- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Egyébként nem tudom mitöl ennyi,mert amikor meglett a kártya akkor kb 1000ponttal kevesebbet kaptam, aztán a ramom kiugrott mert hibás lett, miután visszakaptam akkor már 8100 pontot kaptam aztán raktam bele még 2gb ramot azzal már 8200 lett és az uj ATI CCC-vel meg 8250. Lehet hogy a ram már akkor is hibás volt és azért csak 7100-7200 pontot kaptam.
-
fagy53
nagyúr
Nézd ezt át légyszíves! Nem hinném, hogy az OS-ek különbözősége miatt gyorsultak szemlátomást a játékok.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ugyanúgy van Ubuntu, és W7 (X64) is fent, de XP-ről nem fogok lemondani még egy jó ideig.
Jah meg a W7-es legújabb Catalystből hiányzik a képernyő átméretezése opció, konkrétan kihagyták ezzel az új felülettel. Az Ubuntu alatt sem elérhető (ott nem is volt soha), most az egyetlen rendszer, amin teli képet tudok lcdTV-n kapni, az az XP, többin olyan 1.5cm-es keret van. W7-en is ment eddig a korábbi driverekkel, de régi drivert ugyan fel nem rakok...
-
elfelejtette
veterán
Kolléga gyerekének a gépébe raktam Sapphire HD4650 512MB GDDR3-as (600/700MHz) karit egy X2 245-ös proci mellé. 3DMark05-ben alapon 13300 pontot, a procit alapfeszen 3.5GHz-re húzva 14000 pontot kapott.
Mondjuk alapon használják, úgy is elég 1024x768-ban max grafon az Assassin's Creed-hez. -
vikcsi
senior tag
Nálam pont mindig van egy bővítő, amit mindegyikbe bepróbálnék
Egyébknét az ac s1 -ről van valakinek tapasztalata? Mert olyat szeretnék, ami azért 50-60 fok körül tartja passzívon... légmozgás van a házban...
Kompromisszumok nélkül felmegy rá?
Ja igen, és ház oldala ráfér tőle simán? Mert ilyen hűtőt még élőben nem láttam -
mcs
veterán
Pedig milyen sokan dobálóznak azzal, hogy a mai játékoknak vga kell. Fenéket.
A procimmal jelentős különbségeket 4850 és 4670 között csak az NFS Carbon, és az UT3 főmenüjében láttam. Játék közben elenyésző, 10-20%.
A 4850et meg láttam haverom gépében is C2D E8500al, úgy meg khhm. -
elfelejtette
veterán
Jaja. Ezért nem is húzom a procit, csak a teszt erejéig nyomtam fel 3.5GHz-re, amúgy alapon, 2.9GHz-en, a gyári 1.35V-os alapfeszt is 1.2V-ra levéve használja kollégám fia. Így üresjáratban 800MHz-en megy a proci 0.85V feszen, rajta a TX3 pedig 500rpm-mel forog. A kari is leveszi az órajeleit 2D-ben 165/250MHz-re. És mivel Elite335-ös házban elöl-hátul 5V-ra átkötött 12cm-es venti van, ezért az egész cucc szépen halkan teszi a dolgát!
Üdv. -
Speed®
titán
Az a baj, hogy nem Sapphiret adtak cserébe..azzal nem lenne fogyasztásbeli gondod sem, nagyon szépen visszaveszi magát 2Dben. De valszeg az ASUS BIOSát is meg lehet faragni, ahogy az én XFXemét is az ATTvel.
Ami a procidat illeti, 2.8-3GHzre feltornászod, bőven jó mellé. Nem kell foglalkozni vele, hogy procilimitált helyzetben mit megy (főleg nem DM05..5 éves bench), az a lényeg, hogy ha van egy 1440x900as vagy 1680x1050es monitorod, akkor előbbivel nyugodtan használhatsz 4xAAt, és utóbbival is szépen elbír.
Tápra ha nem akarsz a szükségesnél többet költeni, FSP 400W, vagy Gigabyte SuperB 460. És Corsair CX400 vagy FSP Everest 400W, ha többet akarsz.
-
elfelejtette
veterán
Ja egyébként az említett AthlonII X2 245-ös prociban a jó, hogy alapfeszen (1.35V) megy 3.5GHz-et, az alapórajelet (2.9GHz) viszont viszi 1.12V mellett is. Csak sajna azt nem teszteltem ki, hogy a gyári hütövel mennyire melegszik alulfeszelve, mivel már egy CM HYPER TX3 csücsül a procin.
Üdv. -
-
Speed®
titán
Ha nem kellett ráfizetned, örülj neki, nem tudom miért gond ez..főleg ha normális garit is kaptál hozzá. Lett egy sokkal gyorsabb karid. Proci meg annyira nem kevés hozzá, főleg ha szűrőkkel használod majd.
Tápot viszont ahogy Cayman mondja, rég kellett volna újítani, nézz FSPt.d4nl
Választhatod, de valszeg véletlenül épp nem lesz nekik..így szokott lenni. -
tzsolesz
nagyúr
Mi a tápegységed pontos típusa?
(#7527) Zefír Nem gondolod, hogy komolyan 4670-el akarsz gamer beállításokkal játszani Crysis Warhead-et, ami ráadásul nálam mindig rosszabbul skálázódott mint a sima Crysis.
1280x1024-ben minimum 4850 kell alá, ha valóban semmiről nem szeretnél lemaradni. Én is közepes (a fele), és magas (a másik fele) beállításon játszok 1680x1050-ben. Így átlag 40-50fps-em van.
Nagyjából ez volt a szitu a 4670-emmel is, csak ott 1280x1024-ben alakult hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest