- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
nah wazzeg összedőltem
nem tom mit vegyek meg. ph-s teszt mennyire vehető biztos alapnak? mert x2 szerinte itt jól szerepelt. itt gtx-et is veri. de x2-es tulaj volt aki azt mondta x2 gtx alatt van szerinte. ha a gtx szintet üti és jobb akkor x2. ha nem üti akkor inkább egy gts lesz csak
-
floxet
tag
válasz
Kucsek #17032 üzenetére
alaplapból asus p5k premiumot ajánlom.
8800 ultra oc-ből van egy 100k-ért amit tok szerezni, használtan.
vagy 90 körűl BGF GTS OC-t
X2 meg ugye 110 körűl MSI OC(plussz 25mhz)
Szóval nem tom mi kéne. sokat graffozom a géppel, filmezem is persze, és game. utálom ha egy játék szaggat. crossfire vagy sli már eldobva mint ötlet. ezek jöhetnek szóba, csak nem tom melyik legyen. árban végülis kb egy helyen vannak. -
floxet
tag
válasz
Dubmaster #17026 üzenetére
öccsnek lesz ajándékba és sajna aktuális már most a dolog.... nekem x2 tulajok arra hivatkoztak, hogy szerdai új driverrel talán jobb lesz a kari, de amúgy szebb képet ad filmeknél stb. többen is elismerték azt, hogy szerintük ultra jobb. nekem egyszerűen egy top sorrend kéne csak egy gts oc, ultra oc és x2-nél, hogy melyik hol állhat. tom mindegyik progi alatt más lesz a gőztes de egy átlagolásból kiderűlne melyik összesítve a jobb, csakhogy ellentmondó tezstekkel van tele a net.
-
floxet
tag
okok igen, persze gáz lenne. de nézzél meg még teszteket. van teszt, ahol ugyan azon programokkal lett tesztelve és ennek ellenére más az eredmény. pl egyik tesztben pl cod4-nél mindent elvert x2, másikban meg minden elverte őt. akkor most mégis melyik tesznek hihetek? vaciláltam sokat már, hogy mit vegyek és ideje lenne cselekednem is. gts oc verzió és x2 között állok hadilábon, mivel gts oc megveri ultrát, jóval olcsóbb, de x2 meg bizonyos tesztekben ultrát megvacsizza, valahol meg alulról szagolja. ok vannak eltérő programok, de mikor két különböző tesztben tök ugyan avval a progival érnek el más eredményeket az idegesítő...ha PH teszt tök reális lenne akkor meg x2 valóban a mostani király és egyből venném. de x2 tulajok is azt mondták, hogy egy jó gts oc vagy egy ultra még mindig jobb mint x2 személyes tapasztalataik alapján. Tom az én gondom, de vért izzadok avval, hogy mégis milyen karit vegyek, mert pöpec erős kártyát szeretnék, de marhára nem tom melyikbe érné meg beleölni a pénzem. se jövőbeli se jelenlegi álláspontok alapján, mivel megbízhatatlanok a tesztek és nem tom melyik tükrözi a valóságot. marha idegesítő, mikor az ember elszánja magát egy nagyobb összegre, szeretne egy csúcskarit venni és nem tudja melyik az
szánalmas, de komolyan szar érzés
-
floxet
tag
beszarok, ezeket nem értem:
http://prohardver.hu/teszt/ketszivu_kiraly_amd_ati_radeon_hd_3870_x2/radeon_hd_3870_x2.html
[link]ez a prohardveres teszt az x2-ről. na de akkor mégiscsak jobbnak kéne lennie mint az ultrának, ennek ellenére bárkivel beszélek mindenki azt mondja lemarad...
-
-
floxet
tag
asusnak speckó hűtője van ami a házba szórja szét a hűt. Msi-nek az eredeti hőtője van, a grafikus processzort emelték csak meg 25mhz-el a memória órajele maradt 900. ja és asusnak 4 dvi kimenete van msi-nek 2. ennyi a kül a kettő közöt. megbízhatóság szempontjából szerintem majdnem egyre megy, dvi csatik nem fontosak 4 monitort sosem fogok rádugni, hűtés nem tom hatékonyabb e ha a házba nyomja szét, az emelt 25mhz meg fingom sincsen mennyire számít. szóval ugyan ott tartok. gőzöm sincsen mit kéne venni
-
floxet
tag
válasz
Foglalt név #16636 üzenetére
nekem asus 8800Gtx voltés nem volt vele para. igazából msi-t nem ismerem.... szóval más is felszólalhatna bátran, hogy ha egy sima asus és egy oc verziós MSI x2-esről van szó akkor ki melyiket ajánlaná
thx -
floxet
tag
válasz
Foglalt név #16631 üzenetére
értem. thx.
akkor a feljebb említett MSI oc verzióját vehetem bátran? -
floxet
tag
válasz
Csiborbogár #16627 üzenetére
shappire mennyire gány?
attól inkáb ódzkodjak? vagy az is jó?
amúgy lécci világosíts fel. gddr3 és gddr4 között mi a különbség? mivel tud többet vagy kevesebbet? -
floxet
tag
de ez új gép lesz és ebbe valszeg megy egy Enermax 1000W aktívPFC moduláris tápegység mivel lesz benne 4*500 giga winyó, egy raptor, 4 magos proc és remélhetőleg majd egyszer még egy x2-es
-
floxet
tag
válasz
Csiborbogár #16625 üzenetére
jah nekem már más tápom van
corsair 620
na de nem találtam mennyi amper kell nekivan valaki itt akinek van már x2-ese?
amúgy ezeket a márkákat találtam aöv árakkal:
ASUS Radeon HD3870 X2 1024MB GDDR3,PCI-E,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia
94 500 Ft
113 400 FtMSI Radeon HD3870 X2 OC 1024MB GDDR3,PCI-E,850/1800 MHz,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia
94 500 Ft
113 400 Ftvicces, hogy msi ugyan annyiba kerűl és még oc verzió is...
GDDR4 van már amúgy? vagy valaki tudna ajánlani helyet, ahol olcsóbban lehet kapni x2-est esetleg Gddr4-est? -
floxet
tag
válasz
helkis #16621 üzenetére
na meggyőztek az x2-esről
3 kérdés:eddig 8800 gtx volt, annak ajánlott volt a 28 amper. ennek mennyi kell? hány wattos táp illetve hány ampert igényel?
milyen márkában ajánlott a vidkari? eddig shappire márkát láttam csak de ma találtam egy helyet ahol van majdnem minden...
alapon ha nem húzom kb hány pöttyöt ér el a kari?
Thx
G -
floxet
tag
válasz
Anthony28 #16600 üzenetére
nemnem....game gép lesz öcsi miattésmeló miattam. 2darab 24 colos monitor van rajta. ebből az egyik marad másik cserélve lesz 22 colosra. ezért kéne olyan ami a 24 coloson nagy felbontásban nem hal meg. gtx-ből nem tom hol kapni olcsót még és nem is értem. miért stabilabb 2gtx mint 2gts? az új gts-ek elvileg nem jobbak mint a gtx-ek?
-
floxet
tag
válasz
Anthony28 #16547 üzenetére
ezt amúgy hogyan érted? gts kevésbé hasít mint egy gt? vagy csak árbeli különbségre gondoltál?
és mire írtad, hogy problémás az effajta megoldás? ismeretek hiányában sajna nem konyítok hozzá, nem tom milyen problémák állnak fenn. tesztek alapján a 8800gts sli-be gyorsabb volt, vagy én úgy értelmeztemde a problémákat nem ismerem, ha megkérhetlek rá lécci tudassad velem
Thx
G -
floxet
tag
kössz a választ mindenkinek
azóta nézegettem teszteket, és azért egy 8800gts sli-be jóval erősebb mint egy x2-es. meg persze drágább isde ERŐSEBB
-
floxet
tag
hi
új vidkari vétele elött állunk. öcsivel közös fizetjük, illetve szülök is beszállnak minimállal. szóval szeretnék most egy brutal szörnyeteget venni, illetve öcs ballagására kb ezt adom ajándékba, persze én is nyomkodom majdnagyban a gépet
szóval mit ajánlotok? nekem kicsit elmosódtakmár a dolgok és nem tom követni, főleg, hogy mindenki mást ír. érdemes lenne várni egy nvidia karira ami szintén dupla magos, vagy elérhetetlen áron lesz? illetve azt sem tom mikor jön be....
a fő kérdésem az lenne, hogy melyik vidkari most a legerősebb a piacon. ár most lényegtelen, akkor is ha nincs rá zsetonunk máregyszerűen kivi vagyok melyik a legerősebb és meglátjuk megérdemli e az öccs. lécci ha a közeljövőben, azaz köv 1 hónapon belűl várható lenne még erősebb kari azt ís írjátok le.
thx előre is
jó éjt
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest