- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricco_hun
senior tag
Múltkor kérdezte valaki, hogy miért kell állandóan b*sztatni "szegény" snipert. Nos itt a válasz (na meg még jónéhány helyen). Nem egy ph-s megtehetné (és meg is teszi), hogy sniperéhoz hasonló konfigot vesz, csak ők nem úgy adják elő magukat, mint sniper.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
eladohardver #263 üzenetére
Szerintem túl kéne már lépni ezen a pixmánián, biztos lesznek még cifrább árak/elírások is ott. Én árgépen alapból ignorálom őket. Aki meg mégis ott vesz valamit az meg is érdemli.
-
Ricco_hun
senior tag
Snipert sosem érdekelte a kihajtás (azt a Core i7 975-öt is bűn alapórajelen hagyni) meg a CF skálázódás. Az ő céljai valami ilyesmik, mint amit ebben a hsz-ben is írt.
-
Ricco_hun
senior tag
"Az asus-hoz ha jól tudom van voltage tuner ha tuningolni is akarod akkor azt kell megvenni."
Ezzel a mondattal volt a bajom, mert ezzel azt mondod, hogy csak és kizárólag az Asus ad feszültség állító progit a kártya mellé. De az általam linkelt ph-s hírben benne van, hogy jár még az MSI-hez, az XFX Black Edition-hoz és a Sapphire OC-hoz is.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
sniper elite #63 üzenetére
A Sapphire OC sem csak azért OC, mert húztak rajta 10-10 Mhz-et (azért csak ennyit, mert ezzel pont elérte a szabványban megállapított 300W-os fogyasztási határt), hanem ehhez is adnak valami progit (Redline tool) amivel lehet küldeni a feszt. Szóval lassan már minden gyártó ad valami tuning progit mellé. Asus, MSI, XFX, Sapphire OC, ezekhez tuti van. Ezek közül meg azt vedd amelyik olcsóbb vagy amelyiknek jobban bejön a matricázása.
A másik dologhoz: szerintem egyelőre "csak" 1db HD5970-et vegyél, ne vegyél mellé még egy HD5870-et is, mert ki tudja hogyan skálázódna a mostani driverekkel. Aztán majd később, amikor már érzed, hogy kevés az 1db HD5970 (paradoxon), akkor hozzácsapsz még egyet.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Razermazer #17 üzenetére
Kemény az OC:
A gpu-t 725 MHz-ről egészen a hihetetlennek tűnő 735 MHz-ig húzták. Na de ez semmi. A Memória eleve 40.000 MHz-ről indul és egészen, most kapaszkodj, 40.040 Mhz-ig tuningolták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest