- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
ugyanez a gond P35-DS4,P45-UD3R egy 4890 társaságában.
És jelezte még egy emberke hogy P55ös lapban jóval gyengébben teljesített a procija 5870el mint a gtx280al...
Jelenleg ami a GTX-eknek felróható negativitásként az a sebességük,mert az atik lenyomják ez tuti,én is elismerem hogy a 4890 is megette a GTX260at..de olyan áron nincsen szükségem rá
nah mindegy,ez nem az a topik... -
subaruwrc
félisten
Csak nem a napokban megjelent asus ramapage 3extreme alaplapban készült rekord megdöntése a cél?
nem, de nyugika minden kiderül szombaton
sniper elite
nem dolgozom tömegszemetekkel
ja nem, nem egyedül leszek. a kezdéskor 4-en leszünk, utána 3-an , ebből kettőnk ért is hozzá ami folyik a helyszínen
-
Igen valóban úgy lehet ahogy mondod. Nem jártam utána akkor rendesen. A képen is látszik, hogy mind a 2 x 1600 Stream Processor megvan az 5870 ről. Csak az órajel van visszafogva mint ahogy írtad. Kőbe vésett szabály gondolom hogy 300W nál nem fogyaszthat többet de így is ki lett centizve azért
Ezek utána főleg ha az órajel megpiszkálható nem kérdés h inkább a 5970 a "jó" vétel.
-
sniper elite
senior tag
Az a gond hogy tényleg sose lehet tudni mikor üthet be a gubanc! Amúgy akik külföldről szerezték be a kártyájúkat, ugye pár ezret spórolva vele, na azok lehetnek most befosva, mert azt segítség nélkül kell majd legariztatni! Másik meg hogy eléggé drága a posta, amikor amcsiba küldtem vissza a Dominator GT ramjaimat, mert SZÉRIA hibás volt! 12k posta mellé, még egy 3 hetes aggodalom is társult, mivel nem tudtam kinek a kezén keresztül fog majd kijutni meg vissza! Egyik ismerős éppen előbb írta, hogy neki kintről van a 5970, és amikor benyomja a gépet enyhén megizzad mindennap
Abu ha lehet egy kérdésem hozzád, Te valami amd-t népszerűsítő emberke vagy? Csak azért kérdem, mert máshol is már észrevettelek másik oldalon is, és mindig amd témához szólsz hozzá!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem te vagy szerencsés, hanem azok pechesek, akik hibás darabot fogtak ki. Mint írtuk páran a fórumra az írja be a panaszát, akinek nem megy, de a nagy többség elégedetten használja.
Ha a Radeon HD 5800-5900 nem minőségiek, akkor tényleg nem tudom mi az. A referenciamodellekre mindig jellemző, hogy többnyire első osztályú alkatrészekből épülnek fel. A hűtő kerregése, meg az összeszerelésből adódó hiba.
-
gombcomp
senior tag
Az előzményekben arról írtam,hogy az ASUS mérnökei simán módosíthatják
a ref biost az ATI engedélyével.Ezért van az,hogy magasabb a GPU és a RAM határfrekije
a CCC-ben,és ezért van az hogy egy-két beállítás csak az ASUS drivernél,és biosnál
jön elő,mellesleg az ASUS driverpack csak a saját biosával működik normálisan.
Sniper:Más gyártók tweak programjai is működnek minden kártyával,pl.MSI AfterBurner. -
KaYaK
tag
Szervusz Kolléga!
Köszönöm szépen...Sikerült nem volt olyan nehéz nagyon kapós egy lap meg kell mondjam! Én annak árából vettem +kp az 5970-et...
5870-is nagyon jó vidkari és sajnos ezek fényében azt kell mondjam lehet bölcsebb voltál mint én!
De az biztos hogy driver terén sokat javul majd a helyzet csak hát minden új dolog nehezen indul be de a végére a 4870x2-is egész jó volt már a drivere! -
gombcomp
senior tag
Kb.fél órám volt rá,addig is örültem,hogy a driver kérdést rendbe tettem.
Lesz mellette egy 5870,de a tweak programok vagy ezt vagy azt hajlandók kezelni.
Az Afterburner kezeli külön-külön, de CF-nél csak 58xx van,de majd kialakul.
Pillanatnyilag csak a CCC 1000Mhz limitjét próbálom majd kihasználni,addig meg hátha
jönnek az új tweak verziók. -
,,Ha jól láttam ez az első vga, ami nagy felbontással, szűrőkkel normális FPS-eket produkál crysisban...???" Igen teljesen jól látod!
46 FPS hozott max grafika és FULL-full HD-ba. Ami már több mint stabilnak mondható.
Engem a processzor érdekelne, hogy az amd csúcs procijával kilehet -e hajtani ezt a kártyát? (965BE) Szvsz igen, mert 3,4GHz ketyeg alapon és ha megvan húzva akkor megy az 4,0 GHz-t. Bár gondolom jól sejtem, hogy az I7 core-t más (miatt is szeretik), illetve más miatt gyors nem csak a magas MHz miatt.
syberia: Eléggé!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest