- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
gergo19 #17939 üzenetére
RV770 has GDDR5 support, but whether ATI will actually use it remains to be seen. GDDR4 with most of the high-end cards is a highly likely scenario. The frequencies suggested here are actually lower than what good GDDR4 chips are capable of.
azt írja h a gddr5 órajelei alacsonyabbak mint a jobb gddr4-ké, szal tévedtél
2X1100mhz -
katt777
félisten
válasz
gergo19 #16172 üzenetére
Lejárt az időkorlát.
Szóval: Komoly kiskerek, net-áruházak is, játszanak különböző trükkökkel: pl. van kari olcsón, csak utald a pénzt, aztán, amikor feladtad, közlik, hogy mégsincs, de pár héten belül megjön (közben használják a pénzed), vagy megrendeled x összegért, de már y összeggel drágábban szállítják, és a többi.
Elrond meg hozza annyiért, amennyiért a rendelésedkor van a listában, akkor is, ha a szállítás valamiért csúszik, és/vagy közben drágul a cucc. Ő biztosan nem fog csúsztatni, mert a saját pénze áll benne. Én ezt tapasztaltam, ezért ajánlom őt. -
katt777
félisten
válasz
gergo19 #16153 üzenetére
Neked is: Elrond VGA bazárja. Nem kamu, de rendelj tőle, és majd eldöntheted, ha megkaptad a karit. Ott is fikázta őt pár nagyokos a topicban, akik 65-75k-ért vették valahol a 3870-üket (nehogy már másnak jobb legyen, akinek több esze van), aztán nagyon elkussoltak, amikor mindenki megkapta rendes (értsd: nem extra profitos) áron 45k körül, csak mert van, aki nem 1-2 vevőn akarja gyorsan megszedni magát. Olcsóbb volt, mint amennyivel lassabb a kari egy 8800GT-nél, tehát tutira megérte.
-
Kislányka
csendes tag
-
Anthony28
őstag
válasz
gergo19 #15768 üzenetére
Köszi!
Nekem mindegy hogy NV vagy Ati, a lényeg hogy jól menjen.Ár/tudás/értékálloság szempontból pedig ez volt a legjobb választás, aztán majd meglátjuk.A 3 általam felállított szempont alapján veri az ultrát, pedig 95-96k-ért meg tudam volna szerezni.Mindenképp lesz összehasonlítási alapom mert az NV egyik csúcs kártyáját nyúztam több mint fél évig az MSI 8800GTX OC-t.Nem vagyok egyenlőre nagy spíler Ati témában...
a CD-n levő drájvert pattintottam fel de everest szerint ez a 8.1.
De hogy lehet ha ma adták ki hogy Atiék már cd-n ezt adják a X2-höz?
-
gombcomp
senior tag
válasz
gergo19 #14981 üzenetére
Az Expertnél minden gyártóé ugyanazon az áron szerepel,mint tudjuk
a gyártók között azért néhány % difi azért szokott lenni!Asus PCIe EAH3870X2/HTDI/1GB
MSI PCIe RX3870X2-T2D1G-OC
SAPPHIRE PCIe HD3870X2 1GB GDDR3 FULLEzek mind ugyanazon az áron lesznek???? ( 89 950 Netto azaz 107 940 Brutto)
érdekes felfogás,de ez még változhat.Máshol mégcsak nem is szerepel a listákon.(kivétel RAMIRIS)
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
gergo19 #13725 üzenetére
Nyilván azt, ami akkor jön ki legalább, amikor a kártya már kint van hivatalosan is, s olyan driverrel tesztelnek, ami hivatalosan is támogatja a kártyát. Szóval olyan, ami legkorábban 28-án jön, vagy valamelyik nvesebb oldalon, ha korábban, de ők meg nem mernek korábban kiadni tesztet, mint a hivatalos megjelenés, vélhetően nem teljesen véletlenül.
Persze lehet ő mást tart, de szerintem ez egy elfogadható definíció lenne hivatalos tesztre.
-
FefeeX
veterán
válasz
gergo19 #13080 üzenetére
gergo19: Pont ezaz, nem akarok senkit konzolra téríteni, énsem azt veszem, csak azt mondom, hogy annak a képe sokkal szebb. Erre megvannak az ésszerű okok is, viszont a konzolnak hátránya is sok van, mint például írtad. De attól tény hogy játékra szebb.
DeSanto: ezek szerint LCD tévéd van. Amennyiben FullHD, akkor már érékelhetó a különbség a felbontások közt, de nálam a 94cm-s plazmán, aminek csak HDReady a képe, ott nem. Viszont szerintem mégis, még ennél is fennáll amit mondtam. Persze van olyan aminél nem - pölö WoW ahol kigúvad a szemed mikor olvasol
Megint csak kinek mire van szüksége...
Persze megint más az árkategória, mert egy 94cm tévé 220ezer felett van, a 22" monitor meg 70ezer. VGA 3850 34ezer, VGA 8800GTS 70ezer. Szal még mindig a nagyobb élmény jóval drágább...
-
keIdor
titán
válasz
gergo19 #13065 üzenetére
Hehe én is pont ilyen vagyok!
Lélektani határok nálam is megvannak.
VGA: max: 90k, extrém esetben 100k
CPU: max 70k, extrém esetben 80k
RAM: max 50k, extrém esetben 60k
Alaplap: max 45k extrém esetben 55k
többi annyira nem érdekel
(extrém esetben=nagyon vágyom rá, de még drága és úgyse bírom ki hogy ne vegyem meg)
Én 20 éves vagyok, gyerek és család remélem még egy 10 évig nem figyel be, így én is ráérek...
Egyébként a gép mellett engem még az autók kötnek le nagyon.
-
DeSanto
őstag
válasz
gergo19 #13066 üzenetére
Én csak egyet mondtam el a jónéhány közül....
A többivel egyetértek.
Mikor bejött (2006 nov) a 8800GTX én is vettem egyet.170k volt.
Egy hónapig volt meg mivel másra kellett a pénz és át is alakult az értékrendem.
Azóta már nem költenék még 50ezret sem VGA-ra és megmondom őszintén ezzel a HD3850-el is a legtöbb játék fullon megy.
Igaz nem 80fps-el csak 60-al.
De a többi pénzt költhetem a gyerekre vagy az asszonyra -
DeSanto
őstag
válasz
gergo19 #13061 üzenetére
Én COD4-el játszok.
Eddig Geforce8600GE kártyám volt és a gránát robbanásakor nem láttam azt a hűsávot amit a gránát robbanásakor kiad vagy a tűzeknél.
Most a HD3850-el látszik és csak most vettem észre hogy ilyen is van.
Közel 3 hónap játék után egy másik kártyával vettem észre új effektet. -
Picco
addikt
válasz
gergo19 #12534 üzenetére
hat figy 1680*1050...sok pixel de nekem nem hianyzik a AA meg az AF...nincs ra szuksegem, az elmosott kep helyett inkabb az eleset preferalom.
masik:6000+x2 szintu gep azert annyira nem rossz..tudd meg ez a procko eredetileg 6000+nak lett gyartva, aztan hiabzott a cache memoja es leszeleteltek a felet de jo lappal ki lehet hajtani amit meg is tettemsajna en sem vagyok halszemu: tehat uj jatekokkal nomeg crysissal tudom hogy nem fogok 1680-ba jaccani meg josokaig
mod: mennyire szamit hogy a 2900pro 256 vagy 512 bites?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest