kibebaszottul forrósodik. Rivával már fix 70%-on kell hajtani a ventit...
-
katt777
félisten
Ahogy éppen tetszik neki. 25-30% között simán tud váltani, a többi között meg hol vált, hol nem. 30-40-et éppen megcsinálja, de 25-40-et is (Vista alatt úgy van). Ezért is várok végre egy normális szabályozó progit, mondjuk egy használható ATT-t AKAROK!!!
Ha nem vált, hotkey Ctrl+Num1 100%-ra, aztán Ctrl+Num2 25%-ra, onnantól megint megy. Egy darabig. Szar ez az RT, de nincs jobb.
A rios még szarabb. Hol duplán küld, hol meg elérhetetlen a szolgáltatás, harmadrészt meg bűn lassú ma. -
DeSanto
őstag
Én is csináltam ilyet a rivatunerrel de engem idegesített mikor egy hőfokon ingadozott és a venti gyorsult lassult.Pl: 60%>50°C 40%>40°C
49en volt utánna 50 és így 49-50-49-50-49....
Váltakozva fél másodpercenként.
Én ezek után eldöntöttem hogy a ventit játék előtt belövöm 80%-ra.
Úgysem hallom a hangját játék közben.Játék után meg visszarakom defaultra.
Ha a te megoldásod nem ilyen akkor beállítom ezt én is. -
aginor
veterán
-
papsZa
tag
Tényleg ott van powercolor 3870 és ennyi az ár elvileg. Én is kiszámoltam :-)
Infó képpen a 3850 256Mb-os powercolor ugynott 38k + apróMég nem döntöttem el, hogy megéri-e 38 helyett a 48-at kiadni egy 3870-ért... A 3850-et is meg lehet húzni gondolom és biztosan jó az is. Egyedül a 256MB aggaszt.. Inkább az 512-es kellene az viszont már tényleg csak 4-5k-val olcsóbb a 3870-nél...
Egyelőre tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- HMD Skyline - jó szerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest