- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
westlake #13429 üzenetére
Én azt nem bánom, legalább ez a kari is lecsúszik normális árkategóriába.
Ha 110K felett lesz, akkor ugy is jobban megéri egy HD3870 CF, amit olyan 106k környékén már ki lehet hozni (PowerColor karikkal számolva).
Az viszont valószínű, hogy a nV új GX2-je nem lesz egy akkora durranás, mint azt sokan gondolják...elnézve a SLI vs. CF teszteket, amik már a topik refrénjévé váltak.
-
Ijk
nagyúr
válasz
westlake #13427 üzenetére
Engem nem érdekel melyik a jobb és mennyivel, hanem hogy mindezt mennyiért. Őszintén szólva nekem már 40k-t sem ér meg egy vga, nemhogy 100 ezret.
Majd ha lemegy a 3850 ára 30-ra akkor veszek egyet, mert ennél többet nem vagyok hajlandó rááldozni egy olyan eszközre ami 1 éven belül elavul. -
dokar
addikt
válasz
westlake #13427 üzenetére
en azt hittem, hogy egy osszehasonlitasnal ez az elso muvelet, amit ket termek eredmenyeivel elvegeznek
sztem akit nem érdekel pl az FPS játék, akkor az ilyen teszteredményeket nem veszi figyelembe. pl vki lehet, hogy a lost planetet ki sem fogja próbálni, annyira nem érdekli.
mellesleg vedd figyelembe, hogy jelenleg még műDX10-en vagyunk és a DX10-re eddig csak az R600 óta kiadott ati kártyák képesek
-
etilapu
csendes tag
válasz
westlake #13420 üzenetére
Ne is attól essél hasra, hogy kicsit gyorsabb. Olcsóbb és olcsóbban is gyártható, ezért talán ez az első életképes két GPU-s megoldás a VGA piacon. A jövő a több GPU-s rendszereké, kezdetnek ez nem lett rossz...
Amúgy a tesztben emlékeim szerint egy Ultrával hasonlították össze... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest