- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Gigabyte HD4670 1GB kártya várja új szerető gazdiját. Teljesen meg voltam elégedve vele, halk volt és hűs!
-
bokrosolajos
őstag
Tudom, hogy nem értek hozzá (másik helyen már megkaptam), de mivel nem jutok előbbre, a segítségeteket kérném! Ha volt már ilyen kérdés, elnézést!
4650 Win XP SP3, VGA monitor + HDMI TV alatt futott gond nélkül, amíg a legújabb Catalystot fel nem telepítettem. Onnan kezdve az a jelenség, hogy nem tudom kiválasztani a monitor natív felbontását a listából, ami 1440x900,ha a HDMI-n csatlakoztatva van a TV clone módban.
Ha lehúzom,akkor OK, ha utána csatlakoztatom OK, a következő bootig.Próbáltam sorrendet cserélni, és leszedtem a Catalystot és kettővel régebbit húztam fel, de HDMI után ugyanaz a probléma jelentkezik... EDID ki van kapcsolva
-
bokrosolajos
őstag
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nincs hang HDMI-n keresztül ?
[Innen] letöltöttem a két fájlt, ki is tudom jelölni XP-n az alapértelmezett audio eszközként az ATi HD Audio Rear out-ot, de nem szólal meg a tv-n
Pana plazmán a HDMI eszköznél a hangbementi forrásnál Automatikus/Analog/Digitális kiválasztás sem változtat a dolgonKöszi
(ja egyébként Gigabyte-os 4670 1GB DDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest