- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
aboriginal74
tag
Kedves Dikk barátunk!!!
Azt hiszem én veszem a bátorságot és rendre utasítalak, hogy tégy meg egy szívességet, a saját topicodban itt OFF-jál please....
Én ( Mi ) sem járunk oda és OFF-oljuk szét azzal, hogy a mi karinkat (HD3870 hogy ne felejtsd el miről van szó
) legalább lehet kapni és nem 75k....ez lebegjen a szemed elött!!! A szánalmas stílusodat akikkel szemben, itt ebben a topikban fellengzősen beszélsz, meg felejtsd el pls...
Komlyan mondom megveszlek kilóra.....wazzzz
ui.: Jobb a 8800GT csak menyj el innen...komolyan már nekem is meg másoknak is szemetszúr a stílusod...bocs, de ezt ha nem másnak akkor nekem meg kellett írni...
-
Bagira01
veterán
Majd ha a hd3870 gpu-ját is 1000Mhz fölé lehet húzni akkor lesz olyan is. Mivel ez a 600-ról 845-re való húzás nem épp kispályás mutatvány
. Nem tudom mi az oka, de az nvidiak a sm2.0 pontba domborítanak nagyon. Pl az én hd2900pro-m anno 6200-s sm3.0 pontnál csak 5500 sm2.0-t ért el, nv-nél meg pont fordítva
. Játékba mégsem domborít az ati
(#7550) syn7h37ic: Ezek über silány eredmények a hd2900pro 889/2078-n hozta kb ezeket a pontokat -
dokar
addikt
-
Moddingfan
senior tag
-
Moddingfan
senior tag
hát egy driver se fog 20 fps-t jelenteni ill 2x-es sebesség növekedést... - anno, mikor haver megvette a 2600XT-t, egy fos volt a 8600GT-hez képest, meg sem közelítette. Eltelt pár hét, és az újabb driverekkel nemhogy megközelítette a 8600GT-t, de sok esetben le is tolta azt. Szóval a drivereken nem kevés múlik, csak figyelj és majd meglátod.
-
ktg3
őstag
vazzz nyugi már!nyilván jobba 8800gt...
nem ezen megy a vita...
ilyen árpolitikával az ati megoldása jobban megéri! ezen nem vitatkozhatsz mert ez tény
hiába erősebb a 8800gt...
szimpi kari az nv főleg a nagyobb 8800asokhoz viszonyítva dehát a mostani ára miatt esélytelen h olyan userek is meg tudják venni akinek kevesebb pénze van mint nekemegy vitatkozást közted meg maszka közt megnéznék
nem sértésnek szántam
mondjuk te legalább nem gyűjtöd a hszeket -
Moddingfan
senior tag
ATI karim van és AMD procim...köszönöm ezt a rendkívül építő jellegű hsz-t
Gazdagabb lett a világ egy újabb bölcselettel. Írjál még ide sokat, legalább van kit "ütni", ha már nincs mit kitárgyalni
...de most még van, sőt, most van csak igazán, pláne, ha jönnek az optimalizált driverek...nagyon kíváncsi vagyok, mit tud ebből a kártyából kihozni az ATI...sztem sokan meg fognak lepődni, sőt, ebben biztos vagyok
u.i.: szánalmas jelzőt pedig a helyedben óvatosan használnám, nehogy még a végén rádaggassák..bár a mélyen szántó hsz-ed után nem hinném, hogy bárkinek is megfordulna a fejében
Menetem aludkálni, jócak mindenkinek (nemcsak ATI tulajoknak
) és bocs az OFF-ért
-
venember83
nagyúr
Ugyan, akkor miert olvastam olyasmit, hogy minden ok nelkul idonkent lelassulnak a 320as GTS-ek jatek kozben? Mindezt persze eleg dramatikusan... Meg volt meg ugye eleg sok driver-hiba, meg nem letezo Vista-driverek nagyon hosszu ideig. Friss XP driver, amit 7-es Geforce-okra optimalizaltak mikori is? Mindegy, nem akarok felsorolast.
Egyetlen kerdesem van: miert jo keresni a viszalykodast s a vitat? Nem tartod bunko hozzaallasnak ezt?
-
Bali27
addikt
Ezzel azt akarta mondani ha nem látnál át az NV ködön.. Ja bocs.. nem jeleniti meg a ködöt
se... Szóval az a lényeg h az uj ati alá irnának egy fasza drivert a 8800 gt lehet térden álva cumizna.. Mivel sokkal fejlettebb per pill a 3800 as széria. Az meg gusztustalan h az Nvidia a sok pénzéböl a jétékgyártoktol megtudja h mit kell csinálni.. Valszeg a meg nem jelenités pont egy ilyen trükk...
-
munky
őstag
Kösz, hogy ezt megosztottad velünk. Akkor most fáradhatsz is vissza valami NV-s topicba...
mellesleg a 8800-ak már pokol pics@ja óta jelen vannak a piacon készült hozzájuk 1000 driver a HD 3800-akhoz meg egy driver van egyenlőre ami csak támogatja őket nem pedig a maximum teljesítményt hozza ki belőlük... 1 driver után leírni egy egész VGA sorozatot
no comment.
-
Foxmulder89
senior tag
szvsz nem szar kártyák ezek, sőt..a driverek azok ja, jó lenne ez így csak mostanában nem akar nekik összejönni semmi
Jöhetne megint egy 9700pro-hoz hasonló korszak, akkoriban vettem is egyet és milyen jó voltnV meg FX-ekkel kullogott
Mellesleg én megvagyok elégedve a kártyámmal, főleg most hogy meghúztamés szerintem ez a lényeg, nem az hogy melyik jobb, hány százalékkal stb..
-
VaniliásRönk
nagyúr
Legalább nem az olyan kérdések miatt köszörülik a torkukat a PR-osok, hogy valóban csalnak-e a drivereik.
Azért tetszik hogy olyan dologról írsz amihez közöd nincs, húzz vissza nVidia topikba.
A sirám lényege az volt, hogy még mindig van mit csiszolni a drivereken, van mit kihozni a GPU-ból, mivel ez egy komoly architektúra ez nem olyan egyszerű, nVidia bezzeg nem vitte túlzásba a fejlesztést 8800-aknál, így nem nehéz drivert írni. (őskövület CrossBar memóriavezérlő, fix. PS/VS arány, ezen nincs is mit optimalizáni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest