- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
james007007
csendes tag
És milyen ez a passziv hutésu nem melegszik nagyon ?
-
james007007
csendes tag
Valakinek van tapasztalata hogy melyik 4670 a legcsendesebb
Mert mint irtam lehetőségem nyílna rá hogy a repülőgép hajtóműves gigabyte kártyám lecseréljem de mire ?
A sapphire kártyákról két féle véleményt is irna valakinek hangos valakinek nem bár ugy látom a ddr4 es kártyákon más a hűtés lehet hogy azért
Kérlek segítsetek mert lassan elmegy a hallásom
Már az is jó lenne ha tudná szabályozni a ventilátort és 2D ben nem kellene hallgatnom ezt a nagy zajt mert játéknál nem zavarna de így ... -
james007007
csendes tag
Én meg azt hittem majd 2D ben mig netezek halk lesz meg vissza is veszi a teljesitményt
A hangja ugyan olyan játék latt is és netezés alatt is .. már csak azt volna jo tudni hogy a ventit miert nem tudom szabályozni Catalystben pedig ott van a csuszka .
És már abban se vagyok biztos hogy 2D ben vissza veszi a teljesitményt mert a Gamer HUD ba is hiába allitgatok semmi hatásal nincs rá
-
james007007
csendes tag
Amúgy még van egy pár nap lehetőségem ha nem vagyok megelégedve a kártyával akkor cserélhetem szerintetek érdemes berendelnem másik 4670 van amelyik halkabb ??
vagy számottevő különbség úgy sincs köztük
-
james007007
csendes tag
Ma végre meglett a gigabyte 4670 es kártyám és tényleg hangos
Az első dolgom az volt hogy felrakjam a gamer hud nevu progit mert gondoltam majd csak sima netezes közben visszaveszi a dolgokat és csendesebb lesz
A kérdésem már csak annyi hogy mit is és hogy kell allitanom ezen a progin hogy jo legyen és elérjem a hőn áhítót csendet
ui nekem a Gamer Hud Lite verzio van csak mert neten találtam egy két képet a progirol es ott valami extrem felirat volt ... van ennek tobb verzioja is ?
-
james007007
csendes tag
Szaisztok
Ma gyorsan kellet dontenem két 4670 kártya között
Sapphire és Gigabyte
Én a Gigabytot válsztottam mondjátok hogy jol tettem ,de csak azért mert ugy látam több kimenet van rajta és remélem csendes is lesz ..... na meg gigabyte alaplapba menne szoval csak jobban elvannak egymásal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest