- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birsinator
tag
válasz
papsZa #13359 üzenetére
Milyen játék alatt volt a hiba?
Egyébként a gép leírása is jól jött.
Ha nem jelentkezett a probléma, akkor szerintem felejtős, előfordulhat, hogy egyszerűen hibázott a számításnál valami, vagy volt egy kis fesz ingadozás az elektromos hálózatban. Tuning van a gépen? Akár proci/mem, akár vga terén? -
Birsinator
tag
válasz
papsZa #13273 üzenetére
Ha leírnád, hogy mivel tapasztaltad ezt a jelenséget, lehet hogy segítene.
Bár az is lehet, hogy felébredt a gépben rejtőző szellem (Ghost in the Shell
) és leállította a fél napja futó játékot a te testi és lelki egészségedért.
Örülj neki, hogy nem költözött ki belőle... Tudod... ahogyan a csodalámpa szelleme előjő a lámpából, füst meg szikrák, no ha ez jön ki a gépedből, akkor onnan is kijött a szellem, csak az a baj hogy nem teljesíti egyetlen kívánságodat sem, és nem is hajlandó visszamenni a gépbe... -
rollins
őstag
Pedig CF-ben "majdnem" kéne hoznia a G92-es 8800GTS teljesítményét, vagy legalábbis gyorsabbnak a 8800GT-nél. Ahogy írtad, talán a cpu vagy az egyik x4 pci-e lehet kevés. 3dmark úgy is kevesebb pontot ad X2-re, mint core2-re. Majd más játékban, a mohaa-n kívűl, nézd meg hogy megy.
-
keszegduda
őstag
Igencsak látszik hogy a processzor kevéske, de nem várhatunk egetrengető eredményeket. Elég szerintem egy jó Core2-es is nem kell feltétlenül quad, az csak mark-ra való jelenleg, mert a legtöbb game abszolute nem használja ki, esetleg a world in conflict.
Első nekifutásra szerintem nem rossz, majd a játékokra vagyok kíváncsi max. 4X AA-al több felesleges.
Köszönjük! -
-
rollins
őstag
Hát nálunk a közelben egyik pc-s boltban sem volt, csak fehér pci-e végű, ami nem volt jó. B.P.-en biztos más a helyzet
Fekete 6 pines pci-e tápkábelt vegyél, a fehér egyszerűen nem megy bele, vagy csak kínlódás után. Amit így külön lehet kapni, ezek általában Ymolex+pci-e kábelek. Természetesen a molex vége az fehér, lényeg hogy a pci-e csati legyen fekete. Hülyén hangzik, hogy a számít hogy milyen színű, de tényleg be lehet copni. A dobozos vga-khoz meg 1sata+pci-e (fekete) hosszabb kábelt szoktak adni.
-
KiriK
tag
Én szerintem jövő héten beállok a PowerColor 3870esre várakozók sorába a readynél.
A 3850est lehet húzni a 70es környékére, de a 70est meg még továbbNekem most már megér plusz párezret, ha már ennyit kiadok érte. Ugyis 8600GT (később SLI)-ről indultam, most meg 3870 CFen töröm a buksim.
Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy a CFhez ugye mind1, hogy milyen paraméterekkel bir a két kártya, a chip a lényeg. Vagy teljesen egyformának kéne lenniük? Csak mert 2.nak pár hónap múlva egy Sapphire-t gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest