- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Nekem kétségeim vannak,afelől, hogy az 5970 hez fel kellene rakni a CrossFireX™ Application Profile"-t.
Az X nem két különböző típusú kártyát jelent? Ha CrossFire lenne csak, akkor ok. De így?Abu, segíts nekünk!
-
AMATŐR
őstag
Nálam is van ez a "villódzás". De csak a BC2 nél tapasztaltam. A frissítés is rajta van. Nagyon zavaró!
-
AMATŐR
őstag
Az én 5970 esem PowerColor, 2 hónapos, és tökéletesen működik, egyelőre!
-
AMATŐR
őstag
válasz
eladohardver #952 üzenetére
Az én PowerColor karim teljesen csendben teszi a dolgát. Nem zörög, csörög, csak szépen dolgozik. Közvetlenül az ünnepek előtt cseréltem le az XFX 5870 karit erre, amely csíkozódott.
Választásom nem volt, mert csak ennek a gyártónak a kártyái érkeztek a nagykerbe, de nem bántam meg. Igaz 2 év gari van csak rá, de hol lesz ez már 2 év múlva! -
AMATŐR
őstag
Hogy pozitív dolgok is kerüljenek a topikba, az én karim 2 hetes, és abszolút tökéletesen működik! / eddig /
Ottoka:Sajnos haldoklik a karid!
-
AMATŐR
őstag
Kint a 9.12 [link]
-
AMATŐR
őstag
Én is beléptem a clubba! Volt egy 5870 es karim, ami csíkozódott, bevizsgálták a Ramirisben és cserére ítélték. Régóta szemezek egy 5970 el, így inkább dobtam rá egy kis lét, és ezt hoztam el!
Sajnos csak egy márka volt, ez is az új szállítmányból. -
AMATŐR
őstag
A kiskerben ahol szoktam vásárolni, ma leadtam a rendelést egyre. Állítólag az ünnepek előtt jön egy szállítmány az országba. Állítólag!
-
AMATŐR
őstag
Az a baj, hogy szerintem ez a 150K-s ár nem igaz. Tuti nincs nekik, így bármit kiírhatnak. Többször találkoztam már ilyennel!
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat, megkérik az árát az biztos! De, már dolgozom a lehetőségeken!
-
AMATŐR
őstag
Kis hazánkban lehet már kapni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest