- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
WildDaemon #15102 üzenetére
Off
Háááát....szerintem az alaplapod szarul mér.
1.16c fok idle állapotban---ezen gondolkodj el----hacsak nincs kb -10c fok a szobádban,ugyanez a 3,6g loadra(főleg ha az min fél óra orthos).írtam feljebb is 15c fokot adj hozzá mindig!
2.Neked hőmérő a kezed?Persze,h nem érzel ló×aszt se ha megfogod....mit gondolsz ha 100c fokos a procid akkor a kb fél kilós hűtőd megéget?Fenét langyosnak érzed max. -
FefeeX
veterán
válasz
WildDaemon #15102 üzenetére
Ha feltalálod azt az anyagot, ami a környezet hőmrsékletét nem veszi fel, tuti megkapod a nobel díjat
-
szitaati
aktív tag
válasz
WildDaemon #15091 üzenetére
Gyerekek ti tanultatok valaha hőtant?
Próbáltál már forrásban lévő vízzel jeget hűteni? Nem? Miért? Mert tudod, hogy a víz 100 fokos a jég meg 0 v. attól is hidegebb, és rájössz, hogy akkor az valószínűleg melegítené a jeget és nem hűtené? Akkor miért írtok ilyen hülyeségeket, hogy 35C-os szobahőmérséklet mellett 30C-os a proci?
Kb. ugyanaz minit az előbbi hülye példa. Meg 16C-os proci 21C-os szobában...
Ha belegondolsz egy picit rájössz, hogy lehetetlen. Alámér az alaplapod, ennyi. Hiába volt drága, meg márkás, meg minden, akkor is alámér. Véleményem szerint az ilyen 30-35C-os értékek is kevesek, de ezen mondjuk vitatkozhatunk.Gondoljatok bele ezek a procik még idle-ben is leadnak vagy 20-30W-nak megfelelő hőmennyiséget, ráadásul egy nagyon kis felületen, nem hiszem, hogy csak +4-5 fok lenne a szobahőmérséklethez képest.
No písz, nem akartam senkit megbántani, csak az elmúlt 2 napban itt futok bele harmadszor ebbe a témába...
-
Kelvin
őstag
válasz
Everest meg hasonló progik nem adnak valós képet a hőmérsékletről.A magokéhoz hozzáadhatsz 15-20c fokot és akkor lesz valós.Mérésre használj coretemp096-ot.Nálam 15 c fokkal többet mutat mint everest meg a többi,és ez is a reális.
-
Pala
veterán
válasz
Én az Everestnek nem hiszek már egyáltalán. Időnként akkora baromságokat szokott kijelezni, hogy csuda.
Nekem full terhelés alatt 15 fokosnak írja mindkét magot. Holott körülbelül 55 fokosak lehetnek. -
bnss
veterán
válasz
Hogy lehet, hogy a CPU hűvösebb, mint a környezet léghűtéssel?
-
aya
addikt
válasz
WildDaemon #15077 üzenetére
Vrm+ környezet höfokokat csak a 2900-as sorozat ir ki, ha erre gondoltál.
-
FefeeX
veterán
válasz
WildDaemon #14950 üzenetére
Köcce, egész jól is néz ki, és annyira már nem is drága...
-
Solten
őstag
válasz
WildDaemon #14950 üzenetére
Zsír
-
FefeeX
veterán
válasz
WildDaemon #14897 üzenetére
Milyen hűtőrendszert használsz ha szabad kérdeznem, és mennyi volt?
-
pempellini
senior tag
válasz
WildDaemon #14897 üzenetére
egy képet dobj fel hogy néz ki
-
hossszú
őstag
válasz
WildDaemon #13726 üzenetére
Vmodoltak a kartyat
-
Gaboman
nagyúr
válasz
WildDaemon #13523 üzenetére
Nem is értem miben reménykedtél!
Köztudott hogy átlagossan a 2900XT erősebb mint a 3870,ha a teljesítményéért cserélted el azért kár volt. -
Drizzt
nagyúr
válasz
WildDaemon #13415 üzenetére
Crossfire-X. De azt nem tudom jók-e hozzá a mindenféle korábbi CF lapok is.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
A CFX amennyire en tudom csak arra vonatkozik, hogy akar 4 videokarit is meg tud hajtani parhuzamos- de nem negy különbözö maggal...
-
etilapu
csendes tag
válasz
4 kártyás rendszer...
-
CimbiX
aktív tag
válasz
WildDaemon #13407 üzenetére
Mivel a CF-nel a mag a lenyeg, igen. Ha azonos a mag, akkor megy CF-ben- viszont az orajelek a lassabbik kari orajelei lesznek. Viszont ha mar ez a kerdes: egy 3850 es 3870 megy CF-ben? Ezen a ket kartyan is ugyanaz a mag van...
-
Harti
senior tag
válasz
WildDaemon #12348 üzenetére
Nem hiszem hogy a vinyó lenne mert volt a gépemben egy teszt erejéig egy XFX 8800GT Alpha Dog Edition és úgy ment mint egy álom!
Vagy a RAM-ra vagy a 90 fok miatti hibázásra gondolok, hogy emiatt akad be!
-
ballington
addikt
válasz
WildDaemon #12348 üzenetére
az nem azt jelenti, hanem azt, h megtelt a memó, így a vinyóról tölti a dolgokat...
-
lsc
nagyúr
válasz
WildDaemon #12263 üzenetére
Egy "elérhetőbb " felbontásban , nem csak a "3démák" játékkal engem is jobban érdekelne , viszont erő van benne .
Egyébként csak egy ezressel több , mint a 3850-em , csak az a fránya felbontás ne lenne.
-
Armando_19
őstag
válasz
WildDaemon #12214 üzenetére
Akkor a 256-os 9800PRO volt 36k. Én a 9800SE@PRO-mat vettem újonnan boltban 29-én.Volt mikor 140K volt a VGA, de GEF2 is volt 100 anno. A lényeg az, hogy most kb ugyanolyan áron mozognak ezek a középkategóriás kártyák, és mégsem lehet velük úgy játszani új hightech játékot.
-
Dr.Én
veterán
válasz
WildDaemon #12181 üzenetére
Nincs mit
-
-xXx-
tag
válasz
WildDaemon #12173 üzenetére
tessék parancsolni uraságom =p
-
Dr.Én
veterán
válasz
WildDaemon #12173 üzenetére
Fogyasztásrol van itt a PH-n is teszt fogyaszt Azért van külömbség nem?
-
keszegduda
őstag
válasz
WildDaemon #11597 üzenetére
Ha minimális különbözettel kijössz blőle vágj bele szerintem...256bit vagy 512bit oly mindegy...csak mese beszéd.
-
pisti
őstag
válasz
WildDaemon #11597 üzenetére
Jól látod.
-
Goliath8
csendes tag
válasz
WildDaemon #11591 üzenetére
Szia!
Nekem van egy ilyen drágaság, dec 20.-a óta. Crysis gyönyörűen fut minden fullban aa nélkül, 1280x1024-ben, sehol sem szaggatott. Minden játék gyünyörűen fut. Kötelező felrakni valami gyári hűtésvezérlő programot, mert e nélkül simán megy 90 fok köré terhelve és nem kapcsol a venti. Adnak hozzá gyárilag egy vezérlő progit az figyeli, és 4 hőfok lépcsőben kapcsolgatja. Én riva tunert használok, mert a cod4-el összeakadt a hűtésvezérlő program és nem indult el a játék. A hűtése egyértelműen hangos játékok alatt, de ez ma víz nélkül egyértelmű. Nekem így a rivatunerrel netezés közben 30%-os ventivel (nagyon csendes) 45-47 fokos a kártya, játék közben 60% ventit használok, ekkor sem megy 60 fok fölé.
Ugye azt mondanom sem kell, hogy mivel asus a jólskerült chip-ek között is válogatott chip van a nyákon. Szerintem a legjobb választás 3870 fronton.Üdv
-
keszegduda
őstag
válasz
WildDaemon #11591 üzenetére
Ha 2900XT-t szeretnéd lecserélni és meggondolnám 2x is...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
WildDaemon #11333 üzenetére
Rendben, köszi az infót
-
Dr. Romano
veterán
válasz
WildDaemon #11330 üzenetére
De én úgy tudom, hogy az AGP-s karik támogatása enyhén szólva is gázos az ATi meghajtóiban a 7.7-es után.
(Egyik ismerősöm X1950GT karijához pl. a 7.12 sehogy nem akar felmenni...) -
válasz
WildDaemon #11304 üzenetére
Köszi!
Neked is POOBy
-
Kiskutya
veterán
válasz
WildDaemon #11295 üzenetére
köszi!
-
válasz
WildDaemon #11279 üzenetére
A HD2900XT-nél bizotsan hűvösebb lesz a HD3870
-
P00By
nagyúr
válasz
WildDaemon #11279 üzenetére
A 2900 XT-t csak 88GT/GTS-re érdemes cserélni, ha 3870-re cserélsz akkor a csere csak akkor indokolt, hazavar a fogyasztás,hő!De ez már le lett írva neked!
-
válasz
WildDaemon #11271 üzenetére
RivaTunerrel állítólag be kell 60%-ra lőni, hogy hatékonyan hűtsön.
Ha jól emlékszem sokan panaszkodtak a magas hőmérsékletre, de a fenti megoldás - ha minden, igaz - orvosolta a dolgot. -
Kelvin
őstag
válasz
WildDaemon #11271 üzenetére
Kicsit olvass vissza,v a keresőben keress rá.Sokszor volt már róla szó,sőt pár sorral feljebb is.
-
idiot
tag
válasz
WildDaemon #10390 üzenetére
Nem én állítottam 68-ra csak 70-re emlékeztem
-
Core 2 Duo
tag
válasz
WildDaemon #10380 üzenetére
A ventit gyönyörűen állogatja magának a 3870-esem
-
idiot
tag
válasz
Szerintem nem igaz,mert nálam 70% -on megy folyamatosan,de csak a v2.06-os rivával
mer ez felismeri a karit.A korábbi riva nem ismeri.Mással meg nem próbálkoztam.
100% egy kicsit hangos,de nem is kell annyin így is elég jól hűt.
-
hossszú
őstag
válasz
Sajnos igaz
a Riva Tunert kell segitsegul hivni a ventiszabalyzasert
-
P00By
nagyúr
válasz
WildDaemon #10377 üzenetére
Nem, van ahol az XTd gyorsabb, viccelt...De ami a masodik sorban van az jo es helyes es ha a fogyasztas ill. hő nem erdekel/számít akkor a csere felejtős!
-
lsc
nagyúr
válasz
WildDaemon #10374 üzenetére
Kettőre biztos
.
Egyre szerintem amennyiben a fogyasztás , hőtermelés nem gond , akkor nem .
-
lacafaca
addikt
válasz
WildDaemon #7285 üzenetére
szerintem ott még a 7.10es driverrel tesztelték. avval valóban trágya volt, de a 7.11 mindent megváltoztatott, még single is sokkal jobbak lettek a hd-k
-
lacafaca
addikt
válasz
WildDaemon #7281 üzenetére
ezek CF tesztek...amint láthatod benn a 3850 a 8800ultrát is agyonvágja
-
aboriginal74
tag
válasz
WildDaemon #7276 üzenetére
Húhhh de mondanék, bár csak lenne még1 a gépemben!!!
-
Interceptor
addikt
válasz
WildDaemon #1790 üzenetére
rohadtúl nem éri meg nehogy megvedd.8800 GT vagy radeon 3870.Ezek 50-55k között lesznek boltokban.a 8800GT állva hagyja a 2900XT-t.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Nagy hibát követnél el ha most vennél 60k-ért 2900XT-t. A helyedben a GF 8800GT vagy a jövő héten bemutatkozó ATI 3870 közül választanék (amelyik szimpatikusabb).
-
Ragnar_
addikt
válasz
Szerintem sem érdemes már 2900XT-t venni 60k körüli áron.
-
leviske
veterán
válasz
Őszintén szólva semennyire. XT-t most eladni nem érdemes, de venni sem.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Hát ez jó kérdés,ez attól függ mit fog teljesíteni a 3870-es kártya!
Ha jobb lesz a 2900XT-nél akkor nem éri meg megvenni 60E-ért,mert az jobb áron fog jönni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Trollok komolyan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest