- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
SAdamm #21321 üzenetére
3 év van a giga lapokra is, és ugyanabban az árban megbízhatóbb mint az Anus
Kérdések:
1. 3830-ról van már valami árinformáció? Az új ATI 780G-s csipszettel tudni fogja a hybrid crossfire-t, vagy van olyan jó, hogy már inkább lassítaná az integrált GPU ezért nincs rá szükség? Tudja-e azt a funkciót, hogy 3D amikor nem kell powersave jelleggel kevesebbet fogyazt?
2. 3600+ X2 aalpon/húzva elég-e egy 3830/3850-hez, vagy ha nem milyen X2 kell mellé, hogy ne procilimites legyen a konfig? -
loree69
aktív tag
válasz
SAdamm #19613 üzenetére
parancsolj ahogy kérted
9600gt SLi vs 3870 CF
[csak erős idegzetűeknek] -
katt777
félisten
-
Sanci789
aktív tag
válasz
SAdamm #18989 üzenetére
Én mindenképpen azt javaslom neked, h tedd újra a rendszert, és ha utána is sz@araxik, akkor elég 1értelmű, h a tápod b@szaxik. Speed(R)nek is igaza van, lehet h a deszka adta meg magát, de akkor sztem más tünetek lennének. Nah szal XP Re, aztán ha úgyis ratyi, akkor esetleg húzd le az optikai meghajtókat a tápról, +csak a 1 VGA maradjon rádugva, ha így is szar akkor...
Ha jó akkor meg...
Szal érted...
-
Sanci789
aktív tag
válasz
SAdamm #18955 üzenetére
SAdamm azt most meg mondom neked, hogy 1001%, h a Ramodat húztad túl. Mivel ugyebár nincs alap 1333MHz-s ram (tudtommal
) Ezért húzd csak szépen vissza alapra
(1066 v 1200 gondolom...) Én is így jártam, h a DDR2-es 1066MHz-s Kingston HyperX-emet felhúztam 1200-ra, és minden egyes játék szépen újraindult...
-
Sutty66
tag
-
katt777
félisten
válasz
SAdamm #16529 üzenetére
Durva. Légyszi, az állat procid miatt majd külön írd meg az SM2 és a HDR-score-okat, mert a 3DM eredményekkel villogók ezt mindig valahogy elfeledik.
Meg tudod nézni majd, hol a VGA-limit? Mert nálam 3,3 GHz-ig még mindig van kb. 30 pontnyi 3D-pont emelkedés 100 MHz-enként, ami kihajtás-határközeli, de még nem az. -
katt777
félisten
válasz
SAdamm #16525 üzenetére
"Kép" beszúrással kiskép linkje, ha szépen akarod, aztán ezt kijelölve "link" beszúrással nagy kép linkje, és voilá. Esetleg az egészet "középre igazítás"-ra állíthatod, és akkor megjelenik, valahogy így:
Ez egy driverből agyig tolt, kényszerített + max grafikás kép Oblivionból, főleg élelmosást szemléltetendő 3870-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest