- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Bizony! Ez nem volt rossz tipp! Thx! Azért érdekes, hogy így is csak a gyári hűtő teljesítményét tudja hozni, ez a nagy borda 2 hőcsővel, + 8 cm ventis támogatással, egy kis gyári bordával és ventivel szemben. Igaz a ZM80D nem egy mai konstrukció, de legalább halkan teszi a dolgát! A gyári magas fordulatú hűtéssel ellentétben.
JJános: Ha van rá lehetőség próbáld ki a monitort egy másik gépen, vagy egy másik VGA -val, így kizárásos alapon kiderül melyik a ludas.
-
J97
tag
A táp 12cm -es ventije kihúzza a levegőt a gépből, + a CPU venti mögött is van szellőző rács, és a VGA is 2 slotos, 2. slot takarólemezénél szintén szellőzőrácsos. Ha nem gond, akkor így hagyom, viszont ha hátrányt jelent, akkor nézek rá valami ventit. Ahogy észrevettem a gyári aktív hűtéséhez képest, mind idleben mind terhelve egy ~ +10 fokot jelent a passzív borda.
-
Chaser
legenda
A lényeg nem is a garizáson van, hanem a futár ktsg-en, és garfutár is csak az iponnál van tudtommal. Max az iponból vásárolnék én is webes boltból, de eddig nem vetemedtem rá, tök jól néz ki, hogy valahol kis hazánkban 1-2k-val olcsóbb az adott cucc, de azért el is kell menni, vagy ide kell szállíttatni, gaizáskor ugyanez..nekem nem éri meg az biztos.
-
tutinet
csendes tag
Mindegy az alaplapon van SPDIF kimenet ami ugye digitális tehát elvileg ugyanaz a jel megy rajta, mind a HDMI-n.
Bár tény: Amióta DVD-met tisztán csak HDMI-vel kötöttem össze a Yamaha RXV-661-emmel azóta kidobtam a fiókba maradék kábeleket mert igen sokat javult a hang a HDMI-n, igaz ez az észrevétel DTS-re meg 5.1-re vonatkozik.
Ha PC-vel néztek filmet szerintetek lesz különbség HDMi és az SPDIF között ?
Elméletileg nem kéne de hátha.......
-
tzsolesz
nagyúr
Valóban...
Egyébként pont ez a legnagyobb hecc az egészben. Hogy a méretei és a kialakítása is hasonlóak, csak éppen 60-70%-al erősebb a 4670. Ugyanaz a hűtés elegendő rá.
Ez éppen ugyanaz mint a Sapphire 2600XT-émen ua. az a hűtő van mint Sapphire 4670-esemen. Ott is elegendő a hűtés. Jól sikerült ez a kis kari én mondom.
-
guni
tag
Nem, én először olvasok, aztán veszek csak mondjuk az egész topicot ezért nem volt erőm áténézni, csak az előző oldalon valaki direkt azt mondta, hogy az asus az hú de csendes.
Nagyon remélem hogy vissza tudom cseréltetni Sapphire-ra...
Ha nincs más, akkor átkötöm 5V-ra de azért idegenkedem tőle eléggé, mert felteszem nem véletlenül megy gyárilag 12V-on.
Guni
-
diegho
nagyúr
kis ország vagyunk, mikor jön egy szállítmány európába akkor megvan ki mennyit kaphat belőle, nos elhiheted, hogy nem vagyunk az első 10-ben. Ezért van az, hogy hozzánk kevés újdonság jut el a megjelenés hetében. Ez nem a kereskedelmünk problémája, hanem a felvevőpiacé, értelemszerűen azok kapnak belőle, akiknél nagyobb rá a kereslet és sokkal többet értékesítenek belőle, mint mi.
-
kisza25
félisten
csak 2 vezeték van egyiken veszi fel az áramot a másik a föld
különben arrol12Vot kapna szabályozás nélkül
nekem 2óra FarCry2után sem megy 55fok fölé hangja semmi alapon35fok akkor minek szabályozni minden áron
SpeedFan nálam még soha sem működött
ja és amúgy is le van foglalva az összes venti csati -
barnam_
nagyúr
igazából az ötlet kisza25-től származik, én csak megvalósítottam
(#1155) tzsolesz:
Csinálj majd pencil-es tesztet
ez még odébb van... gpu-hoz még nem találtam meg a pencil modot.szerk.: egyébként FC2 hogy megy neked olyan gyorsan?
nálam 1024*768, 2x AA, very high, XP 64bit -> átlag 30 fps körül megy. -
Chaser
legenda
Ha nem gamelsz minek nagyobb?
De te tudod
#1053 firo0525: Boltban is volt 35-ért még 2-3 hete.
#1054 FeRRaR1: Lehet a topik ellen beszélek, de én 256 megás MSI 3850-et vennék oda 15-16k-ért..aztán majd ha normalizálódnak az árak egy 4670-est, annak a 3850-nek már nem sokat esik az ára, főleg mert 3 év garral adják..el lehet még adni bőven.
szerk: Proci meg sztem elég lesz oda bőven 3-3.2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest