- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Én a 3850-el kapcsolatban a tesztek alapján már tudtam hogy mit fog produkálni...és be is jött, minden megy fullon 1280-ba persze amivel játszok és ez nekem elég, nem kell azért venni karit ész nélkül...annyi hogy nem kell sok AA vagy egyáltalán nem max. AF belefér.
Épp most jött le a 3D mark 05, rá is kukkantok hogy mégis mit alkot... -
katt777
félisten
Ha olyan jó a proci, be kell tenni software üzemmódba a 3D megjelenítést, aztán el lehet felejteni a VGA kártyákat.
Ja, hogy arra meg mégsem?
CPU pontszámnak a 3D-k függvényében addig van értelme, amíg látni, hol hajtja ki az adott vas VGA-t, afölött lényegtelen, legföljebb az összpontszámmal lehet csúcsot döngetni 3DMark listákon. De attól egy játék tényleg nem fog gyorsulni. -
Gaboman
nagyúr
112 GTS640
Több tesztben jobb mint a GT.
Ugye aki ilyen karit vesz az már AA/AF-et is akar használni ez a teszt azért jó mert ezekkel mérik! -
bernyo
csendes tag
Akkor szerinted etikos a két nagy cég árpolitikája? Szerintem nem, és azért ilyen pofátlanok, mert csak tőlük vehetsz kártyát. És miért nem hasonlítanád a számítástechnikát az autóiparhoz? Ez semmilyen piaci szegmensben nem állja meg a helyet az ilyen árpolitika. Mondhattam volna bármilyen tartós használati cikket. Előbb a régi "szart" eladjuk akciósan utána jöhet az új, picit magasabb áron. Nem fele annyiért. Remélem k.rva sok kártya rájuk rohad.
Mind a kettőre és kisöprik az egész management-et. Meg remélem az intel beszáll a vidkari bizniszbe. És akkor lesz egy kék gyártó is.
Annyiból rossz csak az autós példa, mert ott van választásod, mert sok a gyártó. Itt gyakorlatilag nincs. Egyébként meg nem is értem miért idegesítem magam, igaziból tök mindegy, hogy 60 vagy 70 frame-vel megy a game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest