- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
válasz
s@nyiii #17309 üzenetére
"Cicergő hangot tranzisztor vagy a stabkocka tekercsei generálják!
Csak akkor van baj ha nem múlik el hanem egyre hangosodik akkor tranzisztor baja van és valszin egy idő után lepukkan a teteje!Ha elmúlik vagy halkul akkor tekercs az azért történik mert a tekercselésnél picit kevés gyanta védőréteget kapott de rezgéskor ezek a rétegek ahogy csúsznak egymáson összekopnak közéjük szorul a gyanta "forgács" és megszűnik a zaj!" Ezt Sárpac írta nekem mert nekem is ezt csinálja de csak a menüben. Szerintem a tekercsek csinálják. Az enyém nem hangosodok így nem foglalkozok vele. Sok embernek csinálja amúgy. Ne idegeskedj. -
gergo19
aktív tag
Nekem 4Gb ramom van 25K-ért vette Corsair és nem bántam meg. A vista az SP1-es csomaggal érezhetően gyorsul sőt érzésre még az Xp-nél is gyorsabb így, de játékban Crysis alatt siralmas kb 10Fps csökkenés és a vinyó is mindig dolgozik alatta. Szerintem a Crysis szar bár nem kapcsoltam ki a lapozófájlt sőt semmit nem állítottam a Vistán teljesen alap. Szóval játékoknál nekem Crysis alatt nagyon lassú(8800GTS).
-
gergo19
aktív tag
válasz
katt777 #16165 üzenetére
Ok elhiszem bocsánat a hitetlenségemért de mostanában egyre többen dobálóznak hihetetlen olcsó árakkal bármiféle alátámasztás nélkül. Az illető bazárját nem ismerem de biztos korrekt eladó.
A Club3D-ről viszont nem sok jót hallottam
Valakinek van valami tapasztalata róla?
-
gergo19
aktív tag
Megyek aludni holnap reggel fojtatjuk.
Jó éjt mindenkinek.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Kislányka #16104 üzenetére
9800 de mi? A 9800 Gx2 130K körül lesz ez nem befojásol semmit. A 9600GT kb 8800GS szinten lesz szintén nem érdekes. Hol van itt a GTS ellenfele? Szerintem egyelőre sehol.
Tudásban a 8800GT a régi GTS-t simán veri sőt a GTX-től sem mardadt el sokkal. Azért estek olyan sokat mert magas volt az áruk 130K körül volt a GTX a GT meg 70K. de most a GTS csak 70K, akkor esne sokat ha a 9600GT 8800GT szinten lenne, 30-40K-ért, de ez szinte kizárt.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Kislányka #16092 üzenetére
Ne haragudj de ez butaság. Mi köze van a GTS-nek az X2-höz? Semmi az X2 100K a GTS meg 70K. nem fogja befolyásolni az árát mert nem egy kategória. Ha majd lesz 9800GTS akkor fog zuhanni a 8800GTS vagy akkor ha a 9600GT olyan erős lenne mint a GTS csak olcsóbb. Tehát nem várható drasztikus árzuhanás a GTS-nél max lemegy 60K ra az kb 6k csökkenés
-
-
gergo19
aktív tag
válasz
Anthony28 #15764 üzenetére
Gratulálok én is végre valaki aki elfogulatlanul tud írni róla hajrá hagy izzon a vas.
Mint lesznek eredmények kérlek oszd meg velünkNagyon várjuk már az igazi játék teszeteket. Melyik drivert használod mert ma jelent meg az új 8.1 mindenképp azt használd mert ez már talán tényleg ki tudja hajtani.
-
gergo19
aktív tag
válasz
diablo1984 #15677 üzenetére
Igen de az egész rendszer
Elég neki bőven egy 520-as minőségi táp.
-
-
gergo19
aktív tag
A videókártya gyártók felköthetik a gatyát mert ha ez tényleg összejön itt izzadni fognak a vasak. [link]
-
gergo19
aktív tag
Úg gondolom nekem ez lesz a befutó [link]
-
gergo19
aktív tag
Kb ezt vártam el a kártyától.Teljesítménye jónakmondható, a fogyasztássemegetverő. Driverek is alakulnak szép lassan.Ha 90K környékén lessz az ára akkor lesz egy eladó GTS-em
-
gergo19
aktív tag
válasz
Sárpac #14113 üzenetére
Ne írd még le annyira. A tesztekből egyértelműen látszik, hogy driver támogatásméghiányos. Ezt megírták a VRforumban is.Megjelenik lesz rendes driver és majd akkor meglátjuk mit tud. Ennyi erővel a GX2 is kalap szar mer 14K csinál 3dmark06ban. Az ára szerintempárhéten belül 100K lesz az nem olyan vészes de a 80Ideális lenne.
-
gergo19
aktív tag
Kicsit kezdek megnyugodni lassan jönnek az új driverek:
"VR-Zone has learned that Radeon display driver 8.45 v1.3 will improve performance and compatibility on the Radeon HD 3870 X2 over the current 8.45 v1.0 driver. The current set of driver is facing performance issues with games right now so benchmarks on this set of drivers are not reflective on the actual gaming performance yet. The new set of driver will be out before 28th January according to AMD. " -
gergo19
aktív tag
Na akkor egy jó hír GX2 3dMark06
Eddig úgy tűnikaz Ati visszaszerezte a trónt. -
gergo19
aktív tag
Az én meglátásom szerint és ha a teszt igazi amit megint megkérdőjelezek akkor a következő van. A crysisben nyújtott teljesítmény nekem a mérvadó mert erre a motorra fognak kijönni a jövő játékai is. A GTS-em most 1650X1050-ben tud 31Fps-t a banchmarkban. Az X2 37fps persze highon. Ez 20%-al több. A GTS-em 70K-ba került tehát ha 85K környékén lesz akkor érdemes lehet megveni de ha 100K felejtős. Ezek szerintem ész érvek voltak.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Produkció #13611 üzenetére
Nem olvastam el megmondom őszintén csak megnéztem a diagrammokat és láttam amit láttam. Az a baj, hogy csak várjuk és várjuk a csoda drivert de nem jön. Ez volt a 38XX-okkal is hol a GT-ét verő csoda driver? Sehol és ha én Vistan akarom használni miért is ne hisz csak ezen van Dx10 akkor ezek az eredmények érvényesek és ezek nagyon kevesek. 100K-ért min 2 3870teljesítményét várom el, de ez mégmessze van tőle. Minek adnak ki úgy egy kártyát ha nincs hozzádriver? Idejük volt fejleszteni mert ez a jártya már lassan féléve készvan. Remélem csak a teszt hamis,de ha nem akkor megint sikerült összehozni az Atinak egy a komkurenciához mérve gyenge kártyát....
-
gergo19
aktív tag
Nekem tetszik ha majd 100K alatt lesz lehet benevezek egyre. Csak kicsit tényleg sokat eszik remélem egy 450-es FSP elég lesz neki.
-
gergo19
aktív tag
Minden szép és jó de egyes játékokban nagyon belassul az miért lehet? Engem ez egy kicsit zavar. Azt ne mondja senki hogy driver mert elsírom magam.
Amúgy ütős lett már csak az ára kétséges.
-
gergo19
aktív tag
Itt az első teszt az X2 ről.[link] nem tudom szerintem kicsit kamu érzésem van de majd meglátjuk a többi tesztet is. At tény hogy van ahol 30-40% is jobb mint az ULTRA.
De van ahol borzasztóan lassú ne, értem pedig az NFS mindig is az atiknakkedvezett.
-
gergo19
aktív tag
válasz
FefeeX #13079 üzenetére
Tudtommal a konzolok 720p-t konvertálják fel, de ehez nem értek így nem akarok hülyeséget írni. Nekem jobban tetszettek a játékok az én gépemen mint a konzolokon. De más máshogy van ezzel. Kinek mi kell, kinek mi okoz örömöt úgy választ. Nem kell megyzőzni a másikat.
Más egyéb teszt van már a X2-ről engem most ez jobban érdekel.
-
gergo19
aktív tag
válasz
rumkola #13075 üzenetére
100K az a 70K. Meg egy játék 15K én hetente mással játszok (és torrentezek
) számold ki mennyi.... A másik ami miatt nem konzolt vettem az amit az előbb leírtam: a szerelés és a tuning állítgatás stb. Engem ezek boldoggá tesznek, a konzol ridegszámomra egy doboz, de ezt már sokan leírták más topikokban. Aki csak játszik anna jó de engem nem elégít ki meg a mai pc-en már a grafika is jobb.
-
gergo19
aktív tag
válasz
DeSanto #13063 üzenetére
Igazad van nem egész nap Crysis-ezek de végigvittem egyszer és újra elkezdtem. De jó a kérdés miért kültünk, költök ilyen sok pénzt ezekre. Elmondom: Nekem ez a hobbim kinek a kaszinó kinek az autóverseny stb.. Minden hobbi költséges. Én egy olyan perverz alak vagyok aki mint egy összeszorult gyomorral 200az pulzussal állítja be a legujabb játékoknál a 1650X1050-et és a very hight. Majd mint egy katarzisként éli meg mikor elindul a gyönyörű grafika szaggatásmentesen. Ilyen percek nekem szinte mindent megérnek. Mint a gyerekek rohanok haza munka után és egy kicsit piszkálok a gépen. Még egy kis plusz Hz a GPU-nak még egy teszt és közben jól érzem megam és boldog vagyok mert van sikerélményem mert egyre többet hozok ki a vasakból. Kb annyit játszok mint tesztelek ha megvan egy egy új alkatrész. De a határt meg kell húzni valahol pl nem használok 16AF-et sőt AF-et sem és megelégszek 2XAA val is, és nem adok ki egy VGA-ért 100K-t sem. Én ezért veszek jó VGA-t és nem erőfitoktatásként hanem saját maga örömére.
-
gergo19
aktív tag
Végigolvasva ezt a kis vitát nem álom meg, hogy én is beleszóljak. Nem megyek bele olyan technikai fejtegetésekbe mint Ti, megpróbálom mint egy közepesen informált felhasználó értékelni a mostani helyzetet. Nézzük a lényeget. Valljuk meg az senkit nem érdekel melyik kártyának milyen a felépítése egy a fontos a mai játékoknál mit teljesít és be kell látnunk az nVidia most gyorsabb senkit nem érdekel ,hogy miért(fejlesztők, driverek stb). Ha leülök játszani csak az érdekel, hogy megy a játék és én most játszok nem fél v. egy év múlva. Biztos időtállóbbak az Ati kártyák de a mai világban fél évente v. még gyakrabban VGA-t kell cserélni ha az ember nem akar nagyot bukni rajta. Viszont azt én is észrevettem, hogy az nVidia valamit trükközik a megjelenítéssel amit gusztustalannak tartok. Az ATI sokkal szinpatikusabb mint cég, de sajnos most a felső kategőriában gyengébb ezért nem azt választottam. De mint már leírtam nagyon bízok az X2-ben és ha jó áron lesz veszek is eggyet. Most a GTS az ár érték bajnok mert 70K és nagyon jól húzható hűtőt sem kell cserélni, de reméljük szerdán minden megváltozik hajrá ATI mutassatok valamit ami méltó a 9800Pro hírnevéhez.
-
gergo19
aktív tag
válasz
s7evcsenko #12067 üzenetére
Így van egy teszt nem teszt.
-
gergo19
aktív tag
Itt egy kis gameplay a x2-ről szerintem egy kicsit akadós a játék de remélem csak az én szemem csal.
[link]
-
gergo19
aktív tag
válasz
tasselhoff #11020 üzenetére
Melyik játék ez?
-
gergo19
aktív tag
Sziasztok én eddig NV 8800GT fan voltam de most hogy megtudtam az igazságot soha többé nem engedem be a gépembe azt a szemetet. Áttértem az ATI-ra a 9800Pro után újra ez figyel majd a gépben csak lehessen kapni. A megejelenés mikorra is várható pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest