- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
subaruwrc #2702 üzenetére
Elég az 1.174 is 100C-hez ha furmarkba bekapcsolom a post fx-et.
De amúgy ja olyan körül kaphatott mer játék közbe volt annyi és ott max 70 szokott lenni.
Most nézem már megint megemelte és 2D-be vagyok.
Úgytűnik ezt ilyen random módon csinálja és lehet csinálta már régebben is csak nem vettem észre mer nem monitoroztam a voltot.
Teszek egy próbát megint azzal a sapphire biosal.
-
-
kokoato
aktív tag
válasz
subaruwrc #2528 üzenetére
Ha jól szellőzik a háza, azt írtam, akkor mi lehet még szerinted, ha nem a hütö?
Azt hogy kipróbálom 93 fokon, arra írtam hogy neki annyi, mert szerinted az én 86 fokom sok a szörösfánk alatt, refhütövel! Akkor most mennyi a jó a refhütövel 900/1250-en 1,2 volton? Szerinted ez egészségtelen ilyen paraméterek mellett?
A füstöt meg arra értettem, ha esetleg huzza a kártyát, mint én, akkor az a 93 fok bőven feljebb lesz, és tényleg bebaszik neki, csak puszta jószándék vezérelt, és csak tipp hogy a hütö, de ha elkezd kereskedni a hiba után, akár ez is benne lehet, ha megtalálja, mielőtt tényleg nagyobb gond lesz!
Jobb félni mind megijedni! -
lorcsi4
tag
válasz
subaruwrc #2335 üzenetére
iagzad avn tényleg ez volt a baj bár nem teljesen így mert a 75%-os ventivel ment 70 fokra aztán halál
ezért enm értettem minek a 100 % de így már 83-4 fokon furmark alatt ok elképesztő milyen hője van ilyen efsznál,mondjuk gonolom ezen a feszen még avgy tudok lejjebb vinni így, vagy pedig,a mhz mellé emelni most egyenlőre ennyi és köszöünöm a segítséget eszembe se jutott volna
kössz
950/1250 bencmark majd következik ha a boltból vissza tértem... -
zsombor22
aktív tag
válasz
subaruwrc #2322 üzenetére
Már egy éve használom az 5970-et egy Q6600 al és nem volt gond most váltottam i730 ra,és eddig vantagebe fagyott csak ki.
q6600 105 W az i7 130W-t fogyaszt.
Itt egy link a táp adatlapjáról Chieftec GPS-650AB -
lorcsi4
tag
válasz
subaruwrc #2210 üzenetére
A videókártyxa azóta már megoldódott gondolom mivel ma elvited az én hd 5970-et
Egy kérdés tudtok olyanról hogy esetleg a hd5970 magának a ramból elvesz mert a dxdiag 4 gb-ot ír kiés a hd5870-em ami volt ezelőtt szintén kisajátított magának memót csak akkor még egy asus p5qd turbo lapom volt és ott biosban ezt a funkciót ki lehetett lőni erről esetleg valakinek valamilye hogy ki lehetne ezt a funkciót x58-as lapban?? válaszotokat köszönöm lorcsi4
-
vzsryl
nagyúr
válasz
subaruwrc #2205 üzenetére
1db az alaplap+proci párosnak, a másik 3 pedig a VGA-knak. Csak jól kell bekötni, de az már menni fog neked.
(#2206): Alap fesz, alap órajel full load. Ahogy Te akarod járatni, ott már simán 400W fölé emelkedik, de ez függ attól is, hogy mennyi feszt emelsz, mert az jobban befolyásolja a fogyasztást, mint az órajel emelés, de ezzel gondolom tisztában vagy.
-
-
-
theniel
aktív tag
válasz
subaruwrc #1748 üzenetére
Erre próbáltam rákeresni, de nem találtam teszteket.
Ezt a 61-et hol találtad?
Én csak panaszokat hallottam eddig, hogy nem valami fényesen muzsikál a dx11-ben és, hogy nem látni sok gyorsulást az 5870-hez képest.
Mielőtt vennék egy 5970-et tudni szeretném, hogy hogyan teljesít dx11-ben illetve konkrétan a BC2-ben.
Multiplayer játékoknál olyan 80-100 fps ami már normális és élvezhető, de 80 alá már ne essen.
61 az még elég kevés.
Mondjuk a BC2 esetében még össze kell fésülni a drivereket, legújabb patch-eket.És akkor még emelni a felbontást? Átmegy képregénybe a játék arról nem is beszélve, hogy csak 1 GB memória van amiből gazdálkodik, - mert ugye magonként számít- úgyhogy a nagy felbontásokra majd 2db 2gb-os 5870 vagy a 5970 4GB-os változata.
Tehát nem értem, hogy 1680*1050 felbontásnál feljebb milyen kártya tudna futtatni egy dx11 es es modern játékot minden maxon beállításokkal a befektetett összegnek elvárható sebességen. (80-100 fps)
-
segurissima
csendes tag
válasz
subaruwrc #1734 üzenetére
Hat nagyon megkoszonnem, ha valaki, akinek Haf932-es haza van, mondana valami vegervenyeset, ugyanis megrendeltem a hazat ( plusz a Coolermaster tapot 1000W, 27" Samsung kepernyot) es jo lenne, ha nem ernenek meglepetesek
Mostmar kellokepp elbizonytalanodtam, eddig 50-50 aranyban vannak a belefer, es nem fer bele valasszok...Holnap reggel meg tudok modositani...
-
jilian
addikt
válasz
subaruwrc #1709 üzenetére
"elvileg a powerplay lecsökkenti az órajelet, de nemhiszem hogy kikapcsolja a 2. gpu-t."
Azért lennék kiváncsi, mert ugye nem egyszer hallani/olvasni olyat, h adott játékok nem használják mind a 2 GPU-t...(Jó persze logikus, h akkor nem kapcsol le a 2. gpu!) és ebből következtetnék arra,h az egyiket talán ki is lehetne néha teljesen zárni. (pl.:netezésnél)
De nincs erre való szoftveres megoldás??
-
RI/OS
addikt
válasz
subaruwrc #1691 üzenetére
Végül 900/1250 lesz 24/7-re. Így nevetségesen alacsony fesszel megy.
Meg így annyira nincs helikopter hangja
Kezdem elhinni, hogy ezen tényleg válogatott cypressek vannak.
jóval az 5870 alapfeszei alatt mennek magasabb órajeleken
(900/1250 1,11V/1,1V) ugye az 5870-nél ezek alapon 1,16V/1,15V...Egy gyors stabilitás teszt [link]
Baszott jól néz ki a doboza, meg igényesen van megcsinálva a körítés.
Meg ugye itt van gari akkor is ha hütőt cserélsz vagy tuning miatt rohad le. -
sniper elite
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
subaruwrc #1325 üzenetére
subaruwrc: A parasztozást zárjuk ki. Tudod Világbéke.
gombcomp: Nem hiszem, hogy a legjobb hardver pénz kérdése. Ha mondjuk Parci úgy döntene, hogy megduplázza, sőt triplázná a gázsim, akkor meg tudnám venni a legjobbat, de szerintem nem tenném meg. Valahogy nem látom az értelmét, persze különbözünk, de ez inkább hardver utáni rajongás, vagy megszállottság, aki ennyi pénzt költ a gépre. Persze nem ítélem el ezt sem. Ha ez örömet okoz, akkor uccu neki.
Ricco_hun:
-
-
-
sniper elite
senior tag
válasz
subaruwrc #1086 üzenetére
Na 4 játékon teszteltem, elég jónak látszik az új driver, szóval ajánlatos felrakni mindenkinek! Több azelőtt, zavaró képhiba eltűnt, és akadást se nagyon láttam játék közben! Tényleg megint az van mint a 4870x2 kijövetelekor, amit kiadtak drivert akkor is iszonyat gyenge volt, aztán 2 hónappal később már perfekt drivert adtak ki!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
subaruwrc #898 üzenetére
A 5870 túl drága nekem, meg úgyis esni fog az ára. (Csak átfutott az agyamon a 5970 beszerzése is)
Amúgy 2gpu-s megoldások felé hajlok inkább: 9800gx2 4870x2 gtx295, ezek közül a 295 kiesik a cash/perf miatt is..
Remélem jövőhétvégén már nyüstölhetem az új kártyát kérdés még, hogy mi lesz... -
Gorneck
legenda
válasz
subaruwrc #831 üzenetére
Rework lesz ennyi...ellenállás csere vagy mittomén...de nem is érdekel...elviekben az egyik mag hal le és amiatt akad ki...szal cummi...
sniper elite: Egy kicsit lenyugodhatnál...amúgy meg vess magadra...nem kell minden szart megvenni elsőre...régebben én is pont ilyen hülye voltam...aztán a rutin megtanított arra, hogy várni kell egy kicsit aztán vásárolni...a következő lépcső meg az, hogy leszarod már mi van a gépedbe, mert más sokkal fontosabb lesz...
-
sniper elite
senior tag
válasz
subaruwrc #834 üzenetére
Fagy a kártyám, nem jófejségből hanem kötelező kicserélni, de ha második is ilyen lesz, akkor perelni fogom a céget, anyukájuknak adjanak el gyárilag hibás kártyát ne nekem! Attól hogy baromi nagycégről van szó, még lehetne bennük annyi tisztesség hogy nem tesznek ilyet a vásárlókkal, akik bíznak bennük!
-
Gorneck
legenda
válasz
subaruwrc #828 üzenetére
Az ellenállás csere vagy beiktatás után teljesen jók a karik...nem fagy a játék nem fagy rebootkor...elvileg frissebbb dátumozást kaptak oszt szeva...de bővebben holnap (mert mikor eljöttem a 12 órás tesztből még a kétharmada hátra volt)...elviekben jóvá fogják hagyni, hogy gyártásba kerüljenek a karik...kérdés azzal a 3,5k-val ami nálunk van vagy küldtek volna mi lesz...sztem megy vissza a gyártónak...ez elég nagy bőgés úgy gondolom...
És ugye itt azzal se lehet takarózni, hogy az egyszeri usernél nem jön elő...csak én erre azt mondom, hogy ezt ki nem szarja le mikor 3,5k-s megrendelést mondtak vissza, hogy kell így a fenének...pont az egyszeri usernak aki megveszi a komplett gépet...jahhh...és ez a hiba nem csak nálunk a "sufniba" jött elő...hanem kínába, ahol sokkal brutálabb r&d labor működik...
Szal röviden ennyi...sztem 1-2 hónap és már javított karik lesznek nálunk is mármint at expert ramiris és egyéb nagykerek polcain...Addig max lelkesen cserélgetik a rossz karikat...
Még szerencse 5770et akarok venni...ha kicsit normalizálódik az ára...
-
gombcomp
senior tag
válasz
subaruwrc #186 üzenetére
Sajnos a "tweak programok" teljes zűrzavart mutatnak nincs venti szabályzás egyikben sem.A saját Sapphire "RedLine" csak GPU,Mem feszt állít szerény keretek között.
Az MSI Afterburner-je nem kezeli a ventit,illetve nem tudod,hogy melyik részét próbálod
tuningolni a kártyának.A CCC szintén nem tudja a ventit állítani,és a limitek is viccesek.
Szerintem még erős béta állapotban van a körítés,de azért ha alá küldöm a procit akkor
már sikerült 3D06-ban 28500 fölé menni 1db 5970 esetében.Lesz ebből valami!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest