- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HMD Skyline - jó szerelés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Drizzt #16096 üzenetére
Sokkal olcsóbb már nem lesz szerintem. A GT "kinyírta" a régi GTS-t, pár hét alatt a felére esett az ára, de szerintem 35k-nál egy időre be fog állni a használt ára. Mindesetre az X2 ára 100%, hogy jóval többet fog esni, mint a GTS-edé, úgyhogy érdemes várnod szerintem.
-
lsc
nagyúr
válasz
Drizzt #13614 üzenetére
Nem engem kell szidni , meg nekem megmagyarázni , találtam egy tesztet , belinkletem , ennyi .Tudom , hogy nem hivatalos /már jó lenne egy /, nem tudom , mennyire valós , viszont ez van .Én is várom a hivatalosat , csak azt még nem találom . Akkor most már leírom a véleményem , amennyiben csak ennyire lesz képes , akkor semmi értelme , mondom ezt úgy , hogy tíz éve csak ATI kártyáim voltak .Remélem azért ettől jobb lesz .
-
leviske
veterán
válasz
Drizzt #12700 üzenetére
Azt hittem, hogy 2009-ig csak R6x0 lesz és nem jönnek be a R7x0 magok....
Na ha az 50%-ot tartja az ati, akkor megközelítőleg a RV770 a R680 szintjén lesz...
(#12704) Drizzt : a hoc nyár végét és őszt írt. Szerintem ez a valószínű, ATi talán nem olyan hülye, mint a GeForce (88GS/GT/GTS-re ráengedik a 9-es szériát és a semmiért)
-
Pipó
őstag
-
TTomax
félisten
válasz
Drizzt #11663 üzenetére
azért ez komoly alternativa annak akinek nincs 2DB tekjes értékü PCIE csatolo a lapján,nameg most ahogy nézem akkor ez rendesen lenyomogatja a G80as GTX-et...és hát akkor ár/érték elég jo,nameg itt akkor nem kell szöszölni azzal hogy van-e a játéknak CF támogatása... stb stb stb
-
FireGL
aktív tag
"Mutass egy helyet, ahol van készleten! Szerintem nem tudsz...
És megnyugtatlak, hogy eleinte így lesz az új Atikkal is,"Szerző: Renwick | Dátum: 2007-10-11 16:47 | Forrás: DigiTimes
A rivális AMD szintén a TSMC-nél gyártatja (csak az 55 nanométeres gyártósorokon) új üdvöskéjét, az RV670-et, melyből korábbi, nem hivatalos információk szerint másfél millió állhat készen a november közepén tervezett rajtra.
-
Foxmulder89
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest