- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Nektek nem volt hibás az árnyék megjelenítés Crysis alatt? De csak a meteoritban (bánya), kint a dzsungelben tökéletes minden. Néha sötét foltok (háromszögek) jelentek meg a sziklán. Néha meg az egész képernyő vakító lett, mintha a HDR lenne xarul kiszámolva. Olyan mintha pár shader hibás lenne.
-
k.t.a.
senior tag
Ha valakinek olyan problémája lenne, mint nekem volt akkor jelentem megvan a megoldás. A probléma az volt, hogy nem lehetett játszani szinte semmivel sem Vista alatt, mert meg-meg akadt a játék. Nem az a tipikus szaggatás volt, mert néha ment rendesen, aztán meg hirtelen, akár ugyanott is ahol előtte nem volt gond, szaggatott. A problémát plusz 2GB ram oldotta meg. Összesen 4GB-al (32bites rendszerben ez ugye csak 3,3GB) már nem jelentkezik a probléma.
-
k.t.a.
senior tag
Felraktam egy ASUS 3850 256MB-os karira egy Zalman VF900Cu-t meg egy VHS1-et a FET-ekre. Sajnos tuningban nem jutottam előlrébb mert 780-on már lefagy a kártya egy idő után. De a Vista azonnal újraindítja a driver-t, úgyhogy gond nincs, csak a 3DMark akad ki tőle. Viszont 770MHz-en tökéletesen lefut minden úgy hogy a venti alapon pörög. Hangja így alig van a kártyának. A memória 1050MHz-en volt, ezt nem is próbáltam máshova állítani. A VHS1 felszerelése nem egyszerű. Le kellett reszeljem az egyik sarkát mert egy kondinak útban volt, illetve a lyukakt ki kellett tágítsam, így már nem is lyukak, hanem két bevágás a borda két végén. A mellékelt rugós rögzítő nem használható, mert nem szorítja le a bordát, ezért két csavarral oldottam meg ezt. Jelenleg 770/1050MHz-en a kártya 64°C alap és 73°C maximális terhelés mellett. Ha a ventit maximumra tekerem akkor 34°C alapon, és 61°C maximális terhelés alatt.
-
k.t.a.
senior tag
Valaki akinek ASUS EAH3850-e van elmondaná, hogy mi volt a dobozában? Nekem nem sok minden. Hiányoltam az ASUS matricát, a HDMI átalakítót, meg a táp kábel átalakítót. Ezek valóban hiányoztak vagy csak nem járt hozzá?
szerk.: ez az alap 256 megás kari, referencia hűtéssel, semmi extra, alap órajeles.
-
k.t.a.
senior tag
Mi is kell a 3DMark06-hoz, hogy menjen rendesen Vista alatt. Mert felraktam az 1.1.0-át, meg egy hotfixet is, de még mindig kiakad, mert valamilyen DirectX9-es dll-t nem talál. Amúgy Vista reinstall volt, előtte nem volt ilyen gondom.
-
k.t.a.
senior tag
Nektek mit produkál a kártya (3850) UT3 alatt. Nálam játszhatatlan. 0-120fps között mozog (1280x1024 minden maxon). Van hogy hosszú másodpercekre megáll a játék. Átlagban 50-60fps lehet. Mi lehet a gond nálam? Lehet kipróbálom XP-n is.
-
k.t.a.
senior tag
Írtam az AMD-nek a freki váltogatás miatt. Kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e.
-
k.t.a.
senior tag
Felraktam a Crysis-es drivert és most nem szemetel FEAR alatt. Bár erre a játékra is jellemző, hogy visszadobálgatja 2D-be játék alatt.
-
k.t.a.
senior tag
Szerintem fake. Arról volt legutóbb szó, hogy egy foglalat alatt lesz két gpu (mint a 4magos intel procik), hogy egy lapkából lesz-e azt kétlem. A másik ami szerintem elárulja hogy fake, hogy csak 1db CF csatlakozója van. Mondjuk az lehet azért van, mert már alapban két gpu van a karin.
-
k.t.a.
senior tag
válasz
kircso13 #8586 üzenetére
Írtam hogy be van lőve a venti szabályozás. 55°C alatt 50%, 65°C-ig 70%, fölötte 100%. Ha ezt be is tartja akkor nem megy 71-71°C fölé sehol sem, úgy hogy 770/1050-en hajtom a karit. De az említett hibákat tuning nélkül is eljátsza.
Mod.: Sokadjára letakarítom a drivert és felrakok valamit. Mi legyen? Crysis hot fix?
-
k.t.a.
senior tag
Amúgy ha a következő driver nem javít ki egy csomó dolgot, akkor úgy lecserélem a karim egy 88GT-re mint a huzat. A F.E.A.R. szemetel alapon, de csak néhány helyen. Tipikusan az emberek körül. Egyszercsak fogja magát a kari és visszadobja a ventit 50%-ra. Nem érdekelte hogy tuning is van rajta és ezerrel játszok, a hőfok meg kúszik felfel. Valahol 86°C körül sikerült kézzel beállítsam hogy hűtsön. Ennyire depressziós a kari, hogy öngyilkos hajlamai vannak? Mellesleg be van állítva a riva a szabályozásra. Eddig ahány játékot próbáltam mindel volt valami gond. COD4 és Crysis laggol, FEAR szemetel, Dirt kilépked, ráadásul egyik kilépése tönkre ba*ta a profilom, így annyi a mentéseimnek. Ha mégegyszer valaki azt mondja hogy BestBuy, szólok a modiknak hogy bannolják.
-
k.t.a.
senior tag
Csináltam egy gyors tesztet.
Konfigom: C2D E6300@3GHz, 2x1GB DDRII800, Asus 3850 256MB @770MHz 2100MHz3DMark Score 10284 3DMarks
SM 2.0 Score 4340 Marks
SM 3.0 Score 4866 Marks
CPU Score 2567 MarksDetailed Test Results
Graphics Tests
1 - Return to Proxycon 34.539 FPS
2 - Firefly Forest 37.789 FPSCPU Tests
CPU1 - Red Valley 0.811 FPS
CPU2 - Red Valley 1.3 FPSHDR Tests
1 - Canyon Flight (SM 3.0) 44.514 FPS
2 - Deep Freeze (SM 3.0) 52.813 FPSEnnyit engedett a CCC.
-
-
k.t.a.
senior tag
válasz
Motion_Blur #8545 üzenetére
Nem kell hotfix a 3DMark-hoz. Az a Crysis-hez van, és a hotfix egy driver. Vagy azt rakod fel vagy a 7.11-et.
-
k.t.a.
senior tag
Már a második játéknál jön elő valamilyen driver bug. Konkrétan az UT3-nál. De mintha az lenne az akadozás oka, hogy ki-be kapcsolgatja 2D és 3D mód között. Ugye 2D-ben felére veszi a GPU órajelet, ami eredményezheti a szaggatást. A fura, hogy ezt nem mindig csinálja. Még azért tesztelgetem kicsit, hogy biztos legyek benne.
-
k.t.a.
senior tag
Tegnap felraktam a Crysis-t, belőttem 1024x768-ban mindent veryhigh-ra és játszottam is vele kicsit. Futott faxán. Aztán eszembe jutott hogy menne ez még jobban is ha felraknám a 7.11 helyett a hotfixet. Ezt nem lett volna szabad. Azóta már mindenféle drivert raktam fel, meg DriverClean-t is használtam de nem állt vissza az eredeti állapot. A hiba annyi, hgy amíg nem látok ellenséget addig tűrhetően fut a játék, de mihelyt valakit meglátok egyből beszaggat. És ezt mindig csinálja, a beállítástól függetlenül. Sőt közepes beállítások mellett mégjubban szaggat. Valakinek ötlete?
-
k.t.a.
senior tag
Még ha a lyukaknál teljesen bevágom az oldalát a bordának, hogy U alakú lyukak legyenek, akkor is jó. Az előbb azt írta valaki, hogy 49mm a furatközép távolság. Itt 43. Az a 3mm nem sok szerintem. Azt viszont megkérdezném, hogy itt elférnek a memória sünik egy VF900 alatt vagy nem. Esetleg egy VF1000 felmegy a karira?
-
k.t.a.
senior tag
Talán a Zalman ZM-VHS1 6600GT AGP-s verziójához készített HSI borda megoldás lehet a FET-ekre, mert ennek a furat távolsága 43mm. Kicsit ráfúr az ember, és már jó is. Majd megpróbálok ilyet szerezni.
-
k.t.a.
senior tag
Nálatok hogy fut a COD4 3850-es karin. Nálam megy maxon (1280x1024) élsimítást még nem kapcsoltam be. Viszont pár helyen nagyon beszaggat. Olyan mintha bug lenne. Létezik valami patch vagy egyszerűen nem bírja a kártya?
-
k.t.a.
senior tag
Valaki tudna segíteni hogy egy ASUS 3850-re (gondolom referencia nyákos) milyen hűtőket lehet felrakni. A Zalman az AricticCooling megoldásait már ismerem. Illetve hogy az előbb említettekhez milyen kiegészítők kellenek (nem barkács, ha van).
-
k.t.a.
senior tag
válasz
Komplikato #2158 üzenetére
Rosszul látod a helyzetet. 2,5-szer gyorsabb a GT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest