- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Valaki nyomja itt a Battlefield Bad Company 2-öt? Elképesztő képe van DX11ben!
-
sniper elite
senior tag
válasz
csatahajós #1527 üzenetére
Vagy táp amint már mondták itt is, vagy kifogtál egy rossz darabot, mint anno én kettőt, bár azok Asus félék voltak... Másik gépben próbáld ki, ha ott is ezt produkálja akkor irány a gari.
Mod: Most látom hogy már kipróbáltad másik gépben is, csak nem vettem észre
Remélem nem lesz vele több gondod.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #1433 üzenetére
Csak nem amazontól vettél alaplapot? Csak azért mert elég jó áraik vannak meg elég gyorsan leszállítanak mindent. Amúgy témához annyit tennék hozzá, hogy várjuk ki türelemmel milyen karikat dob majd piacra az Nvidia, lehet ott is lesznek gyerekbetegségek, sose lehet tudni! Annyi biztos mindenesetre, hogy nem kapkodják el a kiadását, és ez nagyon korrekt dolog tőlük
-
sniper elite
senior tag
Értem, legyen igazad és legyen emberi áruk. Bár gondolom te is tudod, hogy akármelyik márkáról is van szó, itthon ráraknak pár tízezrest az újdonságokra megjelenéskor. Persze tudom be kell őket hozni meg kell valamennyi haszon is az eladónak, csak például amikor az első 5970 darabokat árulták itt a ph-n, volt olyan eladó aki 190k körüli áron akart megválni tőlük
-
sniper elite
senior tag
Brutál ára lesz az új Nvidia szériának, legjobb barátom nagyon oda van nv karikért, foglalt magának egyet ma, csak kb-ra tudtak neki árat mondani egyenlőre, elvileg 200-250k között lesz a 480-as, persze lehet csak azért ennyi, mert Európába érkező első darabokból fog kapni, meg hát szokásos itthoni lehúzás is benne van az árban...
-
sniper elite
senior tag
Barátom kérte direkt hogy olyat kér, amúgy nekem is évekig volt anno amd procim még 2-3 éve, nem volt velük különösebb gond, csak hát intel most fejlettebb azért van intel procim, ha amd kijönne valami egetverő új cuccal, arra váltanék. Különösebben nem nagyon érdekel Intel vagy Amd a procim márkája, csak faszán vigye a játékokat
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
[link] Megjött a garis karim, remélem ez már nem fog bexarni pár nap után, mert így is kurvára elegem van elhihetitek.
-
sniper elite
senior tag
Közben annyi történés van garancaiügyben, hogy kapok egy Sapphire 5970 OC karit Asus helyett, remélem minden okés lesz vele, drukkoljatok azért
-
sniper elite
senior tag
Nekem az első kártyámnál úgy csinált, hogy ugrott egyet a kép és utána kifagyott játék közben, de mindig egy kis idő után csak, szóval legalább 1 órát folyamatosan játszál ott helyben valamivel, ha nincs semmi gond akkor valszeg nem is lesz. Azt is figyeld meg, hogy amikor kapcsolja be a gépet, azonnal indul-e vagy először fekete képernyő és csak másodszorra indul, mert ha elsőre nem indul akkor tuti hibás darab. Ha nem engedi kipróbálni, akkor ellenőrizd le a kártya külsejét és ha nem látsz rajta semmi külsérelmi nyomot, akkor szerintem simán letudod gariztatni ha mégis rossz lenne.
-
sniper elite
senior tag
Gondolkodom rajta hogy visszafizetést kérek, remélem megoldható ha esetleg nem lenne egy másik fajta 5970. 5870be már nem akarok benevezni, inkább nvida karit veszek, most nem tudom mikor jön pontosan ki az új széria, de addig maximum veszek valami kisebb karit, amin elmegy a fifa2010 aztán beújítok egy felsőkategóriásra.
-
-
sniper elite
senior tag
Tudom nehéz felfogni, de nem a vevő a hibás, sajnos az amd egy félkész terméket próbál eladni, arról nem tehetek hogy ennyi minden után, van még pár buta ember aki a szélhámos milliárdos cég mellé áll.
Sajnálni tudlak, ha te abban élsz, hogy a vevő a hibás, ha valamit már a gyárban elbaxnak és úgy adják ki!
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #1315 üzenetére
Meg ami a legrosszabb ebben, az hogy hiába szeretnél másik fajta karit, legtöbb nagyker nem engedi vagy csak ha neki is üzlet, szóval ráfizetéssel. Szóval ha egyszer megvetted a 5xxx szériát, onnan kiút nagyon nincs, hiába kapsz egymás után 5db rossz karit. Garanciáztasd aztán szenvedj, ez lehetne az amd reklámszövege
Esküszöm, úgy bánom hogy beléptem 5xxx szériába, mint a kutya ami 8-at kölykezet.
-
sniper elite
senior tag
Szokásos, kiadják a félkész drivert de még a rengeteg meghibásodott kariról is kussban vannak, jellemtelen az amd... Utoljára vágta át a népet, ebben biztos vagyok. Következő karinál, ha 3x annyiba fog kerülni az nv felsőkategóriás kártyája mint az amdé, akkor is nv-t fogok venni, ezek meg rohadjanak meg a mocskos üzletpolitikájukkal a pokolban
-
sniper elite
senior tag
Mindegy mi a hiba, azonnal vissza kéne hívni mert ez így lenne fair gyerekek, azért hol élünk már. Egy az hogy postázgatni kell azt a nagy dobozt, az is több ezer forint, nem ingyen viszi ki a posta vagy futár... Másik hogy aki ilyen kariba benevez az szeretne vele játszani is, nem garanciát intézni egyik hétről a másikra! AMD álljon a talpára, és ha nem is gpu hibáról van szó, akkor is mondja ki hogy tessék visszahívni a kártyákat és addig nem kiadni, amíg perfekten nem műkődnek a teszteken. Ne már hogy csak azért nem hívják vissza mert ez nekik rossz reklámot kelt, miért az nem kelt rossz reklámot hogy anyáznak a vásárlók?? 22 éves fejjel tudom hogy átbaxos világban élünk, de akkor is nehogy már egy milliárdos cég verje át egy videó kártyával a fejünket
-
sniper elite
senior tag
válasz
Devid_81 #1284 üzenetére
Hát az lenne a legjobb ha át lehetne váltani másik márkára, de ahogy eladó jelezte neki elvileg Asus van csak... persze kettő 5870 mindjárt akad csak arra rákell fizetni, gondolom 50-70k körül, ami meg pénzkidobás lenne azért. Szóval ha nincs újszériás Asusból, vagy másik márka véletlenül nem kerülne elő, akkor pénzvisszafizetést kérek aztán ennyi, azt tuti nem játszom el még1x, hogy kapok egy ilyen trágyát aztán küldhetem vissza 1 hét múlva
-
sniper elite
senior tag
3 nap után írtak vissza Asustól, nem tagadnak benne semmit se, gondolom más is jelezte már nekik a gondokat, annyit írtak hogy már kiadás alatt van egy újabb átdolgozott kártya, gondolom ezt onnan lehet majd megkülönböztetni, hogy ami van cimke az oldalán P/N *-C3CH80-A01-*. ennél eltérő számozású akkor az lesz a jó, mert nekem mind a kettő karimnak ilyen számozása volt... elméletileg tehát észlelték és javítják a hibát.
-
-
sniper elite
senior tag
Abunak a szövegét se kell készpénznek venni, nem akarok bántani, meg tudom hogy nálam többet tud ilyen dolgokról, de ő sincs ott amikor Asus rakja össze a karikat. Meg alapból valami tuningbarát kártyaként adták ki a cuccot, én még olyanra is emlékszem hogy nyákról is beszéltek valamit, tuti van különbség...
-
sniper elite
senior tag
válasz
ALONSO11 #1259 üzenetére
Nem láttam a jövőbe sajnos, 2db 4870x2 annyira jól ment, hogy gondoltam 100% hogy nem fogok csalódni a 5970ben sem, eskü álmomba se gondoltam hogy ezek így kimernek adni kártyákat, sajnos ez nem jött össze, mármint ez a váltás. Most legalább megtanultam mikor érdemes váltani...
-
sniper elite
senior tag
válasz
ALONSO11 #1257 üzenetére
Igen, sajnos nincsenek kitesztelve a legyártott hardverek, 2007ben rendeltem céges megbízásra 12db 19"os monitorokat, megfigyelő kamerákra lettek rákötve, nagyban megvolt a rendelés, 3 napra rá jöttek 2 kocsival meghozták, erre egyenként ugye kapcsolom be őket nézem, hogy 12ből 8 normálisan működik sehol egy pixel hiba vagy ilyesmi. De 4dbnál a jobboldali felső részben egy olyan 3-4 centis csíkban világít elég rondán.. ha kikapcsoltam akkor is egy darabig, szóval valami hibás cuccok voltak, és érdekes hogy mindegyik ugyan ott volt. Természetesen kicserélték őket, de amikor beszéltem az egyik szervizes faszival aki a annál a gyártónál volt, mosolyogva mondja hogy ne tessék elmondani másnak, de ilyen nagyon sokszor van, mert egyszerűen 1-2 perces bekapcsolás után már rakják is a dobozba a cuccokat. Szóval magyarán basznak kitesztelni csak eladják jó pénzért a hardvereket, és ez mindenhol így megy, csak kapkodnak hogy minél előbb letudják szállítani de felelőséget nem nagyon éreznek. Felhasználó meg fulladjon meg a méregbe, amikor pár nap vagy óra után intézheti a garanciát
-
sniper elite
senior tag
válasz
gombcomp #1254 üzenetére
Sapphire jó márka, Asusnak a nyákjával van valami gubanc szerintem, első kártyám több mint 1 hónapig bírta, szóval kell neki egy idő mire kimutatkozik, de valami komoly xarság lehet vele
Közben amit írtam Asusnak levelet, még mindig nem válaszolnak rá semmit, ennyit jelent nekik a vevő látjátok...
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
válasz
DigitXT #1229 üzenetére
Igen éppen ezért ha lehetséges már elkerülöm a 5970 használatát, de ha úgy éri meg legtisztábban akkor maximum eladom. Azon agyalok, csak nem nagyon értek hozzá... hogy az Asus nyákja elvileg valami tuningbarát nyák vagy ilyesmi, ilyet olvastam még amikor először rákerestem, több feszt bír elvileg. Szóval nem-e ezért hibás a nyák, és gpuval nincs is semmi baj, csak egyszerűen Asus rosszul megtervezett nyákja okozza a bajokat, nem lehetséges ez
Mert valahogy kétlem, hogy az AMD sorozatban adná le a gpukat, miközben tudnák hogy alapból probléma lesz velük. Ezért gyanakszom Asus háza tájára a probléma forrásaként.
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1226 üzenetére
Na azért várjál, 965 meg 975 cserénél kaptam azért pluszt azért a 100k-ért, most meg ugyan azt a teljesítményt kapom. Még nem tudom mennyit kéne rárakni, akkor eldöntöm megéri-e, vagy kérem simán a cserét aztán be az apróba eladásra. Végül is ha kapok kettő Asus 5870-et ami lehet megint valami hibás széria lenne... hát nem tudom megéri-e ekkorát vállalni.
-
sniper elite
senior tag
Közben úgynézki hogy lehetséges 5970 elcserélése 2db 5870 ellenében valamennyi ráfizetéssel, persze attól függ mennyit kéne ráraknom, mert bukni nem akarok óriásit rajta! Közben megkértem egyik perfekt angolos barátomat, hogy írjunk az Asusnak egy levelet, amiben meglett kérdezve mi ez a hanyagon legyártott 5970 széria, amdnek is lehet megy majd egy hasonló levél mert botrányosnak találom a dolgot, legszívesebben írnék több újságnak is, hogy miként képes elmutyizni kettő ekkora vállalat ilyen gyártási hibákat. Ha kapok választ tőlük akkor megírom ide.
-
sniper elite
senior tag
válasz
tome.jr #1219 üzenetére
Megpróbálok kérni vagy másik fajta 5970-et, vagy 2db 5870-et, nem rajtam múlik. Ha csak ilyet kapok megint, akkor meghirdetem aztán kivárom az nvidia karik érkezését, életemben még ennyit nem szívtam vga kari miatt elképesztő... Még tuningolni se mertem ,mert direkt féltettem nehogy akkor xarjon be, erre alig telik el pár nap már rossz is lett
Adam: próbáltam másik gépben, de ott se adott életjelet sajnos.
-
sniper elite
senior tag
Kari azt hiszem végleg megadta magát, megint reggel gép bekapcs semmi kép, kártya kivesz.... 3x próbáltam minden slotban de semmi. Másik karival megy a gép... Arra nagyon kivi leszek, mikor adnak majd ki az amdtől tömeges visszahívási közleményt, lehet nem lesz ilyen, inkább elsumákolják a dolgot ahogy eddig tették!
Vagy legalább vizsgálnák ki hol a hiba, mert ha Asus ront el valamit, akkor meg ott kéne leállítani a gyártást.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #1204 üzenetére
Hát valamire rátapintottál. mert vannak földjeim, de mind bérbe van adva, én nem tudnék 35 fokban dolgozni, de ezt be is vallom, de te se szerintem. Csak neked akkora az egód hogy az életbe nem vallanád be, amúgy meg azt honnan tudod, hogy nekem nem fárasztó melóm van? Attól hogy nem nyakig mászkálok a xarban meg nem ganézom a disznókat még eléggé lefáraszthat a saját melóm képzeld.
-
sniper elite
senior tag
válasz
ThePoweR #1196 üzenetére
Családi vállalkozásban dolgozom, de mindent saját pénzből veszek, nem kéregetek itthon vagy ilyesmi, 18 éves korom óta melózóm, így van mindenre pénzem! Amúgy sok másnak is lenne, csak kocsira költik vagy buliznak mindennap, én nem szeretek inni meg macskát gázolni, szóval inkább sokat gépezek
-
sniper elite
senior tag
válasz
Devid_81 #1171 üzenetére
Igen és azért rettentően furcsa az egész, mert a 4xxx széria pedig teljesen tökéletes volt, megfordult nálam 3db 4870x2 kari, de egyikkel se volt gond! Sőt még 3 barátomnak is én szereztem be a 4870 karikat, és azóta is azzal nyomják! Szóval 4xxx szériát perfektre megoldották és nagyon jól muzsikálnak, de sajnos ez a 5xxx sorozat egyszerűen katasztrófális mint driver mint hardver szempontból. Persze gyártónak kéne valamit lépni ilyenkor, vagy visszahívni vagy kiadni bios frissítést vagy driverbe valahogy beépíteni olyat ami segít a bajokon! Sajnos ez hogy, semmit se lép az amd csak nagyítja a gondokat...
Oliverda: az alaplapom teljesen jó, mind a három pcie slotban megy a kari! Ez valami más volt, azért nem gyanakodtam arra hogy kontakt hiba lehet, mert nem jelzet az alaplap!
-
sniper elite
senior tag
Közben most reggel volt rá energiám, kiszedtem a gépből a karit, aztán vissza erre van kép... most arra gondoltam, hogy azért nem volt mert rosszul állt a lapban vagy valami kontakt dolog lehetet, de akkor úgy emlékszem sípolni szokott az alaplap nem? Na mindegy, egyelőre megint van kép, de hogy ez meddig marad az nagy kérdés
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #1167 üzenetére
Éppen ezen agyaltam én is, hogy kérek másik fajtát, meglátom lehetséges-e. Lehet Asusnak hibás a nyákja vagy ilyesmi, nem vágom mi ez.
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
Van egy remek hírem, kapcsolom be a gépet, full nincs kép csak hallom, hogy bejelentkezik a win7... monitorom azt írja hogy no vga card.... AMD köszönöm szépen!
-
sniper elite
senior tag
Én azt a szövegét bírom Abunak, ahogy mondja már beszéltem ezzel meg azzal az AMD-től, eltudom képzelni ahogy felhívja a elnökét és megkérdi, gondolom full hard angol tudással, hogy President kérlek számolj be nekem, Magyarország amd helytartójának, mi a helyzet ezzel és ezzel
Nem lehet inkább, hogy valami szimpla raktárosnak kapcsolják oda had röhögjön egyet?
Bocs Abu de én még ilyet nem hallottam, aki a gyártót hívogatja naponta
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1133 üzenetére
Megint csak újabb bukás a 5900 szériának, szerintem aki elkészítette az ütemtervet, és döntött hogy ilyen hamar adják ki a kártyát, azt már szétverték az AMDnél
Amúgy Win7nek is van baja, nálam is elő elő fordulnak windowsra utaló gondok, de már olyan nevetségesnek tartom ezt az egészet, hogy köpök rá! Részemről utoljára talált gazdára AMD kártya, remélem sokan vannak így vele! Szóval jövőt illetőleg -1 vásárló és ezt csak is maguknak köszönhetik, meg a pénzéhes állatkirály tervezőknek és főnökségnek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Steady74 #1113 üzenetére
Talán ha vennéd a fáradtságot és vissza olvasnál, levan írva minden ezerszer! Amúgy ventizörgés és gpu hiba ami előfordul bizonyos esetekben! De garanciáztatni kell aztán ennyi! Olyan helyen vegyed meg, ahol van normális garancia Banditnál mondjuk! Külföldről ne vegyél semmiképpen se, egyik haveromnak ventihibás a karija, és a baromja megvette a pixmániától, azok meg Párizsba várják vissza a karit...
-
sniper elite
senior tag
válasz
subaruwrc #1086 üzenetére
Na 4 játékon teszteltem, elég jónak látszik az új driver, szóval ajánlatos felrakni mindenkinek! Több azelőtt, zavaró képhiba eltűnt, és akadást se nagyon láttam játék közben! Tényleg megint az van mint a 4870x2 kijövetelekor, amit kiadtak drivert akkor is iszonyat gyenge volt, aztán 2 hónappal később már perfekt drivert adtak ki!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Gaboman #1071 üzenetére
Oké de hiába volt sok mindenem eddig is, egy 550W-os Asus tápra még mindig emlékszem élénken! Éppen akkor vettem meg a 8800GTX-et erre gondoltam beszerzek valami igazán jó kis tápot mellé! Aranybevonatú Asus tápot kinéztem magamnak, gondoltam amit le is írtak róla, hogy prémium minőségű táp, meg hát nem hiába aranyozott... Erre rákötöttem kártyára, MOHA Airborne alatt meg mint a villám kikapcsolt a gép! Ami érdekes, hogy a táp kisebb karikat simán vitte, szóval ezért kell megnézni melyik gyártó gyártja a legjobb tápokat, mert lehet Asus más termékei nem rosszak, sőt... De tápot azt többet nem veszek az fix tőlük
-
sniper elite
senior tag
Nekem nagyon sok tápom volt már, véleményem szerint Thermaltake és Corsair táp se valami nagy szám, Enermaxot vegyél ha több évre akarsz venni minőségi tápot! Vagy ha nagyon muszáj kettő közül választanod, akkor inkább Corsair! Csak azért írom, mert fél éve éget le a Thermaltake tápom!
Meg valahogy házak gyártásában jobb a TT nem a tápoknál!
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #1063 üzenetére
Felraktam igen a hotfixet, át se olvastam mit javít, gondoltam biztos pár dolgot ha már le lehet tölteni! De lehet nem volt jó ötlet! Bár szerintem az ati driver még nem lép működésbe amikor csak a jelszót kéri a win7! De lehet tévedek! Viszont nagyon szükség lenne már a Januári Catalystra, mert iszonyatosan kényes a kártya sajnos így!
-
sniper elite
senior tag
Lenne egy kérdésem, nálatok volt már olyan, hogy a Win7 bejelentkező ablaknál, egyszer csak kékre vált az egész képernyő és utána csak a restart segít? Nekem érdekes előbb ilyen történt!
-
sniper elite
senior tag
Beraktam a csere karit, egyenlőre azonnal indul és nem hangos a coolerje sem! Szóval bizakodom hogy minden okés lesz! Persze még hátra van egy komoly játék tesztelési fázis!
-
sniper elite
senior tag
Közben kicserélték a karit, holnap jön az új Asus 5970! Majd írok mik a tapasztalataim!
-
sniper elite
senior tag
válasz
ImpersonatoR #981 üzenetére
Olyan mintha el lenne méretezve valahogy a cooler, és hozzáér a tartónak a oldalához! De eléggé érdekes, hogy ezt se vették észre
Tudom Abu majd jön és kimagyarázza, de ez tuti felismert hiba csak "véletlenül" nem mondták el a vevőknek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #979 üzenetére
Akkor vegyed meg most, magaddal szemben ne legyél már kapzsi! Vagy figyeld az aprót, aztán vegyél használtan! Ha megint szart kapok, akkor megint gari de utána elfogom adni az tuti!
-
sniper elite
senior tag
Nem látok a jövőbe, és a 2db 4870x2 megjelenésekor megvásároltam ilyen hardver hibás egyik se volt! Jó driverben voltak gubancok, de ekkora nagy probléma nem volt! Szóval ezért merészeltem megvenni ezt is hamar! Ha tudom, hogy hibás vagy ha még az elején kiszivárgott volna valami hír erről, akkor a franc vette volna meg! De gondolom az AMD lefizette a tesztelőket akik érzékelhették a bajt....
-
sniper elite
senior tag
Figyi amikor a 9800GX2 karit vártam 2 éve, és már a kiadás napja is megvolt, de 3-4 hetet csúszott mivel valami hűtést átkellett rajta tervezni ha jól emlékszem, szóval akkor se anyáztam! Sokkal jobban meglehet érteni a dolgot, ha azt mondja a gyártó, hogy elnézést de csúszni fogunk 2 hónapot, mivel olyan problémák merültek fel amiket alaposan felakarunk tárni és javítani! Szóval annak csak örülni kell, ha látszik hogy gyártó foglalkozni akar a termékkel kiadás előtt, de ami itt folyik az pusztán profit a lényeg többi levan xarva dolog!
-
sniper elite
senior tag
Arra céloztam, hogy ventit rosszul rakják bele, amúgy addig élvezd ki a karidat amíg nem fagy le mint annak a rendje! Aztán jöhetsz anyázni te is! Mindenki addig örül karinak mint majom a farkának amíg be nem xarik! Aztán legyél nagy tuningmester fagyis karival
Amúgy nem akarok vitázni de ezt a kártyát korán adták ki, lehet az első DX11-es kari, de mivel 1-2 játék támogatja csak a dx11-et így nem sok értelme volt Március előtt kiadni, nagyon sajnálom az amd ütemtervért felelős emberkét, mert lehet hamarosan repülni fog!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #952 üzenetére
Ha jól olvastam vissza, akkor Sapphire kártyáknál van ilyen zörgés! Asusomnál nem volt, csak gpu hiba persze az is elég! De azért milyen már, hogy ventije zörög egy felsőkategóriás kártyának
Komikus azért, megnézném azért mikor adna ki az intel egy tömegesen rossz Extreme Edition procit, le is szednék a fejüket érte! Annak még a gyári coolerje se baxakodhat, dehát ez a különbség a gyártók között! Van aki a profitra megy, de minőséget nem nagyon helyezi előtérbe! Meg van aki minőségben perfekt!
-
sniper elite
senior tag
Akinek úgy elromlott a karija mint nekem, és vissza küldte az már megkapta az új kártyát? Érdekelne hogy az működik-e rendesen, én csak most tudtam vele foglalkozni, most küldtem vissza! De eléggé pesszimista vagyok
-
sniper elite
senior tag
Azon is f*ssá röhögheted magad, hogy nagyvalószínűséggel nincs meg a 8 elemid amint a felfogó képességeden látni! Mivel éppen azt magyaráztam eddig amit te nem tudsz megérteni, hogy elég nagy rá az esély hogy amit kapnék csere kártyát, az is ilyen hibás lesz! Mivel egyre többen jelzik a hibát, így logikus hogy a mostani boltokban lévő darabokból is elég nagy % lehet rossz! Tehát ha felfogod, akkor éppen az a gond, hogy amik csere gariból visszajönnek darabokból is sok lesz megint hibás!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #850 üzenetére
Te tényleg elég értetlen vagy hallod, vagy csak szimplán buta! Nem azt mondtam hogy nem tetszik a kártya, hanem azt hogy ROSSZ!!! Tudod hibás és fagy, próbáld megérteni végre!
Kárörvendésed meg nem lep meg, South parkban is meglett mondva, a vörhenyeseknek nincs lelkűk és gonoszak
Amúgy te óriási nagy amd fan, mit szólsz ehhez a gyártási hibához? Gondolom cpu téren már hozzászoktál, de gpu szinten neked is új nem?
-
sniper elite
senior tag
válasz
Zsozsooooo #848 üzenetére
Félek hogy az is érintett lenne ebben az egész hibás sorozat dologban... nincs kedvem azt is gariztatni, inkább akkor veszek amikor már kijön ez a javított dolog! Amúgy tegnap 10 órás tesztet végeztem a karin, 10 óra alatt 7 játékon, 19 fagyás történt! Szinte minden játék alatt megadta magát
Írtam az eladónak levelet, holnap postázom aztán várok, remélem kifogok egy jó darabot most már
-
sniper elite
senior tag
válasz
#72042496 #842 üzenetére
Én nem toporzékolok, tényeket mondtam! Ha nem tetszik, akkor talán tessék kicsit empátiát gyakorolni, mert látom együttérzésben nem nagyon vagytok nyerők! Ha hasonló helyzetben lennétek, nem tudom hogy esne nektek, hogy alig vártok egy kártya megjelenésére! Erre 1-2 hét után már garit intézhetnétek! Tudom, van ilyen velem is már előfordult, hogy alaplap meghalt 1 nap után! De az a tény, hogy hibás széria van kint, és amit kapok majd csereként az is ilyen lesz, legalább is megvan rá az elég nagy esély, hát mit mondjak... enyhén felbax idegileg! Ráadásul most második karim sincs, így amivel dolgozok dokumentumok mindent másolhatok ki laptopra, de ez az én bajom már...
-
sniper elite
senior tag
Jah hogy én vagyok a barom idióta állat, mert megmertem venni azt a csúcsminőségűnek kikiáltott vga karit, amit gondatlanul dobtak piacra! Érdekes egy logikád van neked hallod! Véletlenül se ám a gyártó a hibás, biztos én beszöktem a gyárba és megpiszkáltam a fél állományt, azért fagynak a kártyák!
Amúgy meg több ezren megvették már az első héten, szóval egyáltalán nem csak én bíztam meg bennük! tudjátok az ebben a vicc, ha intelről vagy corsair-ról lenne szó de még mondhatnék pár céget, már rég kiadnának egy nyilatkozatott, hogy elnézést kérünk és vissza hívjuk az összes kártyát mert gyártási hiba történt,termékek elég nagy százalékban hibát produkálnak...
-
sniper elite
senior tag
válasz
subaruwrc #834 üzenetére
Fagy a kártyám, nem jófejségből hanem kötelező kicserélni, de ha második is ilyen lesz, akkor perelni fogom a céget, anyukájuknak adjanak el gyárilag hibás kártyát ne nekem! Attól hogy baromi nagycégről van szó, még lehetne bennük annyi tisztesség hogy nem tesznek ilyet a vásárlókkal, akik bíznak bennük!
-
sniper elite
senior tag
Jó hír hogy lesz új javított sorozat, de ezt megint mi vásárlók szívjuk meg leginkább egyenlőre, akinél rossz a kártya vacakolhat a garival heteket, aztán kap egy ugyan olyan defektes karit! Ez egy tróger munka az amd részéről, megérdemelnék hogy minden hibás kártya után bepereljék őket, én már fontolgatom...
-
sniper elite
senior tag
válasz
ADAM1337 #765 üzenetére
Foxconnról alapból nem írtam semmit se, mivel nem ismerem a márkát! Szóval a tömegszemét bélyegemet még nem ragasztom rá addig, amíg nincs vele tapasztalatom
Giga-Asus-Msi-t direkt azért emeltem ki, mert már voltak ilyen cuccaim, és nem mindig voltam megelégedve velük enyhén szólva!
-
sniper elite
senior tag
Jól van menjen a hiszti, én csak a saját véleményem mondtam el, tuti többet nem veszek Giga Asus Msi lapokból mert találtam egy jóval megbízhatóbb márkát! Ennyit akartam mondani, de tudom hiába mondok jót, fikázni kell érte mert nektek éppen tömeggyártott lapotok van... Majd amikor vörös fejjel álltok a lap fölött, mert éppen a negyedik kit ram se akar fagyás nélkül 10 percet üzemelni akkor fogok én nagyot röhögni!
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #752 üzenetére
Olvasgass te is akkor, hogy mekkora %ban vannak hibák az asus msi gigabyte lapoknál, saját tapasztalatom is volt már velük, nem egyszer bios gondok és egyéb hardverhibák! Szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a márkákat! Én csak annyit mondtam, hogy az EVGA most már minőségi lapokat gyárt, lehet drágák de megérik az árukat, főleg ha hosszabb távra lesznek véve! Az meg hogy, valaki inkább megveszi a 20kval olcsóbb lapot, amivel szívhat bios szinten és minden más pl ram kompatibilitási problémákkal! Annak megéri, akkor egészségére!
Subaru te meg nagyon okos vagy biztos, vagy csak fáj az igazság, ennyi!
-
sniper elite
senior tag
Tudom, de nem élek 3db 5970 karival, elég egyenlőre egyel bajlódni
De az alaplapommal nagyon megvagyok elégedve, azért ajánlottam a srácnak is, mert nem érdemes már tömegszemét forma asus meg giga vagy msi lapokba fektetni! Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
EVGA Classified x58 én ezt ajánlom egy 5970hez, nagyon jól tuningolható mínőségi alaplap! Nem valami tömeggyártott asus meg gigabyte msi meg a többi! Amúgy x58 alaplapok ha jól tudom automatikusan még nem fogják támogatni a Core i7 985-ös procikat, szóval az új hatmagos példányokat! Majd adnak ki a gyártók hozzá biost, márha mindegyik kifog adni! Lehet lesznek amik nem...
-
sniper elite
senior tag
Jajj kettő ünnep között hogyan? Biztos majd az én garanciális igényemmel fognak foglalkozni, és nem a családjukkal vannak az eladók! Most még próbálgatom a karit, hátha valahogy életre tudom kelteni hosszabb időre, de már a gép indításakor 2x-3x kell újraindítani a gépet, hogy legyen kép! Mert mindig sötétképernyővel indul... gondolom valami bios vagy gpu gond, annyira nem értek hozzá! De gondolom ezt csak cserével lehet orvosolni! Amúgy olyan is van, hogy felpörög a cooler, rögtön az indítás után! Pedig alapjáraton van minden rajta!
-
sniper elite
senior tag
Esküszöm még1x leírod hogy ez pech nem tudom mit csinálok veled, eszednél vagy te? 150 ezres karikról van szó, amik 1 héten belül döglenek be, ez nem pech bazdki hanem gyártói hiba! Tudom te könnyen vagy, könnyen véded ezeket a pénzéhes kapkodó majmokat, de azért gondolkodj már kicsit másnak a fejével is! Tudom nehezedre esik, de akkor is! Megmerem kockáztatni ha Február elején adják ki a 5970 szériát, és addig csak a tesztek folytak volna, nem itt tartanánk! De ezeknek egy számított, minél előbb kiadni és beseperni a pénzt! Nvidia meg kifog adni egy perfekt kártyát pár hónap múlva, szerinted melyik a fair cég? A másik meg, hogy ha ez veled megtörténik ami velünk, már 1 hete itt anyáznál annyira idegben lennél, meg szidnád az amd-t éjjel nappal! Sajnos így könnyen lehet védeni olyanokat, akik egyértelműen hibásak, hogy nem érintett az ember!
-
sniper elite
senior tag
Nekem semmilyen vízhűtés nincs rajta, mégis szarakodik a kártya, szóval kár erre fogni! Ez egyértelmű hogy bizonyos daraboknál valami gyári hiba van, erről kár tovább vitázni, csak azt nem értem, miért vagy te ennyire rosszul most hogy a drága picike amdédre merünk haragudni ugyanis volt pofikájúk összekapkodni és utána méregdrágán árusítani valami vganak nevezett ócskaságot! Nyugodtan védheted őket, de valahogy ettől még nem éppen neked lesz igazad! Azt meg végképp nem értem hogy nem is ilyen kártyád van, erre mondod folyamatosan itt, hogy ezzel semmi gond nincs csak pár darab lett rossz! Vegyél akkor belőle 2 darabot aztán utána mondjad hogy milyeneket fogtál ki! 1-et se mernél belőle most venni, annyira szarnál hogy kifogod a rossz darabokat!
-
sniper elite
senior tag
Az a gond hogy tényleg sose lehet tudni mikor üthet be a gubanc! Amúgy akik külföldről szerezték be a kártyájúkat, ugye pár ezret spórolva vele, na azok lehetnek most befosva, mert azt segítség nélkül kell majd legariztatni! Másik meg hogy eléggé drága a posta, amikor amcsiba küldtem vissza a Dominator GT ramjaimat, mert SZÉRIA hibás volt! 12k posta mellé, még egy 3 hetes aggodalom is társult, mivel nem tudtam kinek a kezén keresztül fog majd kijutni meg vissza! Egyik ismerős éppen előbb írta, hogy neki kintről van a 5970, és amikor benyomja a gépet enyhén megizzad mindennap
Abu ha lehet egy kérdésem hozzád, Te valami amd-t népszerűsítő emberke vagy? Csak azért kérdem, mert máshol is már észrevettelek másik oldalon is, és mindig amd témához szólsz hozzá!
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #548 üzenetére
Bazárostól vettem, de ha cserélni kell akkor biztos nem 1-2 nap lesz!
-
sniper elite
senior tag
Jah erre találták ki a garit, és mi van ha az is rossz lesz? Kb 1 hónapig várhatok most a cserekarira, aztán kövi is bexarik akkor megint csak 1 hónap! De persze ez nem széria hiba, és az ati se tehet róla ugye?
Jajj hogy vágnám annak a tetűnek a fejéhez ezt a féltéglát aki kimerte adni így! Lehet amúgy hogy nem az egész széri hibás amit legyártottak csak egy bizonyos része, lehet egy bizonyos gyártósor adja ki ilyen xarul a karikat! Vagy már nem tudom mit gondoljak erről, remélem cseredarab másik gyárból jön vagy ilyesmi!
-
sniper elite
senior tag
Szerinted mekkora rá az esély hogy valós adatokat adtak neked? Írtál nekik egy emailt és azt hiszed, hogy nem mondanak azt amit csak akarnak?
Gyere el hozzám, megmutatom neked mit alkotott az ATI, te kiadnál 155 ezret egy vga kariért, és az még a szuper mariot se tudja futtatni, nem tudom mennyire védenéd ezeket! Így könnyű felmenteni őket, hogy nem te vagy az áldozat!
-
sniper elite
senior tag
Szerintem 90% reális, nagyon látszik a kártyán hogy iszonyatosan nagy gondok vannak vele, nekem életemben eddig ez a 24. vga karim, soha semmikor nem volt még olyan, hogy a drivert se tudtam volna letörölni mert azonnal kifagy a faxba! Másik meg, hogy nem ismeri már fel a Directx-et se szóval játékok el se tudnak indulni, áhhh nevetséges, utoljára vettem én is AMD kártyát, jó édes anyukkal szórakozzanak ezek a kapkodó barmok! Ha a csere kari is ilyen lesz, pénzemet vissza kérem az 100%!
-
sniper elite
senior tag
Most már egyre többen mondják hogy beszart a 5xxx kártyájúk, innentől kezdve szerintem beszélhetünk túlságosan felelőtlen kiadásról, itt egyértelmű gyári hibás szériáról vagy szériákról van szó! Egész egyszerűen csak nem akarja az ATI bejelenteni hogy vissza kéne hívni minden kártyát, mert az Nvidia akkor fogást találna rajta! Most küldhetem vissza a kártyámat, 2 hét után... és akkor mi van ha cserekari is rossz lesz? Márciusig ezzel kell majd szórakoznom? Ugye mennyire jó mulatság lesz
-
sniper elite
senior tag
Lehet az én kártyám is megadja magát... napokban egyre többet fagy, Catalystban a hardver észlelésnél érdekes módon kifagy, megáll a kép! Amikor le akarom törölni a Catalyst akkor is... Nem egyszer játék közben is egyszer csak megáll a kép és ennyi! De most már több játék fel sem ismeri a videókártyát, 1 hete raktam fel új rendszert! Mert akkor is ilyen problémák voltak, csak azt hittem windows csere kell, de úgynézki ez komolyabb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Sapphire R7 250 1GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest