- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #10263 üzenetére
Oké. AA volt a ludas!
Kösz mindenkinek, aki nem írt!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
A Radeon 4670-esemmel egy játékot ha kirakok az LCD-re 1920*1080 felbontásban, szaggat egy kicsit, esetenként belassul. Monitoron nem.
Mit állítsak be, hogy ne szaggasson, stb?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Eldöntendő egy vitát, tudja a 4670 az 50 interlace-t, vagy sem?
Vissza kerestem, de nem nagyon találtam erre semmit.
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ha veszek egy Full HD tevét (márpedig veszek, csak napok kérdése), s rája dugványozom a kis VGA-mat, akkor ha beteszek egy DVD filmet, a kártya automatice felkonvertálja 1080-ra, vagy ehhez kell valami szoftver, lejátszóprogram, stb?
Remélem érthető volt a fogalmazás, előre is köszi a válaszokat!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
#19617792 #766 üzenetére
Erre a hozzászólásra lehet azt írni, hogy ha hallgattál volna, akkor bölcsebb lettél volna. Mert ugyan is, én is régebben, de aki ugyan olyan problémával jelentkezett, ő is, írtuk, hogy fel volt rakva a .NET keretrendszer.
Annál is inkább, hogy a Catalyst driverek fel is rakják maguknak azt, mint az közismert!
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
XeeN, Te nem én vagy véletlenül?
Ugyan ezeket tapasztaltam én is, ráadásul ez előtt nekem is egy 8600 GT-m volt. A CD-n lévő driverrel nekem sem ment a CCC.
Egyébként jobb is, hogy nem próbálkoztál a 8.9-el, nem ment volna fel, én próbáltam. Az egyetlen valóban használható driver a 8.10b hozzá.
Én sem nagyon értem, hogy milyen júzer gond lehetne!!??
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Szép napot!
Leírnám a tapasztalatomat a 4670-esről, okulás gyanánt másoknak.
Elmentem vadászni, megvettem, hazahoztam és betettem a lapomba (Gigabyte MA770-DS3). 256 színben még ment, de ahogy feltettem hozzá a CD-ről a drivert, meghalt, csak fehér alapon, függőleges, párhuzamos vonalakat láttam. Pár napig vacakoltam driver le- és felrakással, Windows újratelepítéssel. Azután fórumozó társunk tanácsára felpakoltam a legújabb alaplapi drivereket. Nos, ekkor hajlandó volt elindulni nagy felbontásban, és 32 bitben, de az ATi Contol Center még ekkor sem!
Feltettem hát hozzá a 8.10 beta drivert, és végül ezzel tudtam működésre bírni.
Mielőtt más valaki szenved még vele, ezeket próbálja meg. Egyébként úgy tudom csak ATi és nVidia csipszes lapokkal van gondja.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
bluespirit #686 üzenetére
Azt nem értem, ha annyira jó kártya, akkor miért nem akar menni az én ATi chipsettes alaplapomban???!!!
-
Hegyirabló
veterán
nVidiában mi felel meg ennek a kártyának, tudásban és árban?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kártyát. Beraktam, de mikor a Windows kezelőfelületre lépne, kép helyett csak fehér alapon függőleges, szürke, párhuzamos csíkokat látok.
Visszavittem a nagykerbe, ott tökéletes. Előtte nVidia volt de (elvileg) leszedtem a régi driverjeit.
Nincs valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest