- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Na álljunk meg egy kicsit.. a témát te terelted ebbe az irányba,hogy meg mi a divatos az talán ne legyen az én saram...
Idézek neked egy viccet dióhéjban...hátha megérted én mire gondolok... Biztosan ismered amikor a nyuszika napról napra menöbb verdával porol az erdön keresztül és farkas érdeklödik minden alkalommal,hogy miböl...aztán amikor a farkas jelenik meg egy über vassal akkor a magyarázat "visszavittem a sörösüvegeket"... na hát kb itt a lényeg... a delikvens bö gázzal magyarázza hogy ö bizony nem dohányzik... nem iszik, nem autózik... ez kevés...
ez nagyon kevés... az hogy a családi vállalkozásban dolgozhat és ennyit keres az bizony nem a saját érdeme,gondolom szépen helytáll,de a lehetöséget nem ö teremtette... nem kell szégyelni,nem kell titkolni,nem is erröl volt szó... de nem azért vehet drága hardware-ket mint amire hivatkozik.. melléduma,ez itt a lényeg...persze lehetne még ezt fokozni,meg még beszélgetni róla de teljesen felesleges,hiszen emberünk sem látja át miböl telt neki.. na mindegy egyébként sem ide tartozik csak nehogy már még én legyek az irigy piszok tomi mert mertem szólni emberünknek,hogy rájjöjön hogyan is van ez.. -
Oliverda
titán
A baj szerintem inkább ott kezdődik ha valaki ezt nem tudja értékelni.
sniper elite:
"mert vannak földjeim, de mind bérbe van adva"
Én kérek elnézést a hűbérúrtól.
"én nem tudnék 35 fokban dolgozni, de ezt be is vallom, de te se szerintem."
Hát te csak tudod... Amúgy nem véletlenül hoztam fel pont ezeket példának.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest