- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szvsz ha átmeneti kártya, akkor az 4670 azért nem jó, mert 1600px felbontáshoz majdnem biztos, hogy gyenge, főleg MW2-höz. A 4770-nek az IDLE fogyasztása nem az igazi. Inkább a helyedben néznék egy jól tuningolható használt 4830-at, 18 körül már kapható lehet egy alapváltozat, kicsit komolyabb hűtéssel 20 körül. A 4770 drágább, a 4670 meg olcsóbb ugyan, de jóval gyengébb is. 4770 megérné akkor még ha csak annyival drágább a 4830-tól mint a 4830 a 4670-től. Így tehát azt mondom, hogy inkább egy jól húzható, olcsó 4830, vagy egy valamivel drágább, de nem túl drága 4770 még átmenetileg is jobb választás lenne.
-
törölt tag
4650-et vennék, akinek van eladó jelentkezzen priviben!
-
törölt tag
válasz
TomBoy1986 #7074 üzenetére
Én szintén az X1950Pro-val szívtam annak idején. Közel 50ezer ft-ot fizettem ki az Asus-ért, beszart, visszavittem. Megjavították a kártyát, ami 3 hónapig tartott kereken. Én akkor még nem tudtam arról, hogy kell-e csereterméket biztosítani, meg semmi, madár voltam. A bolt fel sem ajánlotta a lehetőséget. Úgy kellett a haverjaimtól kölcsönkéregetni videókártyákat, hogy egyátalán be tudjam kapcsolni a gépet
-
törölt tag
Nekem a 2 magos csodával alapórajelen is megy ultra high-ben 1280-ban 2xAA, de nagyritkán leesik 30 alá a minimum FPS, de ha nem méred, nem veszed észre. Biztonságosabban érzi magát egy egészséges tuninggal, kicsit kell csak rántani rajta, akkor viszont már nem is mérheted
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #6831 üzenetére
Minek szóljak hozzá olyan témához amit már legalább négyen beszélgetnek, jöjjek ide okoskodni én is, és bólogatni a többi ember mellé?
Én tudom, hogy neked igazad van, nem azért írtam, hogy meggyőzzelek az ellenkezőjéről. De ennyit forrongani ezen... Minek átesni a ló túloldalára? Úgy teszel mintha úgy jött volna ide, és azt írta volna, hogy "adjatok tanácsot, hogyan basszak ki a köcsög boltossal, mert szemét módon kajakra elcsesztem a videókártyámat, és most rajta akarom leverni a saját hülyeségemet". Inkább az van, hogy egy tizenéves kölöknek valószínű fogalma sem volt róla, hogy mivel járhat ez az egész procedúra. De most ezért itt ostorozni napokig... -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #6826 üzenetére
Most mit lovagolsz már ezen 3 napja, úgy csinálsz mintha embert ölt volna... Egyszer leoltod, kész elég annyi! Nem élheted ki a világfájdalmadat egyfolytában egy manuson, a magyar helyzetről nem ő tehet egy személyben. Nem ő hozta a kereskedelemről szóló törvényeket. Azokat is kéne szidni. Különben sem ez a topik témája...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #6743 üzenetére
A kártya makulátlan, én 4 hónapig voltam elégedett tulaja ennek, de a bruttó 21k feletti ár sok érte kicsit, nincsen valami olcsóbb megoldás? Annyiért már lehet venni 4830-akat is, mondjuk az is igaz, hogy számodra nem lényeges a teljesítmény...
-
törölt tag
A Rivatuner figyelmeztet rá, ha nem volt még próbálva az aktuális driverrel. De valószínűleg nem az mert a 2.24-es Riva már február végén kint volt, a 9.5 meg májusi. Kénytelen leszel pedig feltenni a CCC-t és kipróbálni azzal, ha Rivával kifagy. Vagy tegyél vissza egy régebbi driver-t. XP-t használsz?
-
törölt tag
Én is egyébként elégedett vagyok vele, csak ez most kevés pénzért jó lehetőség, illetve játszok már újabb játékokkal is, amikhez sajnos a 4670 nem elég. Egyébként nem voltam én sem kajakra rajta a cserén, elvoltam a kis kompromisszumjaimmal még, csak most hirtelen jött, ki kell használnom
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy én is lecserélem a 4670-et, kis ráfizetéssel hozzájutok egy 4830-hoz. Elvileg már lezsíroztam az üzletet, most már csak le kell bonyolódnia rendesen, remélem minden jól megy majd
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6496 üzenetére
DX10.1-et nem rakhattad fel, mert az már alapból a windows része. Maximum a winupdate-ről frissülhet, szerintem te a legutolsó dx9.0-át tetted fel kézzel, ami a 3dmark06 esetében fontosabb lévén dx9-es a tesztprogram. Ezért aztán végképp nem befolyásolja a dx10 megléte/nemléte a futását.
Én is picit többet kapok w7-el alapon, jól sikerültem az ATI driverek hozzá -
törölt tag
válasz
tzsolesz #6494 üzenetére
Különben nem mindig így van ám, én most az utóbbi időben voltam 2 számítógépnél is, kint háznál, ATI kártyások voltak. Mindkettőre elfelejtettem feltenni a Framework-ot a CCC előtt, annyi volt hogy nem indult a CCC és megkért a program hogy legyek kedves installálni, tenyér a homlokon
install, és indult a CCC a következő restart után. Lehet ám hogy függ a windows verzió frissességétől is, lehet valami régi SP2-je van még, vagy valami nlite-os cucc, amiből kimaradt ez-az, vagy éppen be lett téve, moddolva, stb...
Kicsit rosszabbul jártam, pár hónapja újraraktam az XP-t, nézem a lemezt, 2008 nov. 11.-ig minden frissítés, int. SP3, WMP11 regisztrálva, stb, oké gondoltam ez jó lesz, majd leszedem update-ről a többi cuccot hozzá, aha. Rádugjuk apám mp4 lejátszóját, felismerte hogy lejátszó, de sehogyan nem tudtunk rá se másolni rá, se róla le, semmit. Lemezről driver felrak, semmi. Driver letölt legújabb, semmi. 2 órát kínlódtam vele, annyit tudtam elérni hogy az eszközkezelőben a típus-száma megjelent!Meguntam, új Win XP SP3 beszerez, 2009 febr 11.i-g felcuccolva, na ez jó lesz. Felteszem, bedugom a lejátszót, egyből felismeri, kiírja kis buborékban a típusszámát, még a képének a sziluettjét is megjeleníti a sajátgépben, sajátgépben oda kerül a walkman logó is, megnyitja egyből, másolok kifele befele boldogan. Szóval vannak érdekes dolgok.
-
törölt tag
Tedd fel a gépedre a Microsoft Net Framework 2.0-át ez kell a CCC működéséhez.
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6454 üzenetére
Hol laksz hogy ilyen nehezen szerzel jó hűtést, és miért 2.4k a posta? Én múltkor 600ft-ból adtam fel valakinek egy AC Freezer64 Prot.
Igen, kevesebb az összpontod, a relatíve alacsony órajel miatt, azért nem emelkedik az SM" és az SM3, a procipontod az teljesen oké az órajelhez és a magok számához képest.
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6452 üzenetére
A 3DMark06 toplistán, azt hittem oda gyúrsz, hogy minél jobb eredményt érj el: [link]
Csak azért mondtam, hogy soványka, mert a kétmagos egyszerűbb Intel-ek is legyűrnek, hiába a 4. mag és a +25%.
Természetesen azokkal a hűtőkkel egyértelműen gáz a feszemelés, erre valóban nem gondoltam. Nem is sejtettem, hogy vannak még emberek akik gyárival hűtenek, annyira elszoktam már a gyári hűtésektől. Szerintem egy ilyen komoly proci mellé neked is érdemes lenne beruháznod egy komolyabb hűtésre... Az Alpine64 még ha PWM-es is lenne akkor se hinném, hogy elég lenne arra hogy elvezesse 4 mag hőtermelését, feszemeleéssel.
A RAM órajel az nem téma, ADM platformon annak a tuningja nem sokat hoz, itt a processzor lenne a mérvadó. -
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6441 üzenetére
Szerintem meg kéne kérdezni, hogy a lista szerkesztője minek minősítené, mert ha beírja a 810-es Phenom alapórajelét, akkor valószínű az egy 810-es Phenom alapórajeles eredménye(-ének felel meg) lesz. Most egyszerűen mondva "ami az, az az"! Ami meg pl majdnem az, az nem az.
-
törölt tag
válasz
kisza25 #6432 üzenetére
Érdemes lenne a toplistára nevezned, mert 3 magos Phenom-mal még nincsen rajta szereplő, sőt egyáltalán K10 procival sincsenek, egyből második is lennél, ha megfelelő az eredmény
[link]
vviktor1 majd megnézem neked én, W7 alá is regisztrálni fogom majd a 3dmark-ot és tesztelek vele még sokat, ha eljutok oda egyszer, illetve leülök mark-olni.
-
törölt tag
Hát igen, most eléd kerültem, úgyhogy melegítheted a újra a rendszert, hogy összegyűjtsd azt a pár pontocskát, hajrá hajrá!
Én sem voltam barátja a Vistának, de a DX10.1 miatt kénytelen voltam megalkudni! Szerintem, nyugodtan próbáld ki ezt, én nagyon jónak találom! Egy kollégám is két hónapja használja már, ő és egy másik barátom unszolására tettem fel, és meg kell hogy mondjam, nagyon jó döntés volt! Nem bánnád meg te sem!
-
törölt tag
Hát most pár perce komolyat fordultak a dolgok, megdöntöttem az XP-s alap eredményemet is
Nézd: [link] (most nézem 3-dik lettem az alap listában ezzel
) Szerintem a 9.5-ös 64bites driver nagyon jól sikerülhetett, a CPU pontszámom még mindig sovány, de az SM pontok nagyon rendben vannak. Meg úgy egyátalán ez az egész oprendszer, tegnap tettem fel, és hatalmas ugrás ez XP és Vista használat után. Nagyon gyors.
-
-
törölt tag
Igen, írták a leírásban is, de arról nem szól a fáma, hogy integrálttal menne-e... Szerintem csak-csak menne, mert mikor betettem a 4670-et elsőre elfelejtettem bios-ban letiltani a HD3200-at, ott voltak az eszközkezelőben egymás mellett, a GPU-Z is látta mindkettőt, menüben választhattam hogy melyikről szeretnék adatot kapni éppen
-
törölt tag
Én is most készülök egy kis 4670 bios katt777 leírása alapján eladás előtt, az IDLE feszeken kívánnék csökkenteni, illetve a LOAD feszeken kicsit emelni, hogy tovább bírja a strapát kicsivel (ha meg tudom egyáltalán csinálni ezt). Valamint azt szeretném elérni hogy a venti kicsit hamarabb pörögjön fel terhelés közben, mert nagyon halk, hadd menjen kicsit gyorsabban... Csak fosok, hogy ha elszáll a cucc, akkor nem tudom visszahozni a HD3200-al
-
törölt tag
Hát azért ennyire nem sarkos a helyzet, láttam topikokban, hogy ittt a PH-n srácok méregettek konfigokkal fogyasztást, és IDLE-ban 4770 vs. 4830 ütközetben eddig a max különbség is kb 20W volt, de sose fölötte. LOAD-ban meg pont ennyivel húz el a 4830. A 4850 ugye meg még többel. Szóval ha nem vagy profi tweaker akkor jobb nem játszani a tűzzel, ráadásul a 4770 olcsóbb is, illetve ki hogy tudja beszerezni a kártyákat. Az egész attól függ honnan nézzük
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #6309 üzenetére
Teljesen érthető okokat hoztál fel a 4850-re, ha jó BIOS-modder vagy. Biztosan sokkal kevesebbet megy a géped load-ban (ahogy az enyém is), az IDLE fogyasztáson jóval többet lehet spórolni az sokszoros üzemideje miatt. Pont ugyanez nem tetszik nekem sem a 4770-ben, de kénytelen leszek megalkudni! ATI topikokban meg úgyis találkozunk majd mindig!
-
törölt tag
válasz
vviktor1 #6215 üzenetére
Most egy pár napja mentek le megint ennyire az árak, múlt héten mikor kijött a 4770 31-ért akkor még jobb vétel volt ennyi pénzekért a 4670 is, bár várható volt, hogy leesik nagyon a 4770 ára napokon belül, aztán ezzel értékteleníti az alatta levő kategóriákat. Ebben a kategóriában a 4770 a legjobb vétel most (még a kis hibái ellenére is, pl GDDR5 órajelkapuzás), annak az ára irányítja a piacot. Szerencsére nekem már van fasza vevőm a 4670-re, aki még a jövő fizetéskor is ad érte egy 20-ast, egy 2400XT-ről vált a gyerekének
-
törölt tag
Asszem csak én vagyok szerencsétlenebb amik a hőmérsékletet illeti: [link]
Bedig az én házam aztán szellőzik rendesen -
törölt tag
válasz
birozoli7800 #6192 üzenetére
Csapj oda a GPU-nak a CCC-vel, 800-ig engedi el a csúszkát maximum, azt az órajelet az összes RV730 bírja, aztán jöhet az eredmény úgy is!
A memóriát azt már finomabban húzgáld túl, ha ahhoz is kedvet kapnál!
-
törölt tag
Hát jól van
Úgy döntöttem, hogy én is várok még júniusig a cserével, addig kijön a 9.5 Catalyst is, illetve májusba inkább veszek még légkavaró eszközöket, lehet hogy megpróbálom beszerezni az új AC házhűtők valamelyikét, mert azok tudnak PST-t is, vagy veszek két új Noctuát, egyet előre egyet hátra fix fordulaton, még nem tudom. Addig meg még végignyomom a 4670-el a FC2-őt, aztán elpattintom egy valakinek egy 20-asért
Persze nem a ph-n mert itt valószínűleg nem adnának érte annyit.
-
törölt tag
Na mi a helyzet, a régiek közül mindenki váltott 4770-re?
Gyiku, úgy tűnik te csináltad jól, hogy vártál!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sirdond #6024 üzenetére
Hát azért az szomorú lenne ha 90% procihasználat lenne a 4.1-es dekódolással is, nem sok értelme lenne úgy a hardveres gyorsításnak akkor az ATI részéről, talán ennyire csak nem szélsőséges a helyzet!
Egyébként pedig elfogadom a véleményeteket, mert Ti jobban értetek ehhez. Én nem HD-zek, csak kíváncsi voltam. Viszont úgy látom, hogy ha az ember a szélsőségesebb helyzetekre is fel kíván készülni, akkor a véleményetek alapján jobban jár egy olyan kártyával, ami valóban tudja a level 5.1-et... Ez minden amit leszűrtem a beszélgetésből
-
törölt tag
Gugliztam én is, és annyit már sikerült kihámoznom, hogy létezik level 4.1 meg level 5.1 de ezek az MKV formátummal kapcsolatosak, fórumokon ilyesmiről hadoválnak
-
törölt tag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Végül is nem írtál annyira rossz helyre mert szívesen segítünk, de egy fokkal alkalmasabb hely erre ez a topik, a legkeményebb szakértők ide járnak: Milyen videókártyát?
Ettől független az én válaszom az, ha egyáltalán nem játszik, elég lehet neki egy belépőszintű HD4000-es is, például egy ilyen, ez passzív hűtéses is éppen, és van rajta egy rakás kimenet: AMD: új belépőszintű Radeonok HTPC-kbe.
-
törölt tag
válasz
Arpee78 #5941 üzenetére
Sapphire HD4670 GDDR4 vagy HIS HD4670 a szomszédos PCI-t be fogják takarni, és jól közel lesznek a TV kártyához is de a léghűtéses változatokból a két leghalkabb tutira ezek.
-
törölt tag
Én biztos vagyok benne, hogy szükségtelen. Amennyiben 3D gyorsításra kerül sor egy alkalmazás során, a driver rögtön megemeli az órajelet.
Feltételezésem szerint (a technikai részhez nem értek, csak józan paraszti ésszel gondolom el) egy mai átlagos számítógépen kb 3 féle módon lehet 3D grafikát számolni, illetve renderelni, az első mód lesz a CPU de ebben az esetben nem a VGA számol így az órajele nem is számíthat. Aztán maradnak még a DirectX és az OpenGL API-k (persze lehetnek még egyéb API-k is, de azokat gondolom speckó rendszereken futtatnak csak).
Ott van pl a Vista Aero, az DirectX9-en fut, a képen is jól látszik, hogy csupán egy 3D ablakváltogatás alatt is felkapcsol az órajel, először 300/500-ra, utána pedig a beállított órajelre: [link]
Egyébként meg gondolom BIOS-moddal át lehet állítani, illetve ha rivatuner-el nyúlsz az órajelhez, akkor letiltódik az órajelkapuzás. Persze, ha az utóbbi még azóta nem lett javítva... -
törölt tag
válasz
#59070464 #5911 üzenetére
Nálam sincs túlzott zaj, Hyper 212 12cm ventije 5V-on (kb 1000RPM), akkor van egy AC PWM-es @ 800 RPM, Corsair táp (Seasonic belsővel, ADDA venti, úgyhogy erről ennyit
), vinyók gumikon lógnak meg szivacson hevernek... Ha a hangerő érdekel valóban elsősorban, akkor döntetlent kapott a GDDR4 és az Ultimate!
-
törölt tag
válasz
#59070464 #5909 üzenetére
Felesleges a passzívval bajlódni, ezt akármilyen házba beteheted, a passzívnál pedig gondoskodni kell a megfelelő levegő-elvezetésről. A hangját egyiknek se hallanád, így se úgy se.
Még 100%-ra tekerve is alig hangosodik! A plusz ventillátorok amik a passzív kártyát szellőztetnék, állítom nagyobb hangerővel lennének mint ez...
-
törölt tag
Nekem valahogy úgy tűnik jobban melegszik a GDDR4-es Sapphire kártyám, mint másoké... Sajna nekem felmegy 70 fokig is (na nem mintha nagyon zavarna, csak fura), pasztacsere után is megteszi. Lehet a szenzor van elbaltázva, mert nem tűnik ilyen forrónak érintésre sem. Vagy lehet a Raidmax házam nincs rendben, bár a szellőzése elvileg jó kell hogy legyen... Na mindegy. Ma újrapasztázom, CM pasztát kap a mostani elektronikai bolti helyett, meg átrámolom a cuccost az új Ammo házamba, és megnézem, hogy hozza-e úgy azokat a hőfokokat amikről Ti is beszámoltok!
-
törölt tag
válasz
#59070464 #5901 üzenetére
Szabályozhatod magad is, %-osan adhatod meg a fordulatot, illetve hagyhatod auto-n is, olyankor magának szabályozza. Nem valószínű hogy van ettől halkabb 4670 a piacon (valószínűleg a hűtését az AC tervezte, vagy a Sapphire lemásolta) a ventisek között, kivétel ez alól a HIS IceQ mert az ugyanolyan halk lehet kb.
nesa van aki azt mondja pár százalékkal gyorsabb, van aki azt lassabb, de valójában ez annyira hibatűrésen belüli, hogy az én véleményem meg az, hogy ezek ugyanolyan gyorsak kb ha nagyon megnézzük a teszteket. A %-okat valójában 1 FPS-ekre tudjuk átváltani, ami gyakorlatilag semmi. A GDDR4-es Sapphire kártya vonzereje meg inkább egyértelműen a hűtés!
-
törölt tag
Mostanában újra GRID-ezgetek meg COD4-ezek, úgyhogy most nincs dolgoztatva a 10
Ha újra kedvet kapok majd akkor meggyűröm a 9.3-al is, de lehet mostmár kivárom a 9.4-et.
Ebből is látszik a segítő szándékod, hogy boldogan leírod akár többször is ugyanazt, de nem baj, jól van ez így
Én sajna lustább vagyok, sokszor azért nem válaszolok, mert azt várom hogy más tegye meg, ami nem mindig jó tulajdonság
-
törölt tag
válasz
Sebaj Fóbiás #5799 üzenetére
Miért olyan nagy gond a tápcsati neked? Nincsen megfelelő PCI-E csati a tápodon, vagy az átalakításhoz nincs elég szabad molex-ed?
Aggregátor aki tavaly vásárolt hardvert, az nagyon jól járt! Nekem a tápom is egy jó 5-össel fáj többe újan mint tavaj, a procim 1-3k-val, a ramjaim is tartják az árukat...
-
törölt tag
Jó, persze, az se mindegy ki mit vár tőle
Én már beérem egy akkora tuninggal, mint a mostani 4670-em esetében!
Igazából nem én gondolom, hogy gyorsabb lesz a 4830-nál, a guru3d teszt alapján is, illetve a magyar oldalakon felröppenő hírekből és hozzászólásokból is. Csóró 4670 meg mindenhol hátul kullog a teszten -
törölt tag
Szerintem az ATI is jól tudja, hogy meg tudták volna csinálni 256bit-re, nyilván nem véletlen csinálták mégis 128-asra. Az előzetes hírek alapján a 4830 elé, és a 4850 mögé kerül teljesítményben, ezért aztán ha még beleverik a 256bit-et is, úgy valószínű nyaldosná a 4850-eket, köbö 110W fogyasztással, és 30k körüli áron (?) csak mert ha igaz, hogy 99 dollár (az aktuális dollár kb 220-230FT) plusz még rájön hogy Magyarország én így szeretlek, úgy már kijöhet a 30 rongy induló ár... Asszem onnantól nem sűrűn vennék a 4850-et ami egy jó tizessel többe kerül, és 140W körül eszik, (csak nem csinál konkurenciát magának az ATI házon belül). Pláne azok akik 30ezres kategóriában nézelődnek/vásárolnak, ami erős középkat, ott nem ultramagas felbontásban sok AA-val tolják, ahol már tényleg többet veszíthet egy 4770... Egyébként meg valószínű nem csak annyiból állt az új GPU legyártása, hogy az 55nm-est letolták 40-re, a 4890 még azonos csikszélességen is kapott további optimalizációt, aminek köszönhetően még magasabb órajelet érhet el. Reméljük a 4770-ből sem hagyták ki ezt az okosságot, akkor pedig valószínű nem lesz antituning és lehet nem is fog annyit veszíteni magas felbontásban, erős szűrőkkel, ahogy gondoljuk
Egy szó mint száz, én már nagyon várom, hogy rendes áron legyen, a 4670 méltó utódja lesz nekem.
-
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #5432 üzenetére
Igaz, off-ba is mehetett volna
Ezenkívül az optimalizációról még annyit, hogy kicsit sem úgy érzem mondjuk egy GRID után, hogy ez egy autóverseny lenne. Csak vetődik az autóm, az ellenfeleké is, nem érzem azt hogy harap a grafika, élesek az akciók... Agyon van csillogattva szerintem ettől szaggat, nagyon zavaró a motion blur, és csak k...ródok faltól falig benne, na kész
Senkinek nem ajánlom! Azonnali uninstall!
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #5430 üzenetére
Ezt csináltam, köszi
Pár újraindítás, meg driver sweeper tisztítás megoldotta
Most raktam fel az Undercover-t, már annyi rosszat hallottam róla, hogy idáig vonakodtam, de beigazolódott amit írtak róla! Csúnya a grafika, sőt, randa! Az autók úgy néznek ki mint a ceruzarajzok, 40 FPS-nél is olyan az érzetem mintha szaggatna, ezenkívül unalmas is...
-
törölt tag
Hát úgy gondoltam ezen a szép napon hogy frissítem XP alatt a Catalyst-ot, csak hogy frissebb legyen, de a 9.3 és a 9.2 és a 8.12 is ezzel a képernyővel búcsúzik: [link] Aranyos, nem? Ti mit javasoltok, hogyan erőltessem fel a drivert?
-
törölt tag
válasz
Steelheart79 #5396 üzenetére
Az egy procimag miatt már nem fog javulni igazán. Bele kéne durrantani egy C2D E6x00-át
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #5223 üzenetére
XP-t és Vistát használok egymás mellett
Valóban igyekeznem kéne biztosra mennem, mert a gépemet apám is használja néha, ezért nem telepítgethetek sűrűn, nehogy ne találjon meg valamit ha ideül
Talán oda nem küldenek el, max ha nagyon illedelmes vagyok, akkor simán nem válaszolnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest