- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
Sziasztok, gondolkoztam egy 3850 crossfire rendszeren, egy gigabyte karim már van 256mb-os, ha vennék hozzá egy msi oc kártyát akkor futna rendesen crossfire modban, vagy az azonos tipust jobban szereti a gép?
-
aya
addikt
válasz
rumkola #17905 üzenetére
Sajnos mi alkalmazkodunk a gyártokhoz, és nem forditva.
Ök egy ideje már hangoztatják a nagyobb memoria méretet, és a játékkészitök is erre támaszkodnak.
Nagy általánosággal elég a 256mb, de akinek 512mb karija van az tudja hogy miért veszi.
1920x1080p -re már nem gyengén ajánlott.
Egyre többen nyomják lcd tv-n a játékokat nekik ajánlom, de egy mezei 1366x768 hd-ra elég a 256mb is! -
aya
addikt
válasz
pempellini #17900 üzenetére
Minden beállitásnak high -on kell lennie, mert ezeket irja felül very high-ra!!!
-
aya
addikt
válasz
Grószfater #17896 üzenetére
Kell hozzá egy speciális ini file, keres rá a neten, mert van pár féle.
-
aya
addikt
Jericho-zatok egy kicsit és meglátjátok hova kell a + 256mb ram.
Crysis. Jericho, Dirt, Cod4 hirtelen ennyi jut eszembe ahol jotékony hatása volt. -
aya
addikt
8.2 driverrel már kétszer kifagyott a witcher
Francnak rakok fel minden új drivert -
aya
addikt
Atomic bios 071 után belemegy win alol a 077-es bios?
-
aya
addikt
Sapphire 3850 512 refhütös, alapbol melegszik mint a 256-os, A passziv hütös ugy tudom hogy nem emelt órajelü. 1.0 vagy 1.1ns memok vannak mindegyiken.
Az asus adot ki 0.8ns 3850 512mb karit egyedül, azon glaciator hütés van és fel van tüntetve a 0.8ns a dobozon is.
Ha nem irnak róla sahol akkor sima 3850 512mb verzió. -
aya
addikt
Viszonylag sokan vesznek 3850-70 karikat, elindult a nagy DX9 lecserélési folyamata, ezek az új karik már sokkal gyorsabbak mint a 7900-1950 széria erre az átlagfogyasztó is rájött.
Minél többen veszik annál nagyobb az esély hogy valakinek bedöglik. -
aya
addikt
válasz
Overlocker #16327 üzenetére
Sapphire 3870 gto lehetne a neve, ugyis gyártottak hasonló nevüt régebben. ( x800gto )
-
aya
addikt
Magyarország 3 éve: aqua bolt, inno 6600gt szart 2d-böl 3d-be váltani (300 kontra 500mhz gpu)
Visszavittem és azt monták hogy nekik jól megy a kari és + - 2000 pont a 3dmarkban még belefér!!!! Elborult az agyam, kértem hogy monitorozzák ki a 3d alatti órajeleket.
Persze hogy nem akarták, hisz müködik és én vagyok a hülye.
Kértem a 3 napos cseregarit, és miután nem bizom a szériában amit kaptak, ezért gigabyte márkát kérek.
Ezt muszály volt teljesiteniük, mert 3 napon belül nem volt égett a kari és müködött!!!!
Ma ezt nem tudom hogy tudnám megcsinálniHa valami balul üt ki és leszáll valami, nagyon nehéz gariztatni pedig lehetnek gyengébb alkatrészek a hardvereken amik kis idö elteltével elszállnak, pedig erröl senki nem tehet, se a gyártó se a nagyker!
-
aya
addikt
Cseréld el a hütöt egy s1-re és relative fillérekböl megoldod a problámádat, és még halkabb és jobb hütésed is lesz.
-
aya
addikt
A proci vásárlással szerintem várok még egy hónapot, és megnézem hogy alakulnak az árak.
-
aya
addikt
válasz
katt777 #16307 üzenetére
A ventit vezérlö kondikat majd a rivatunerre fogják? Biztos azzal állitgatja,ami szintén kizárható, mert alapból 100%-on indul a videokártya hütése, igy bármit csinál vele az ember azt birnia kell!!!
Azt kell mondani , hogy rögtön elsö bekapcsolásnál csinálta, és azóta nem vette vissza a fordulatot! -
aya
addikt
Amugy meg ha meglesz a 6750 C2D procim akkor majd rájövök hogy mennyit gyorsult
-
aya
addikt
Persze aláirom hogy nem minden esetben, meg nem a 4200+ procimat mérném egy quadhoz.
-
aya
addikt
válasz
Kislányka #16240 üzenetére
Sapphire blackbox + regisztrálható 3dmark 2006 fullt ad, nekem ez többet ér mint az asus-os company of heroes
A 3dmarkot még aznap beregisztráltam, ki is irta hogy pro user
Sapphire sima dobozt ad, kicsi könnyen hazavihetö, az asus 3850 karim meg akkora dobozban volt, hogy egy nagy reklámszatyorba csak úgy fért bele hogy eltéptem oldalt a szatyrot -
-
aya
addikt
Nekem 47k-ba volt, feladtam egy hirdetést és már hozták is, minusz eladtam jóáron a black boxot, igy már egy 3850 512mb kari ára alatt vagyok.
Eladni jó ideig nem szeretném, ennyit megért, ATI, jó a gyári hütés, 890/2600-at teszt idejéig simár birtami kell még?
-
aya
addikt
Egyre több az online bolt, árú meg sehol
Itt a ph-n is elég sok a rendelhetö hardware, aztán vagy lesz vagy nem....
Én inkább a készleten lévö árút szoktam elönyben részesiteni, mert azért elmegyek és már meg is van, az se érdekel ha ez miatt drágább egy kicsivel. -
aya
addikt
Gondoltam megnézem a 3dmark 2006 orb-omat erre kidobja az uj markot hogy free kulcs meg minden erre Vantage kulcsot generált nekem.
Itt a hivatalos link is, van gépanalizáló is hogy miként fog futni a gépünkön.
-
aya
addikt
Itt a link az új képekröl.
-
aya
addikt
[link]
Itt az eredmény az érdekes adatokkal.Sajna átb@...ás még csak képeket lehet nézni belöle.
-
aya
addikt
3dmark 2006 szerint 2816mhz a procim 8!!!! mhz az fsb és irt már ki a 3870 karira 317/416-ot!!
FENT VAN A 3DMARK 2008!!!!! Képek stb -
aya
addikt
Az én 4200+ procim mindig 50 fok körül van, és erre büszke vagyok
12 fokos lakásban ( volt egy kis füst meg tüzoltó ) szellöztetéskor 34 fokos volt, ez a rekordom, 1.45v 2860 mhz.
De hogy ne offoljak 12 fokos lakásban 60% venti mellett 48 fokos volt a sapphire 3850 karim 832/2050-en!!!! na ez azért nem semmi -
aya
addikt
válasz
WildDaemon #15077 üzenetére
Vrm+ környezet höfokokat csak a 2900-as sorozat ir ki, ha erre gondoltál.
-
aya
addikt
válasz
ballington #15064 üzenetére
Töröljél 1-2 3dmark mentést az accontodrol, vagy töröld a registriböl a bad serialt
-
aya
addikt
válasz
katt777 #15057 üzenetére
Viszont kikergetné a gépben rekedt meleg levegöt.
Az én aerocool magic 3d házam elejében van egy 12cm venti ami a vinyóknál befujja a levegöt, pont a 3870 karimra, a gép hátuljából meg kihuzom egy 8cm ventivel a bennrekedt levegöt.+ a 3870 is kifelé fujja a meleget. Az artic pro 64 is ugy van feltéve, hogy a gép hátuljába küldi a procirol a meleget. -
aya
addikt
Fostam én is egy meleg nyártol, be is szereztem egy két slott-os 3870 karit a gyári hütös 3850 helyett, ami a 24 fokos szobában alap vezérléssel elérte a 90 fokot!!!
Nyáron ezek a karik meg fognak föni, ha nem kapnak min 60%-ot rivatunerböl.
Aki húzza is annak tuti. -
aya
addikt
Ha összejön az atinak a kellö mennyiségü selejt 38XX gpu akkor lesz itt is elég kararás ebben biztosak lehettek.Még az amd se tudja jelen pillanatban hogy mennyire leleményesek tudnak lenni bizonyos gyártok ha pl 240 192 shaderes gpu-kal szerelt 128-256bites karikat kell piacra dobni.
Ugyan ezt tették most a 2900gt-vel, selejt, de nincs is sok belöle.
Jé és a Sapphire kapta meg ezeket is.
Ahogyan csak ök meg a Club3d csinált csak 2900pro 256bit karikat, hogy kisöpörjék a raktárakat gyorsan, hogy legyen hely a 3850-70 karikanak. -
aya
addikt
válasz
leviske #14824 üzenetére
Ezek a gto gto2 kifutó modellek voltak, a Sapphire és a powercolor -nak volt akkora kapacitása, hogy ezeket gyorsan piacra tudták szorni.
Ha rangsorolni kellene akkor azt mondanám, hogy eladásokban a sapphire után egyböl a powercolor jön.
A legszebb legdrágább karikat általában kivétel nélkül a His gyártja.
Talán ök kapnak jobb gpu-kat, de lehet hogy ök se. -
aya
addikt
Söt a radeon 8500 -9500pro 9700 idökben pont hogy a powercolor jött ki butitott gagyi chippekkel. ( Akkoriban a sapphire is adott ki ilyeneket SE néven )
A többi cég asus, msi gigabyte nem foglalkozott ilyen termékek bevezetésén. -
aya
addikt
Inno is gondolom referencia kártyákat fog csinálni, max olcsobban.
Semmi körités, olcsó hütés, és már 45k alatt is vannak egy 3870 karival. -
aya
addikt
A legtöbb embernek ez azért drága múlatság, de jopár lesz itt a ph-n az biztos.
Én jól elvagyok a 3870 karimmal, sajna inkább procit kellene vennem mint új karit. -
aya
addikt
válasz
pempellini #14749 üzenetére
program
-
aya
addikt
[link]
Érdemes itt is körbenézni, mert van ceruza mod ( pencil ) leirás is a 3850-3870 karikhoz.
Meg egy két elvetemült modding is. -
aya
addikt
Brutál 3870 tuning.
1200mhz magsebesség. -
aya
addikt
Most eset le, hogy miért kellett a single slot 3870
4 db mehet belöle crossfire modban.
A sapphire csinál is ilyet. -
aya
addikt
Fagy az internet explorer, valaki megoldotta a problémát?
Feltebb irta valaki hogy szarakodik a 3870 karijával. -
aya
addikt
3870 unlock biossal hogy állunk? Probálta valaki, sapphire karikhoz jó?
-
aya
addikt
válasz
pempellini #13964 üzenetére
De legalább nem melegszenek annyira.
-
aya
addikt
Na teszteltem egy kicsit ezt a sapphire 3870 karit, elsöre 850/2400 stabil.
-
aya
addikt
Holnap végre meglesz a sapphire 3870 512ddr4
Tapasztalatok a karival? -
aya
addikt
válasz
pempellini #13850 üzenetére
Ramsüni nem fér alá, csupaszon vannak.
Ha ramsünit akarsz alátenni, akkor kell hozzá egy fürész és le kell vágni a sünikböl. -
aya
addikt
Itt egy kép az asus 3850 512mb memoriáirol.
[link] -
aya
addikt
A sapphire 3850 256mb karim ment idáig a legjobban, 830/2050
-
aya
addikt
válasz
pempellini #13841 üzenetére
1900-2100ig bármit, de ezt álltalában egy két gyengébb memopanel befolyásolhatja.
Az enyém 1950-et meg full stabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest