- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
-
Astaroth
csendes tag
Hi!
Voltam a számtek boltban a Giga 3850 miatt. Azt javasolták ne küldjem gariztatni, mert úgysem jön elő náluk ez hiba(ők csak berakják, megnézik, hogy betöltődik-e a windows és kész, jó mi?
). Azt mondták, hogy cseréljek alaplapi drivert és biost. Azóta nincs semmi baja. Igaz tettem a ház oldalára egy ventit is, ami nyomja a hideg levegőt a vrm-re. Alapon 33-34 fok a gpu. Gondolom a többi cucc is hidegebb.
Ja és még valami: a boltos srác azt mondta, nem én vagyok az első ezzel a gonddal(és nem csak a giga, más gyártó is). A geforce-oknak is voltak ilyen gonjai. Szóval ez valami többről szólhat mint szériahibás giga kártyákról(amúgy nem találtam semmit a neten, hogy lenne szériahibája).
Úgyhogy végül nem bántam meg én sem, hogy ezt vettem.
Nálam lemegy a 3dmark06 hibák nélkül, játszottam is sokat, ott sem hibázik, ja és mindezt
780/900-on biosfrissités és vmod nélkül.
Üdv.
-
Kelvin
őstag
Nem értelek...azért egy giga 3850-es és egy 8800gt között van különbség....pénzben több.Ha már komolyabbat akartál már tudnod kellett volna rég.Nekem egy 70-es kártyám van(885/1280)on és mindennel meg vagyok elégedve.Eszemben nincs lecserélni.A driverekkel se szopok mivel a 7.12-es van fennt és minden jó vele..érdekes......
-
helkis
veterán
szivesen megveszem bárkitől a 3870.es lassú kariját 25k-ért bármikor, 3850/512-20k!
privi jöhet, (úgyis jól kerestek!)
de most komolyan, mi nem megy? mi az amivel nem vagytok megelégedve a 3dmark pont?mert nem jött ki a beígért csodadriver? vagy nem elég a 60fps a 80helyett? vagy 42"-on akartok Crysismultizni?
-
V!ck
senior tag
Xp alatt Conro-L magos Celeron 440-el néztem, amit ugye 3,2-re húztam 1,8-ról
Aztán tegnapelőtt felraktam Vistát, tegnap meg kicseréltem a procit Pentium Dual Core E2160-ra és igy már vista alatt teszteltem. Furcsállottam, hogy cerkával tul kevés, ezzel meg mintha kicsit sok lenne, ugyanis ha jól tudom, a vista kicsit leszed a végeredményből
nah letöltöm a "csodadrivert" és jövök vissza egy röpke teszt után... nem mintha a 3dmááák olyan sokat dobna a latba. -
rollins
őstag
Ezek szerint akkor minden rendben. Már kezdtem azt hinni a Gigabyte 3850-nel valami komoly gond van. Megint felmerült bennem hogy lecserélem a zafír hűtőjét egy zalman koppintós alu primecoolerre, de nem akartam venni hozzá semmilyen bordákat, de ezek szerint kell hűtés a vrm-re is. Még várok egy normális venti szabályzós vga biosra. Kissé bosszantó hogy a zafír 3870 -re már nem tudom hányadik biost adják, a 3850 -re meg azóta egyet sem.
-
aya
addikt
Sapphire 3850 512 refhütös, alapbol melegszik mint a 256-os, A passziv hütös ugy tudom hogy nem emelt órajelü. 1.0 vagy 1.1ns memok vannak mindegyiken.
Az asus adot ki 0.8ns 3850 512mb karit egyedül, azon glaciator hütés van és fel van tüntetve a 0.8ns a dobozon is.
Ha nem irnak róla sahol akkor sima 3850 512mb verzió. -
Birsinator
tag
Milyen játéknál? Nekem ColinMcrae Dirt-nél volt hasonló, vagy egyszerűen kifagyott a gép, és nyomhattam resetet, ez pedig azért volt, mert tuningoltam. A többi játék nem panaszkodott, viszont a fent említett piszok (Dirt) már a legkisebb tuningnál képes volt ezt produkálni. Azóta alap órajelen megy a kártya csak a hűtő ventit nyomtam fel állandó 65%-ra (most visszavettem 55%-ra), és hibátlanul megy a Dirt, és igazából mivel nem Crysiselek, ezért nem is kell sehova a tuning a VGA-nak.
-
-
Armando_19
őstag
Tippelek neked szívesen előre, hogy a VF700 szerintem közel nincs hozzá. Azért egy 12cm-es venti nem egy 7-es mókaság
Meg nagy felület is van hozzá.Hangban lehet überelni. Azon filóztam, hogy 2db 800rpm-es noctua-t rakok rá
Vagy 5V-n 2 silentblade. Valami haosnló okosság lesz szerintem.
-
commanDOS
senior tag
Heló!
Pénteken megjött a Giga 3850 512MB kari +a többi cumó.
Még nem sikerült meghajtani, épp, hogy sikerült átköltöznöm az új konfigra. Viszont a hűtés nagyon tetszik, 7centis Zalmi AL-CU Szerintem az egész gépben a leghalkabb hűtő.
Eddig teljesen megvagyok vele elégeve, így ezzel a hűtővel + az fél giga memóriával aztmonodm megérte ez a kari. Majd később kiderül valóban, megért-e a pénzét -
-
diablo1984
veterán
semmivel, nekem anno volt vf700 alcu és cu led is, egyszerre, teszteltem mindkettőt, de kb 1 fok difi ha lehetett, ami sokmindennek tudható be, szóval nincs differencia a 2 között! ne vedd le a gyári hűtőt, mert kemény száradt paszta-ragasztó fogja fel, olyat meg nem találsz sehol és csak mégmelegebbe lesz a magnak valami fika pasztával! pláne ne csökkentsd a fordulatot, mert akkor aztán megfő!(komolyan, azért megy 12V-on, mert annyin kell mennie, nem poénból)
-
CimbiX
aktív tag
A Powercolor hangja olyan, mintha egy ember fujna halkan kifele a hazbol
A venti fordulatszamat nem is lehet szabalyozni, fix 100%-on megy mindig, de amint elindul valami game, akkor mar a procihütö elnyomja a VGA hangjat. Lenyeg: aki hezitalt eddig, hogy Powercolor-t vegyen-e vagy nem, annak jo szivvel tudom ajanlani. -
pumpum
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest