- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
kokoato #2627 üzenetére
Nem lesz ez akkora durranás,meglesznek húzva az órajelek ,aztán annyi!(Remélem.Nem szeretnék gyorsba VGA-t cserélni)Egy jó kis 5870(OC)-s változat teljesítményét hozza,vagy talán egy kicsit többet.
Ha lesz X2-es változat,na az igen!Az oda b@sz az NV-nek.
Jó lesz netezni,2D-ben keveset fogyaszt. -
Stirbi
addikt
válasz
kokoato #2545 üzenetére
hát igen az nv jol megoldotta gx470 kapott 1280mb vramot a gtx480 meg 1500mb vramot
,tudták,h több felesleges, egyébként igy OFF-off-ban az nv kidobhatna két gpus karit ,kiv lennék rá
hát igen akkor 2v4gb vram nem hoz számotvetö különbséget, sztem még a 2gb vram sincs kihasználva, csak kb a 70%-a
-
Stirbi
addikt
válasz
kokoato #2543 üzenetére
jó kis marketing fogás
, tudod vannak a dús luxus de buta emberek, kikeresik alegdrágább cuccokat mindenből és azokat veszik meg, magyarul a hülyékből élünk stilust vették fel
egyébként egyetértek veled, hogy ezt jobban megéri megvenni mint az5870x2 őt
,de egyébként 4gb vram hova? max annak jó, aki renderel, kemény 3d-s tervező progikat használ stb stb
hm mondjuk most nézem ,hogy magasabbak az ac hütös 4gb memos 5970-nek az orajelei, mint a refnek, no de akkor is hova 4gb vram
?
-
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2530 üzenetére
igen ez egészségtelen nekem ilyen hőfokom 950/1250-en volt.A magnál a 93 fok gázos !! 925/1250-en a magok szőrös fánk alatt 85-87 fok 900/1250-en 83-85 fok de ha kell képet is tudok róla dobni próbálgatom már egy pár hete a kártyát. Egyébként minek 1,2 volt? 925/1250 lazán megy 1,187 volton a 900/1250 pedig 1,167 volton
és így már tuti nem lenne
olyan meleg a mag. Ezek mind tuning eredmények persze. Azt mondjuk nem tudom hogy te a feszt emelted e mert ha nem akkor ez alap feszültségen nagyon nem jó!! sürgősen tisztítasd ki szerintem. -
kasa85
őstag
válasz
kokoato #2530 üzenetére
köszi
Persze én is a hűtésre gyanakszom mivel fent leírtak alapján kotyog.Mindent tesztet letoltam a kari nem hibádzik memóriákat is a karin le ellenőrizem Video Memory stress nevű progival 2x is,és minden okés.Na mentem melózni holnap elolvasom a hsz eket hogy a tanulságot levonjam
-
subaruwrc
félisten
-
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2420 üzenetére
ez érdekes mert én pl azért nem vennék mert tényleg volt már olyan hogy egy mag elszállt a hűtő pontatlan feltevése miatt vagy tényleg vrmek is elfüstölnek ezért nem merek én egyenlőre ac hűtőt venni mert ha valami baj van akkor annyi.. egyenlőre még az arctic cooling sem ismeri el hivatalosan hogy kárt tehet a hűtőjök a videókariban egy páran jártak már így
ez milyen dolog már??
-
monosz
őstag
válasz
kokoato #2368 üzenetére
Igen itt vagyok,de csak módjával,hátha az "ember" itt is megtalál.
Kezd az időmérő,sörködök,meg süt-ködök(edegélek,idogálok)Talán holnap reggelről.#2371) SzlobiG: A vizesblokk-tól nem hiszem hogy akad jobb hatásfokú hűtés,valszeg nagyon f@sza az AC is,de én egyenlőre maradok a stock -nál egy darabig.Nem akarok beruházni vízre,még.Aztán kitudja mit hoz a jövő.
-
-
lorcsi4
tag
válasz
kokoato #2349 üzenetére
Az a része biztos igaz,hogy
most jobban száltatok ki mint mondjuk fél év vagy 1 év múlva122k-ért nem rossz vétel én is itt körül vettem csak nekem hd 5870-et számoltak be
ha a hd 5970 a tuningot is bírja akkor jó volt a bolt illetve ha 5 k forintot spóroltok meg havonta a villany számlával
egyébként ha nem 5 k a spórolás nem igazán érte meg így a villanyszám la szempontból mivel egy év ameddigre meg hozza az árát
de minden képpen a jövőre nézve is jobb egy hd 5970. mert abból majd egy hd 5970 cf tuti mindent kiszolgál ha majd le megy az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest