- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Van egy olyan problémám, hogy mostanában játék közben teljesen kifagy néha az egéssz gép; a vga (3850) 60-70 fokos. Lehet azért fagy ki, mert túlmelegedik vagy ez még nem szmít annak?
-
MaciG
addikt
Kellemes karácsonyi ünnepeket ,és FPS-ekben gazdag új esztendőt mindenkinek
-
MaciG
addikt
válasz
rollins #9672 üzenetére
Most ezen felesleges vitázni. A HD3850-alá C2D való ha maximálisan ki akarjuk hajtani. ÉS hiába fér hozzá gyorsabban az AMD(a gyorsítótárhoz), ha még így is lassabb mint a C2D. Itt láthatod hogy a 3GHz-en üzemelő x2-est, a 2.4-en üzemelő C2D is elveri és C2D simán fel lehet rántani, és akkor már bőven az AMD felett van
(külön érdemes megnézni, hogy a FarCry-ban elég nagy a külömbség a cpu-k közöztt és ugye a crysis az úgymond FarCry 2 is lehetne)
-
MaciG
addikt
válasz
Ace Ventura #9593 üzenetére
Én a 256 MB-os HD3850-el 1280*1024-ben high beálítások mellett tolom (árnyék közepesre és nincs szűrsé), de így is iszonyat szép, és simán megy
-
MaciG
addikt
Ez teljes mértékben így van. Szegény felhasználó megrendli hogy majd jön, vár rá 1 hetet (közben lehet eladja a kariját) és mikor bemegy az üzletbe akkor közlik hogy , jah bocs plusz 3-4K. ÉS most mit tud tenni a felhasználó? vagy megveszi, mondván ,hogy egye fene ezen mostmár ne muljon, vagy vga nélkül marad a jó kis szünetre
-
MaciG
addikt
válasz
Motion_Blur #9249 üzenetére
SAjnos mégiscsak te nyertél
, mert így nekem a 3dmark lefut ,de a játékban viszont nem megy
(Cod4, PS ) Most visszavettem alapra így meg megy.
-
MaciG
addikt
válasz
Motion_Blur #9234 üzenetére
Tuning (770,2000) végrehajtva, letesztelve
10484 pont
A kártya alap hőmérséklete (gyári hűtővel!!!) 50-55 fok, 3D Mark futtatása közben a maximum érték 62 fok volt. A kártyán a hűtés úgy van belőve, hogy 60 fok alatt 60% ;60-80fok között 80%; és 80 fok felett 100% (erre nem volt szükség : ) )
Hűtés hangja: 60%-on szinte semmi hangja nincs(ezen megy mikor netezek,fimet nézek, dolgozom,stb) ,játék közben felugrál 80%-ra, ott már lehet hallani ,de azt meg elnyomja a játék hangja, tehát ott nem zavaró. Hozzá tartozik még, hogy a gépházban van még 5db rendszerhűtő, ebből egy 8-es pont a vga-szintjén
-
MaciG
addikt
válasz
Motion_Blur #9198 üzenetére
Ez a jól húzod alatt hány Mhz-re gondoltál?
(gyári hűtő)
-
MaciG
addikt
400 a külömbség, de nállam még futottak a háttérbe egyéb alklamazások is. (bár nem sokat fog az tény) DE a játékokban pl. így ugrik egy pár fps-t ,és az fsb-t kb 1 perc feljebbtolni és gyári hűtővel max terhelésnél (1 órán keresztűl) 45-nél feljebb nem ment egyik mag sem
A karit nem tuningoltam, (DE nem is fogmom szerintem), mert gyári hűtőm van és nem akarom lecserélni. A rivába belőttem neki fix 60%-ot, ami még nem hangos és így terhelésnél is 60-65 fok körül van
)
-
MaciG
addikt
válasz
keszegduda #9152 üzenetére
Rivába adtam neki fix 60%-ot ( ott még nem hangos) és így kb fél óra PS alatt (minden full) max 53 fokra ment fel ami már elfogatható
-
MaciG
addikt
Hali
NAh vettem egy ilyen "tápkábelt" a VGA-hoz ,de a 4 vezeték helyett csak 3 van (a 6 pines végén az alsó sorban a középsőbe nem megy semmi). EZ így gáz? Vagy ez direkt ilyen
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy mi annak a kébelnek a neve amivel rá lehet kötni a vga-t (3850) a tápra??? Ami a VGA-hoz volt az nem kellett ,mert az eddig chieftech tápomon volt alapól olyan "ág" ,de erre a nyamvadt fsp-re nem tettek
ÉS nem tom hol van a gyári
-
MaciG
addikt
Hali
Van itt valaki akinek a 3850-es normálisan működik SP2-es Xp alatt???
-
MaciG
addikt
Nekem sp2-es xp alatt a CoD 4 és a DIRT tökéletesen fut
FEAR-t csak kipróbáltam de nem volt vele bajom.
NEm lehet hogy összekavartad a drivereket? Mert mikor én megvettem a karit és 1 napra beültettem a régi configomba (mert még nem jött meg az új) és felpakoltam mindenféle drivert,hotfixet,stb. akkor nekem is 20-25 fps körül ment a CoD4 (többit nem próbáltam)
mod: Mondjuk az tény, hogy ezek a karik már inkább vistára valók
-
MaciG
addikt
válasz
Bundás22 #8536 üzenetére
MErt ez a ATI-AMD és az Nvidia új piacpolitikálja
CSinálnak egy ütös karit, beharangozzák bombajó ár/teljesítmény mutatóval (erre mindenki azt mondja, nekem ilyen kell), csak aztán nem gyártanak, és ezért a bombajó ár felcsúszik, és aki kinézte magának az úgyis megveszi (mondván ne ezen a "pár" ezresen múljon már), főleg hogy közeleg a szünidő és a karácsony
-
MaciG
addikt
Hali
Nekem ez az első ati-m (3850), és ezért még tudatlan vagyok driverek szintjén
A kérdés az lenne, hogy itt nincs valami olyan funkció, mint Nvidianal a digital vibranc? MErt így alapból elég gyatra a képe a régi 8600GT-hez képes -
MaciG
addikt
válasz
tibi.szabo #8337 üzenetére
kb. plussz ~30% teszt
-
MaciG
addikt
Hali
Xp prof. sp2 alá melyik drivert javasoljátok egy HD3850 alá? (annyi van hogy elvesztem
)
(Liket is plz
)
Előre is köszi
-
MaciG
addikt
válasz
keszegduda #8073 üzenetére
Nállam is 75 körül van a max jól szelözző házban, vagy másik hűtő (de akkor nincs gari) vagy egy 12-es venti a ház oldalába a vga "szintjére"
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
NEm tudom mért mondjátok, hogy a HD 3850-nek xar a gyári hűtése (Sapphire ,256Mb-os)
Egy szellős házban, még tunig mellett is tökéletes (3db 12-es venti és 2 db 8-as)
Lehet egy kicsit melegebb a kártya, de kit érdekel?2-3 év gari van rájuk és ált. azért 2-3 évnél tovább nem szoktun használni egy kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fotók, videók mobillal
- Automata kávégépek
- Formula-1
- Synology NAS
- Gmail
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest