- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki meg tudná mondani hogy miért villog egy zöld led a karimon? (Shappire Radeon HD 5970)
A táp tuti elég neki, 800watt-os FSP vel megy épp.Masinyám adatai:
Processzor: 2 X AMD Opteron 2352 = 8x2,1 GHz
Memória: 32 GB DDR2 800MHz
Videókártya: Shappire Radeon HD 5970; 2GB ; 512bit
Op. rendszer: Windows 7 64bit
Alaplap: MSI K9ND Speedster2Dánkesőn a segítséget.
-
ZooLLeR
tag
Üdv!
Van egy vtx 5970-es kártyám.
A probléma vele az hogy nincs kép.
Teszteletlenként vettem,így nem tudok semmi egyebet róla.
Külsérelmi nyom nem látszik rajta.
Mit lehetne tenni annak érdekében hogy működni kezdjen? -
Atis1
csendes tag
Sziasztok!!
Most vettem egy Radeon HD 5970 2GB HD YouTube megy de furmark nem.
Egy hiba pont sincs a képen
Mi lehet a baja??? -
Zoli2016
csendes tag
Sziasztok! Van egy 2GB-os Radeon HD 5970-es videokártyám amit Windows 10 64bit Pro rendszer alatt használok a 15.7.1-es AMD driver-el.
GTA V-öt és a rivatuner statistics server programot felfeleltetem a gépere és valamiért csak a GPU1-et hajlandó használni a játék a GPU 2 0% kihasználtság alatt van mindig, és beállításoknál csak 1GB-osnak látja a kártyát. -
hujbyka
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy ATI HD 5970-es 2 gb.os videókarit!
Azt szeretném kérdezni hogyan tudom aktiválni,hogy mind a 2 GPU dolgozzon? -
Karajev7
tag
válasz
hektorka69 #3194 üzenetére
A world of tank csak 1ik gput használja, de a többi nyúzza mind a kettöt, legalább is amiket próbáltam.
-
eladohardver
őstag
válasz
hektorka69 #3194 üzenetére
25 pénz? Hehehe ne viccelj 150+k volt
-
hektorka69
tag
Gyerekek én is beugrottam egy ilyen kártyába! ki szerettem volna próbálni egy ilyen 2 gpu-s cuccot! 25k-ért remélem jó vétel volt! Nyugtassatok meg h szépen működik az újabb játékoknál is a 2 gpu???
remélem sok örömöm lesz benne!
Respekt! -
eladohardver
őstag
Üdv! Gondoltam írok magamnak, hátha válaszolok is
viccet félre téve ha netán valakinek még meg lenne az XFX overvolt tool, akkor ne féljen megosztan, mert xfx-ék szépen le szedték a letöltések közül.
-
eladohardver
őstag
Urak! Esetleg valaki tolja a Batlefield 4-et? nálam gyakorlatilag mind2 gpu-IDLE állapotban van 157
mhz
-
eladohardver
őstag
válasz
sultansmith #3190 üzenetére
Eredeti bios, vagy legújabb bios újra flashel, másik videokártya, vagy integrált vezérlő segítségével.
-
sultansmith
senior tag
Üdv!
A következő a problmám az asus 5970-el.
Bekapcsolom a gépet, képet nem ad, maxon pörög a venti, ééés videókártya hiba bios kóddal megállunk.
Valakinek valami ötlet?
-
Máté911
csendes tag
Ha esetleg érdekel vkit egy eladó kártya, akkor írjon nyugodtan
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3187 üzenetére
Közben sikerült szereznem egy fél kártyát a 2db-ból csak sikerül összedobni 1 db-ot
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3184 üzenetére
ott is az a helyzet , de közben rájöttem a bibire kb 10percel ezelőtt ! Ugye volt javítva a kártyán a vrm--nél a kondi ,és drága barátunk ott hagyott egy kicsi ónt ami összezárta a 2db egymás lévő kondit kipucoltam Szerencsére tudtam egy távcsövet szerezni amit, ha megfordít az ember mindjárt mikroszkópként szolgál
Ha nincsen ez a cucc akkor soha nem jöttem volna rá,Amúgy működik , hogy kipiszkáltam az óntSzal ez van most. jövőhéten megjönnek a termalpadok ,összedobom ,és megy a szerelőhöz
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3182 üzenetére
egyenlőre elmarad a frissítés , fogta magát lekapcsolt a monitor és onnét kezdve 5 bios beeps és 2 piros led világít rajta
-
asvald
senior tag
hali !
Remélem látja egy olyan ember aki ért hd 5970 bios frissítéshez?!
Azt szeretném tudni , hogy hogyan kell atifleshelővel újrarakni , mert számomra nem tiszta....Mert van 2 db bios file gondolom az egyik a master a másik a slave , és azt nem tudom melyiket kell elsőnek felrakni.
ha valaki megmondaná annak nagyon megköszönném .egyébként sapphire a kártya és nem a javított verziójú bios van fent
-
n3zold3r
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg ha lenne valakinek eladó ilyen kártyája írjon rám privátba meg fogunk tudni egyezni!
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3178 üzenetére
arra gondoltam mivel 2gpu-s , ráadásként osztozik a 2gpu a hűtéssel ,tehát egyik melegíti a másikat ,ez nem nagy kockázat ?
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3176 üzenetére
na arra nem is gondoltam
Amúgy nagyon betegesek ezek a kártyák? Nem driver -re gondolok ... -
asvald
senior tag
Heló Srácok!
Látom ez a vga nem élte meg a"kártyamatuzsálem" kort , pedig szándékomba állt venni egy ilyet megnézni hogy mit tud ....
Lehet hagynom kellet volna a beírást ,és hagyni, hogy csendben távozzon a topik?!
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
egy VTX 5970 kártya mellé milyen tápot kell legalább rakni? A többi komponens nem számottevő, valószínűleg egy core2 rendszer lesz alatt, meg egy merevlemez. Nem játékra kell, csak a GPU fog dolgozni.
Atis
-
-
riedgras
tag
válasz
ricshard444 #3168 üzenetére
Ebből gondolom már nem fogyna el a vram
-
riedgras
tag
válasz
ricshard444 #3168 üzenetére
Értem!
-
-
riedgras
tag
Én most tervezek beszerezni egy ilyen drágaszágot, és arra lennék kíváncsi, hogy akkor elég a vram egy db 24"-os full HD monitorra, ha BF3, COD széria van a játéklistámon természetesen ultra-high-mindenmaxon
?
-
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3164 üzenetére
Én,de szerintem nem csak én sz*vtam a meghajtókkal.
Egy jogtiszta,megvásárolt Crysis2-vel,kb. 2 hónapig nem bírtam normálisan játszani.Olyan szellemképes volt a game,hogy azt hittem rossz a szemem,pedig nem.Egyszerűen szar volt a cata.
Csömöröm lett,megúntam,jött a "zöld"oldal,és azóta Happy minden.
Röviden ennyi.
Amikor ment,akkor tényleg nagyon pöpec volt,teljesítményben,talán verhetetlen is volt,de jött egy friss driver,na onnantól csak a szenvedés. -
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3162 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni,sokáig használtam,viszonylag extrém órajeleken.
Soha semmi baja,fagyás,stb.,nem volt vele! (velük)
Ebben a formában,meg szinte verhetetlen volt.
Csak a *urva Catalyst ne lett volna olyan *zar! -
Lassan összeáll az 5970 teszt, megdöbbentő adatokat kapok néhol, brutális ereje van még most is
-
ThodEE
őstag
válasz
ricshard444 #3160 üzenetére
Sok sikert előre is
Szia
-
Srácok úgy néz ki ,hogy lépek 5970ről, egyenlőre egy gyengébb karira,aztán nyár elején valami méltó utódra,bár ezt a teljesítményt nagyon nehéz lesz túlszárnyalni
-
ThodEE
őstag
válasz
ittakary #3158 üzenetére
1db 24es monitorom van fullHD-s, 1920*1080ba, így elég lesz a Vram is
Hát őszintén megmondom nemértek a ramokhoz
Talán az enyém csak ilyen lusta, de majd csinálok újat ha összeraktam a gépet, mert az utóbbi időben CL8ba használtam már.
Vagy ha van valami ötleted akkor jöhet, akár PÜbe is, hogy ne offoljunk
-
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3147 üzenetére
Mert ha elindítasz,egy Maffia2-t,vagy egy Metro2033-at,akkor Physx-on al,Diavetítés lesz!
Ezt anno én is így használtam. -
MarcZ
senior tag
Nincs ilyen kártyám, szóval csak kíváncsi volnék, hogy a kártya 600W-os táppal jól menne-e?
-
-
klac
aktív tag
Nah ez így elég szépen teljesít Q9550 el is.
-
laca000
őstag
Az mi a túrótól van, hogy 5970-el feláll a rendszer és mikor belépek az explorerbe hol eltűnik az egész képernyő és fekete lesz, hol meg hosszúkás vízszintes csíkok töltik be a képernyőt?
Ijesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyet én még nem láttam!
Mozilla alatt nincs ez a gond... -
-
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3142 üzenetére
Konkrétan nem neked céloztam.
Csak nagy álltalánosságban,már akkoriban is a magas vram igény volt a jellemző a "felkapott" játékoknál.
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3139 üzenetére
Simán kihúzza,max egy kicsit lejjebb kell a graf-ból venni.A mostani game-k olyan beállításokkal is csodálatosan szépek.
(#3140) eladohardver: Nem csak a BF3-al van gond.
Amikor a Crysis első része megjelent,már akkor 1Gb felett volt a vram szükséglete a játéknak,pedig az 2007-ben volt. -
eladohardver
őstag
válasz
ricshard444 #3137 üzenetére
háát egen... szemét dice bf3 al eladhatóvá teszi a több gigás vram-al rendelkező kártyákat.
-
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3135 üzenetére
Anno,mikor még Cfx konfigom volt,nekem stabil volt ezen az órajelen.Viszont a Gpu-k nem mentek 880 felett stabilan.A vram,az ment szépen.
[link]
Igen sajnos,a Vram fogyott el nálam is. -
válasz
eladohardver #3136 üzenetére
1.187 de 1.2 mellett se tudok feljebb menni 24/7re persze mindez.sajat beallitasu venti mellett...sose megy 75 fok fele. Nem a sebesseggel van a bak hanem a keves vrammal pedig a sebessege ordogi
-
eladohardver
őstag
válasz
ricshard444 #3135 üzenetére
Xfx-ekkel megy 1200 felett. 925 hány v-al?
-
Valaki a memet tudta 1150 felett stabilizalni 24/7re?
. Gpu vege 925 ...
-
Szegeny 5970...nemir mar senki ide
-
GAbre
veterán
Hellosztok lenne egy xfx 5970es karim,aminek elszállt a ventilátorvezérlése.
Javítanám,de 20 ropiba kerülne,és a második gpu vezérlőjét nem tudnák megjavítani.
Így inkább vennék rá egy artic hűtőt.
Akkor nem kell javíttatnom,ha közvetlen a tápról kapja a kakaót ugye? -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3130 üzenetére
Én sem gondolkodtam volna,csak mikor elfogyott a Vram.Elég karcsú volt az 1Gb.
A Crysis-ok,a Metro,Bf3,... megfektették,így megkellett lépni. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3128 üzenetére
Az a baj,hogy a lotto ötös,nekem sem jön be.Legalább itt legyen egy kis szerencsém.
Jah,... és az aláírásom sem véletlen. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3126 üzenetére
Valamilyen szinten,ezért is váltottam.[link]
Ugyan ez még a béta volt,de minden látszik. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3124 üzenetére
Nem volt "Gamer"egerem.
Eltüntek a mikro akadások,és a Min-max.Fps is magasabb lett,nem kevéssel.Nem hangos,nem forró.Nem kell külön NV kártya Physx-re.
Ettől függetlenül,az 5970-es egy piszok jó kártya.Én sem váltottam volna,de nagyon jól sikerült kiszálnom belőle. -
Scholes9
nagyúr
Így van, én is azért váltottam, mert a driver lutri, ha jó, akkor megy, mint a szél, ha meg nem, akkor gázos, lassul stb stb, fél éve van meg az 570 és eddig hibátlan... Sztem a GTX 580 remek kari lett, de a GTX 590 se lehet rossz, ha 1920-ban maradsz és nincs magasabb felbontás vagy több monitor
-
monosz
őstag
válasz
Scholes9 #3120 üzenetére
Hasonló módon gondolkodom én is.Egyenlőre,keresek,kutatok és teszteket nézek.
Majd meglátom hogy mi legyen,de már csak Nv jöhet szóba.A Catalyst driver,meg tényleg egy lutri.Vagy jó,vagy nem.Tényleg sz*pás.Attól függetlenül,én nagyon meg voltam elégedve az 5970+5870Cfx teljesítményével,persze ha a driver is hozzájárult.Bődületesen meg tudott indulni.Le a kalappal.
-
-
monosz
őstag
Búcsúzom a topik-tól,sajnos én is megváltam a jó kis 5970-től.
Köszönet mindenért,további jó fórumozást. -
szente80
aktív tag
Én is búcsúzom,elment a drága
-
jilian
addikt
válasz
eladohardver #3110 üzenetére
Olyan számottevő különbség lenne a 8x és 16x között?
Mintha régebben nem erről olvastam volna...
(ha jól rémlik 1-2%) -
jilian
addikt
Nagyon gondolkozom még egy 5850-es kártyán, hogy felnőljek közétek...
Kb, ugyanazokat az eredményeket kapnám mint egy 5970, nemde?
Megéri 35 ezret beruháznom? -
eladohardver
őstag
válasz
Zsozsooooo #3101 üzenetére
Nem hangos!!! 1általán. 1920 at forog... a vrm melegebb 1 picit mint a gyári hűtővel max fordulaton...
nálam 1.2 v on megy 900 mhz et ha nincs berakva a physx kártya ami lefogja légmozgást.... persze nálad vszeg telljesen más feszültség értékek melett fog menni... a hőmérséklet az ettől is függ... hogy hány V-olt kap.
felszerelésnél van 1 kis buktató, de ha végignyálazod a fórumot sztem be is van linkelve.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
eladohardver #3100 üzenetére
Igazából ami érdekelne:
1. GPU hőmérséklete menyi terhelve és milyen fordulaton mennek a ventik. ?
2. Terhelés alatt hangos-e ?
3. könnyen felszerelhető-e és minden fontos dolgot normálisan hűt-e ?Sajnos nem mentettem le a gyári asus biost így utólag valóban az lett volna a leg célszerűbb. Ha esetleg tudnál egy gyári asust ami ezzel a módszerrel felmegy azt megköszönném. Ha esetleg tennék rá egy Arctic Accelero Xtreme 5970 meddig lehetne tuningolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest