- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
tzsolesz #1211 üzenetére
Tettél egy kijelentést amin megakadt a szemem és rajtam kívűl másoknak is feltűnt akik már nagyon régóta aktívak a GTX topikban. Engem meglepett hogy miféle GTX-ekről lehet szó, hiszen régóta olvasom a topikot és nem találkoztam azokkal a hibás kártyákkal amitől "tele" kéne lennie.
"Tele a GTX topic halott és gány GTX260-al, meg GTX280-al."
Részletezhetnéd ezt a "tele" szót, lehetőleg tételesen felsorolva a kártyákat melyek ehhez a tárgyilagos és félreérthetettlen következtetéshez vezettek nálad.
Ez a kijelentés konkrétan az itteni GTX topikra vonatkozik és az, hogy most mindenféle statisztikákra meg meghibásodási százalékokra probálod terelni a témát egyértelműen mutatja, hogy semmi alapja nem volt a fent idézett kijelentésednek.Terelgetni lehet jobbra balra csak elég szar fényt vet az emberre mikor nem vállalja a felelősséget azért amit mond. Nem az a baj, ha téved az ember, hanem az ha képtelen azt beismerni. Próbáld ki néha! Meglátod több leszel általa!
Egyébként milyenek azok a "vérengző szemek"?
-
rup1u5
nagyúr
Így van. Alaplapi chipset és GPU közötti gubanc okozza az ilyen problémákat általában.
Viszont alaplap vagy chipset gyártójának irogatni ebben az esetben kb szélmalomharc kategória.
Annó ugyan ez volt Nf3 + Nv 6800 GT esetében és hiába tépték a szájukat a felhasználók még egy hivatalos nyilatkozat sem jött amiben beismerték volna hogy valóban létezik az inkompatibilitási probléma. Az egyetlen megoldás a lap vagy vga cseréje volt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
sniper elite #1114 üzenetére
Sniper!
Vegyél ebből kettőt és lássunk egy GTA4 ENB mod tesztet tőled! -
rup1u5
nagyúr
válasz
sniper elite #155 üzenetére
"melyik tud többet" ?
Már páran mondták itt neked de látom nem hiszed el, hogy a matricán kívűl nincs különbség a márkák között. Vegyél Sapphire-t. Ha jól tudom ők gyártják a többi márkának is a ref karikat. -
rup1u5
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #92 üzenetére
Milyen 285-ösök azok, hogy 3db 6pines csati kell rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest