- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
ket kerdes..
1. itt a forumon kinek ment a legtovabb tuningban az x2-je?
2. van-e itt olyan person, aki megcsinalta az x2-n a vmodokat?thx!
-
westlake
félisten
gondoltam eleg egyertelmu, hogy veletlenul rosszul irtam (gtx-em van otthon, ezert rontottam el).. eleg vicces, hogy egy egyszeru atlagszamitasra rakerdeztek
en azt hittem, hogy egy osszehasonlitasnal ez az elso muvelet, amit ket termek eredmenyeivel elvegeznek
ha meg igy sem lenne tiszta:
minden ati es nvidia erteket osszeadtam (kulon-kulon, nem egyutt), majd eloszottam 9-el.. (3dmark-nal beleszamoltam ezeket az eredmenyeket is, es nem 9-el, hanem 10-el oszottam a kapott eredmenyt)
mod: termeszetesen ha hibasan szamoltam, vagy szar a szamologepem, akkor bocsanat
mod2: PPSH-nak egy pottyos labda jar a megoldasert -
westlake
félisten
válasz
Oliverda #13403 üzenetére
en kerek elnezest, hogy nem esek hasra attol, hogy ez az uj ati kartya mindosszesen 12.6%-nyi tobbletet tud felmutatni a 8800 gtx-el szemben.. es sorry, hogy a 3dmark-ot nem szamoltam bele (ugy is csak 14.9% lenne), de en nem jattszom ezzel a programmal
persze, most lehet jonni azzal, hogy kiragadtam a nagy dolgok kozul egy aprosagot
-
westlake
félisten
szerintem itt mindenki inkabb annak orul, hogy megint az ati hozta ki a leggyorsabb videokartyat.. ez teny, lehet is orulni, de ket dologra felhivnam a nagykozonseg figyelmet (akiknek nem esett volna le egybol)
1. dual mag single mag ellen
2. miota is van kint a piacon a gf8800 gtx/ultra szeria?eltelik par hat, es az nvidia meg leveszi a polcrol a poros 8950gx2-t, vagy siman kirantja a kalapbol a gf9-et.. (bar erre nem kenyszeriti ra semmi)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest