- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
westlake #13429 üzenetére
Én azt nem bánom, legalább ez a kari is lecsúszik normális árkategóriába.
Ha 110K felett lesz, akkor ugy is jobban megéri egy HD3870 CF, amit olyan 106k környékén már ki lehet hozni (PowerColor karikkal számolva).
Az viszont valószínű, hogy a nV új GX2-je nem lesz egy akkora durranás, mint azt sokan gondolják...elnézve a SLI vs. CF teszteket, amik már a topik refrénjévé váltak.
-
Ijk
nagyúr
válasz
westlake #13427 üzenetére
Engem nem érdekel melyik a jobb és mennyivel, hanem hogy mindezt mennyiért. Őszintén szólva nekem már 40k-t sem ér meg egy vga, nemhogy 100 ezret.
Majd ha lemegy a 3850 ára 30-ra akkor veszek egyet, mert ennél többet nem vagyok hajlandó rááldozni egy olyan eszközre ami 1 éven belül elavul. -
dokar
addikt
válasz
westlake #13427 üzenetére
en azt hittem, hogy egy osszehasonlitasnal ez az elso muvelet, amit ket termek eredmenyeivel elvegeznek
sztem akit nem érdekel pl az FPS játék, akkor az ilyen teszteredményeket nem veszi figyelembe. pl vki lehet, hogy a lost planetet ki sem fogja próbálni, annyira nem érdekli.
mellesleg vedd figyelembe, hogy jelenleg még műDX10-en vagyunk és a DX10-re eddig csak az R600 óta kiadott ati kártyák képesek
-
etilapu
csendes tag
válasz
westlake #13420 üzenetére
Ne is attól essél hasra, hogy kicsit gyorsabb. Olcsóbb és olcsóbban is gyártható, ezért talán ez az első életképes két GPU-s megoldás a VGA piacon. A jövő a több GPU-s rendszereké, kezdetnek ez nem lett rossz...
Amúgy a tesztben emlékeim szerint egy Ultrával hasonlították össze... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest