- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
barnam_ #35741 üzenetére
Oké, de annak nem is ez a topicja.
Tényleg nem? Mert még az 1950XT-m is változtatta, pedig régebbi (2xxx szériát szerencsére kihagytam.)
TheLion001: Van a vezérlőpultban egy hangtulajdonságok beállítás, ott kell megadni, melyik audio-eszközt használja, ha már feltelepítetted a HDMI eszközt, amire semmi szükség, ha nem HDMI-s megjelenítőt használsz (amely a hangot is tudja fogadni). Egyébként vsz. a driver installt cseszted el, szóval szedd le minden, és telepítsd újra, esetleg csak a hangkarit, ATI audio-t meg tiltsd le.
-
twine
veterán
válasz
barnam_ #35732 üzenetére
Nahhh hát tegnap próbálkoztam:
Az egyik a Bioshock ami cseszte az arcomat 60-hz-en...Kapott egy uninstallt ideiglenesen,,mert szét szivat hogy nincs hangja játék alatt(a mozinak a menünek van,,játék alatt eltünik a hang)! A másik a Warhead volt ami 4 azaz négy alt+enter combo után ugrik 85 Hz-reHogy miért kell neki négy nem tudom! De igy jó!
Sajnos az ATI try tools feltelepül ugyan, és még működő képsnek is tünik...de nem fixálja a képfrissitést, hiába állítom be..látszólag minden megtörténik,,(pipa bent marad, felbontás, képfrissités beállitva) a gyakorlatban azonban nem tartja magát a beállitott értékekhez
uninstall
De én tényleg nem értem ezt miért olyan kurv@ nagy kérés ez, hogy lehessen játék alatt kééfrissitést állitani, és miért olyan kurv@ nagy kérés az az ATI felé hogy tudjam fixálni az értékeket! Egyáltalán miért kell varázsolgatni,,,amikor ennek a dolognak annyira alapnak kellene lenni hogy még a kérdés csirája sem merüljön fel....
...még ha egyedi lenne a problémám....de nem az... -
katt777
félisten
válasz
barnam_ #35732 üzenetére
RivaTunerben még jó, mert ha kikapcsolod - márpedig kikapcsolod, mert másképp nem megy - az ATI driverét, akkor végig max feszen fog menni a kari. ATT a középút, az leveszi, de valamitől mégis melegszik. Jelesül:
3870 driver/CCC: 43°C@1.05V (Sapphire karim 1.15V-on csak 38°C-os volt)
ATT low level driver: 48°C@1.0V (tehát alacsonyabb fesz-szel is melegebb, ráadásul Chilla alatt!)
ATT low level driver: 53°C@1.3V (azaz nyilván működik a fesz. szabályozás, csak szarul)
RivaTuner: hát ez csak 1.3V-on megy, powerplay nincs, és még meleg is, 43°C körül, azaz a 10°C eltérés meg is van. -
katt777
félisten
válasz
barnam_ #35708 üzenetére
Kár, hogy Vista SP1 alatt b@szhatja az ATT-t...
twine: Nem fog menni, csak ha mindig F8-cal indítod a rendszert. C mindenkinél ablakban indul elsőre, Alt+Enterre meg helyreáll, és úgy marad.
ollie: Na, mi a helyzet az E8400-zal? Marad még egy ideig a 3870?
Amúgy ennyit a Sanyix-kórról (aki szerint a CPU-nak semmi köze a VGA-hoz).
Na, kilőttem a 'csába a Nero 9 telepítőt, hát b.sszák meg, nehogy már egy Vistát SP1-gyel 5x feltudjak pakolni, amíg ez egyszer helyet talál magának a gépen! Most ugyanolyan lassan elkezdte eltávolítani, úgyhogy mindjárt kilövöm a gépet, aztán visszamegy a system partíció 5 p alatt.
-
twine
veterán
válasz
barnam_ #35708 üzenetére
Köszi
ezt is kiprobálom....
Egyébként 21" Sony trinitron! nem egy mai darab de szeretem a képét! Egyébként a monitornak semmi baja....Crysis,,,eddig nekem is ment 85Hz-en valamiért tegnap megmakacsolta magát,és csak 60-on indul, de sajnos Crysis előtt és után is van volt élet és van egy pár olyan dx10 game ami nem teszi lehetővé a képfrissités beállitását! Xp alatt lehet CCC-ben képfrissitést erőltetni,,,ez sajnos Vista alatt nem lehetséges! A linkelt refresh lock vagy mi,,,az nekem nem volt hajlandó működni,,az szerintem valami urban legend hogy az megy Vista alatt isreméljük a Tray tools működő képes alternativa lesz!
Egyébként nekem furcsa dolgokat tud produkálni a Warhead!
Eleinte azt csinálta hogy ablakban indult, és még ugy is háttérben....majd aztán rányomtam a tálcán, akkor előjött a kép, de még mindig ablakban..aztán alt+enter,,és akkor lett fasza! Tegnap valamiért ezt a Combot nem kellet használnom mert egyből full képernyőre szaladt ki de 60-hzen! De hangsulyozom ez a betegség csak Warheadnél betegség,,,a többinél sajnos "természetes"! -
Bundás22
őstag
válasz
barnam_ #23352 üzenetére
persze, csak annyit akartam mondani h hülyeség aggódni ha 70-90 fokos a cucc
eddig senkinek se pukkant el emiatt, gyárilag ilyen, a gyártó nem hülye(ezt kéne felfognotok, nehogymár ti jobban tudjátok mit bír ki a chip)
nálam még egy vga se adta meg magát, és az emberek 95%-ánál se, ez se fog -
katt777
félisten
válasz
barnam_ #21903 üzenetére
Figyi, maximalista vagyok. Ha valami nem jó, számomra annak az értéke ZERO. Attól az ő közegükben még lehet értéke annak a korlátozott tudásnak, de engem, mint felhasználót, kizárólag a végeredmény érdekel. A többiért ők kapnak fizetést, többek között az én pénzemből, tehát elvárhatom, hogy ezért teljesítsenek is, ahogy a szobafestőtől sem tűröm el, hogy akár egy halovány kis foltocska is maradjon a munkája után a falon (mert ettől persze a szaktudása még megvan), csak a hiba elfogadhatatlan.
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #21863 üzenetére
Azért nem ilyen egyértelmű a 9600GT és a 3870 viszonya! Ezt csak a 3850-el való összehasonlításban jelenteném ki ilyen határozottan.
A 3870 ellenfele a 8800GT, ami viszont jobb nála, tehát a 8800GT-ről 3870-re csere visszalépés és sok oka lehet, de nem a kártyák teljesítménye. -
-
lacafaca
addikt
válasz
barnam_ #8222 üzenetére
van egy előlapi szabályozóm, ezzel tudom min és max között állítani a ventit. gondolom a min az kb 5v lehet, mert hangtalanul pörög ekkor a vent, ha föltekerem, akkor már a hangja is előjön. (nagyon háklis vagyok a hangokra, így nekem mindig hangtalanul kell hogy járjon minden. a leghangosabb a rendszerben a vinyó
)
-
Foxmulder89
senior tag
Hát szerintem csak órajel különbség lesz, legalábbis ennyit lehetett idáig megtudni
nomeg gddr4 memó lesz a nagyobbikon, de az is csak órajel különbség. Lesz a kisebbikből 256megás is, ami kisebb felbontásokba még jó (mondjuk úgy 1280*1024 // 1440*900-ig), az árát tekintve simán best buy lehet -
Bagira01
veterán
Ha a hd2950xt 57-60k akkor az nagyon király. Én mindenesetre megvárom majd a teszteket, mert lehet hogy nem is kell xt hanem elég lesz egy megtuningolt 512-es pro is, mert a ddr4 számomra nem jelent semmit
Foxmulder89:Sztem ha rámegy az accelero s1 akkor az bőven elég neki. 900Mhz-s gpu az már hypertkirály lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest